MiSs FiZz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

שלוםםםםםםםם
יאא כמה זמןן לא רשמתי פה
חיחי יש לי גם שאלה בעצם שתיים וגם בקשהה
לא יודעת אם זה ממש קשור אבל יש לכם שירים טובים להמליץ לי לעעע בעיברית... חיחי פשוט תגידו שירים שאתם אוהבים כאלה קיצביים וכיפים כאלה חחחחח
מישו פה ראה תסרט פרדני נגד גייסון
אני הייום הולכת לראוות יאיי יכול להיות גם מחר חחח מישו ראה
והבקשה היא שתפלייזי תיכנסו לי לבלוג ותגיבו לייי
תודהה רבהה לכל מי שנכנס אתם רק צריכים ללחוץ פה...

LipStiK

New member
אממ לא ראיתי פרדי נגד ג'ייסון...

יותר מדי קטשופ שפכו שם בצילומים (אם הבנתם אותי...
) אממ שירים טובים? קליס-מילקשייק ו.. עוד הרבה אני צריכה לחשוב על זה... לא מזמן היה כאן שירשור שירים לא רע בכלל.... בקשר לבלוג- תני קישור

coolel

New member
נצל"ש - כולם להכנס! המלצה לסרט טוב

אם כבר דיברת על סרטים המלצה שלי - קיל ביל חלק ראשון(בעברית "להרוג את ביל) מדובר על סרט מדהים, מעניין, יפה והכי חשוב כיפי, מותח, ולמרות הכל גם מצחיק נכון שהוא מלא באלימות וכו' אבל לא בצורה מציאותית או משהו שזה יכול להפחיד או משה כזה סרט ממש ממש ממש טוב של טרנטינו(ספרות זולה, כלבי אשמורת וכו') שהוא נחשב לגאון. ובכלל מה יכול להיות רע באומה ת'ורמן, לוסי לו וויויאה א פוקס בקרבות מדהימים....

Adva Ronen

New member
אהעלן!!!

תראי... הנה כמה שירים בעברים כמובן... אבל כל אחד ומה שהוא אוהב... הנה כמה שירים שאני מתהההה עליהם! 1. "סופרסטאר- רוני" סתם שיר מאפן אבל אני םשוט מתההההה עליו... נתקעתי עליו!! מה אני יכולה לעשות?! 2. "תותים- אתניקס" סתם שיר חמוד... 3. "עירומים" לא זוכרת של מי... 4. "כמו אש- שיי גבסו"- התמכרות מטומטת מ"כוכב נולד"... אני יודעת... 5. "זודיאק" עוד התמכרות מטומטמת מ"כוכב נולד"- אבל הרבה יותר יפה. 6. "כל הכוכבים- דוד דאור" (נראה לי)- שיר מבאס... פשוט חמוד... 7. "אלפקה- הדורבנים" השיר הכי מפגר אבל הכי מפגר שתשמעי... אבל פשוט התמכרתי אליו!! אני לא יכולה להפסיק לשמוע אותו.. ו.. זהו בעצם..
לגבי פרדי וגייסון... תשאלי משהו אחר
ואיפה הבלוד?!

Adva Ronen

New member
אופסט... *בלוג

ובדקתי לך... "עירומים- שחר אבן צור" חבל להפסיד... שווה לשמוע!!

למעלה