קצת יותר מסתם שאלון!

super girl 15

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo28.gifקצת יותר מסתם שאלון!../images/Emo124.gif

הסבר..: קחו את כל השירים של דפש מוד *בלבד* שנמצאים במחשבכם. הכניסו את כל הרשימה לתוכנת ההשמעה שלכם... ביחרו את האפשרות שהשירים יתחלפו באופן אקראי (לא לפי סדר הרשימה)... תתחילו לענות על השאלות והתשובות יהיו השירים שיצאו לכם... אחרי כל שאלה תלחצו על NEXT והשיר שיתחלף יהיה התשובה של השאלה הבאה.. וכך הלאה... כדאי זה יוצא ממש חמוד בסוף...
.
והשאלות...:
מה אנשים חושבים עליי?
מה היחס שלי לאנשים?
מה עושה אותי מאושר?
איך חיי יסתיימו?
מה דעתי על החיים?
מהו החלום שלי?
מה אני בשביל אנשים?
מיהו בן זוגי האידאלי?
למה בן זוגי יאהב בי?
השיר שמאפיין אותי-
השיר שמאפיין את החיים שלי-
השיר שמאפיין את האושר שלי-
השיר שמאפיין את בן זוגי-
השיר שמאפיין את מה שאני רוצה להיות-
השיר שמאפיין את מה שחושבים עליי-
בהצלחה אנשים...

super girl 15

New member
../images/Emo26.gifהתשובות שיצאו לי...../images/Emo36.gif

מה אנשים חושבים עליי? Stripped (
סוטים...!!!) מה היחס שלי לאנשים? Precious (
נכון שאני חמודה...?!) מה עושה אותי מאושר? I Feel You (
ממתי אני חרמנית?!) איך חיי יסתיימו? Walking In My Shoes (
מקווה שלא יכאב...) מה דעתי על החיים? Freestate (
נחמד... נחמד...) מהו החלום שלי? In Your Room (
תלוי בחדר של מי...) מה אני בשביל אנשים? Black Celebration (
לשמוח?!) מיהו בן זוגי האידאלי? Waiting For The Night (
אני לא רוצה לדבר על זה...) למה בן זוגי יאהב בי? Home (
אין תגובה...!!!) השיר שמאפיין אותי- John The Revelator (
לא.. אני לא נעלבתי...) השיר שמאפיין את החיים שלי- Sister Of Night (
יש משהו במשחק הזה...) השיר שמאפיין את האושר שלי- World in My Eyes (
אמממ... יש מצב!!!) השיר שמאפיין את בן זוגי- Condemnation (
לדאוג...?) השיר שמאפיין את מה שאני רוצה להיות- Suffer Well (
טוב עכשיו אני כבר דואגת... מה זה?! אני מזוכיסטית?!) השיר שמאפיין את מה שחושבים עליי- Personal Jesus (
מוחעחעחעחעחע...)

aviGODFATHER

New member
רעיון נחמד...

שמתי לב שיש לי בדיוק 101 שירים שלהם... מה אנשים חושבים עליי? World In My Eyes מה היחס שלי לאנשים? To Have And To Hold [Spanish Taster] מה עושה אותי מאושר? Lovetheme איך חיי יסתיימו? Blue Dress מה דעתי על החיים? Breathe מהו החלום שלי? Sacred מה אני בשביל אנשים? Pimpf מיהו בן זוגי האידאלי? People Are People למה בן זוגי יאהב בי? The Sweetest Condition השיר שמאפיין אותי- The Bottom Line השיר שמאפיין את החיים שלי-In Your Room השיר שמאפיין את האושר שלי-Only When I Lose Myself השיר שמאפיין את בן זוגי-Never Let Me Down Again השיר שמאפיין את מה שאני רוצה להיות-The Darkest Star השיר שמאפיין את מה שחושבים עליי-Nothing's Impossible אוקיי, ברוב המקרים זה לא יצא משהו הגיוני בכלל... אבל רעיון בהחלט נחמד...

Tauwasser

New member
הנה מה שיצא לי :) אכן משעשע

מה אנשים חושבים עליי? The landscape is changing מה היחס שלי לאנשים? Suffer Well מה עושה אותי מאושר? Enjoy the Silence איך חיי יסתיימו? Strangelove מה דעתי על החיים? Clean מהו החלום שלי? Rush מה אני בשביל אנשים? Goodnight lovers מיהו בן זוגי האידאלי? My Joy - פשש משעשע למה בן זוגי יאהב בי? I am You השיר שמאפיין אותי- But not Tonight - חחחחחחח די נשמע רע השיר שמאפיין את החיים שלי- In your Room השיר שמאפיין את האושר שלי- I Feel you השיר שמאפיין את בן זוגי- Photographic (אוי זה ענק! הוא חובב צילום ידוע!) השיר שמאפיין את מה שאני רוצה להיות- Get right with me השיר שמאפיין את מה שחושבים עליי- Everything counts

bAruLi

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo9.gif

מה אנשים חושבים עליי? pimpf
מה היחס שלי לאנשים? it doesnt matter two מה עושה אותי מאושר?When the body speaks איך חיי יסתיימו?The Sinner In Me מה דעתי על החיים?a question of lust מהו החלום שלי? pipeline
מה אני בשביל אנשים?sweetest perfection מיהו בן זוגי האידאלי?sacred למה בן זוגי יאהב בי?Easy tiger
השיר שמאפיין אותי-rush השיר שמאפיין את החיים שלי-condemnation השיר שמאפיין את האושר שלי-The dead of night השיר שמאפיין את בן זוגי-somebody השיר שמאפיין את מה שאני רוצה להיות-useless שאלון קורע והזוי בהחלט
השיר שמאפיין את מה שחושבים עליי-

bAruLi

New member
שכחתי את השאלה האחרונה../images/Emo122.gif

השיר שמאפיין את מה שחושבים עליי-freestate יו

super girl 15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיש לי עכשיו השקפה הזויה

יותר על עצמי עם ה.. תשובות הפסיכיות שיצאו לי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הנה התשובות שלי:

מה אנשים חושבים עליי? Pleasure, little treasure מה היחס שלי לאנשים? Master and sarvant מה עושה אותי מאושר? Frre love איך חיי יסתיימו?Just can't get enough מה דעתי על החיים? I want it all מהו החלום שלי?Shake the disease מה אני בשביל אנשים? Love, in itself מיהו בן זוגי האידאלי?Dreaming of me למה בן זוגי יאהב בי?The sweetest perfection השיר שמאפיין אותי-Black celebration השיר שמאפיין את החיים שלי-Nothing's impossible השיר שמאפיין את האושר שלי- In you'r memory השיר שמאפיין את בן זוגי- Higher love השיר שמאפיין את מה שאני רוצה להיות-Sister of night השיר שמאפיין את מה שחושבים עליי-Strange love

Ice machinE

New member
התשובות שלי

מה אנשים חושבים עליי? useless
מה היחס שלי לאנשים? somebody
מה עושה אותי מאושר? insight
איך חיי יסתיימו? ice machine
מה דעתי על החיים? condemnation
מהו החלום שלי? jr. painkiller
מה אני בשביל אנשים? just can't get enough
מיהו בן זוגי האידאלי? the sweetest condition
למה בן זוגי יאהב בי? more than a party