SWEET ANAT

speed646

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifSWEET ANAT../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

HAPPY BIRTHDAY
ומזל טוב אחד ממני

המתוקה שלי מזדקנת../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אושר ועושר בריאות וכושר, שמחה ואהבה, ומלא מלא ניקוטין (אין לי חרוז נוסף....) אוהבת מלא מלא מלא הכי בעולם שלך תמיד מיכל שאוהבת אותך מלא !!!!

tygger

New member
מזל טוב לענתי המתוקה שלנו../images/Emo77.gif

עוד שנה עברה. מזל טוב והמון ברכות ואיחולים. נישוקים וחיבוקים בוודאי לא חסרים אז למרות כל זאת נאחל מספר דברים
מאחל לך עוד שנה נפלאה והרבה כיף בצבא (כן זה גם יכול להיות כיף)

יאווווווו תודההההההההההה../images/Emo24.gif

האמת שהחגיגות של המומולדת שלי נמשכות מיום חמישי......... סופשבוע ארוך..............
אז כרגע חזרתי מטיול בכאמל..שהייתי עם חברות וידידים. אז ככה: קנו לי פרח,וקנו לי שרשרת זרחנית שהלכתי איתה על הראש כדי שכולם ידעו שיש לי מומולדת...אז כל מי שראה בחורה יפה
עם גופיה אדומה מכנס ג´ינס עם חצאית חוף קשירה מעל בצבע אדום(אל תשאלו...) עם פרח ביד ושרשרת זרחנית על הראש אז זאת הייתי אני!!!!!!!
אז כידוע לך כבכל ערב יש שידורים חיים ברדיו חיפה....השדרן היה ליאור ברנס..אז בשעה 23:50 אחלו לי מזל טוב בשידור חי
אחורי זה הלכנו לשבת באחת המסעדות בחוף דדו.....והביאו לי גלידה עם זיקוק וברקע שמו את השיר happy birthday של להקת עדן וכולם שרו לי היום יום הולדת...(גם המבוגרים שישבו ליד
). קיצר היה שמייייייייייייייייייייייייחחחחחחחחחחחחח!!!
חכו חושבים שהכל נגמר??? מה מחכה לי עוד היום............... זה היום הולדת הכי ארוך שהיה לי אני אומרת לכם....אני ביום חמישי יצאתי לחגוג עם ידיד שלי,ביום שישי עם כל החברים והחברות במועדון,שבת-חוף דדו,והיום כמובן שכולם מוזמנים לבוא אלי לכוס קפה ועוגה!!!
וקיבלתי
ות weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
אז יום הולדת שמייח לי!!!!!!!!!!
ותודה לכולם!!!!!!
LOVE ענת(שחוגגת היום יום הולדת!!!!!!!!!!!!!!).

reneg

New member
אני יודע שקצת מאוחר אבל..

מוטב מאוחר מאף פעם לא... מזל טוב ילדה!
(בגלל שזאת היום הולדת שלך מותר לי לגנוב נשיקה...) שיהיה לך רק טוב, עד 112!! אוהבים אותך פה... (נראה לי...)

למה מאוחר?? זה היום!!!!!!!../images/Emo8.gif

תודה רבה!!!! ומזה "אוהבים אותך פה (נראה לי...)????????????????????? חחחחחחח יקום הגבר שיגיד שלא!!!!
אז נשיקות וחיבוקים חזרה..........
LOVE ענת(שחוגגת היום יום הולדת!!!!!!!!!!!!!).

reneg

New member
אז לא איחרתי את המועד?

ובטח שאוהבים אותך פה! (כשאת לא שיכורה או מסטולית) נראה לי שאני אקפוץ אלייך עוד כמה דקות לנשיקת יום הולדת ולהביא לך את המתנה... (כבדה... אני צריך עזרה!)

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

מי אמר שאני שיכורה? מסטולית?? שו??????? אני כל הזמן!!!!!!
ויאללה תקפוץ למה אתה מחכה??? הופ הופ!!!
ומזה בא לי דובי ענקקקקקקקקקקקקקק יש מצב שתביא????
LOVE ענת(שחוגגת מומולדת היום!!!!!!!!!
).

טוב עברו כבר איזה 5 דקות מאז....

נו איפה אתה כבר????????????????????? ואיפה הדובי שלי??????????????????????????????????????
LOVE ענת(שחוגגת היום מומולדת
).

reneg

New member
מצטער...

העמסנו אותו על המשאית עם המנוף... עכשיו... לאן להגיע?

סולחת......./images/Emo13.gif

עכשיו אתה צריך להגיע לשער העליה..... כמה זמן ייקח לך להגיע??? LOVE ענת.

לא בדיוק אבל בערך......(בים בם בום)

אם אתה יודע איפה זה בית ספר שוב.....כשאתה נוסע לכיוון נווה דויד..... אז במקום לפנות לבית ספר שוב אתה פונה לפנייה השניה ממול....וממשיך ישר...אז זה זה!!!!!!!!
).

reneg

New member
אז זה יקח קצת יותר זמן...

צריך להחליף למשאית משוריינת ...
סתם...

חחחחח...בוא לא נסחף!!

חוץ מזה אני אשמור עליך!!!!
מה כולם עושים כזה טראנס גדול מהשכונה?? איזה אנשים........
טוב אתה בא?????????????????????????????????? אוף איתך..... LOVE ענת(שחוגגת היום מומולדת!!!!!!
).

reneg

New member
לא...

סתם צחקתי בקשר לשכונה! עברתי שם ימבה פעמים ורק זרקו עליי כמה רימונים ואבנים, הפעילו מטעני צד וכו... אבל בעזה יותר מסוכן... כבר ממש מאוחר... אולי ביום הולדת אחר?

יש לך את כל היום לבוא....

אתה יודע שהיום זה ה-14...וזה נגמר רק בחצות........ אז יש לך בעיקרון 20 שעות עד שנגמר היום הזה כדי לבוא
).

למעלה