לירןןןן

New member
שאלון !!!!!!!!

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג קעקועים? אובססיות? התמכרויות איזה שפות אתה דובר. ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך?

היי,חייבת עזרה דחוף!!!!!!!!

היי,מי יודע איפה צריך ללחוץ בשביל לפתוח קומונה,מי שעוזר לי תודה,ביי!!

הנה:

הנה: שם:הדס האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן פרח משבעת המינים מיקום:שהם(ישוב קטן) האם תקראי לבת שלך על שמך?לא כי זה שם מכוער אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?סטיב אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?סיון האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כן למי שיש שם גרוע יותר! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין:נקבה(שולט) סטרייט/גיי/ביי:מה? רווק? אם לא, רוצה להיות?לא אני מעדיפה את הרגש הטוב יותר(אהבה) תאריך לידה:1.6.95 גיל:9 גיל שהיית רוצה להיות:18 כיתה:ד מצבך החברתי:מצוין למה את/ה בפורום?אהמתי אין לי מוסג גובה:1.27(קטן מאוד) צבע עיניים:חום אוהב אותו?לפעמים צבע שער:חום שחור אוהב אותו?לפעמים צבע אהוב:סגול למה קראת לעצמך ככה בתפוז?כי לפעמים אני חיה בעננים! פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:רוני,התאומות אולסן,ליקיו פארק,אבריל לבין. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):אין לי ידיים חיות מחמד?כלב,כלבה וחתול מה העבודה שלך?מה אתם רוצים ממני אני בסך הכול בת 9 יש פירסינג קעקועים?אלווי אובססיות?לא יודעת מה זה התמכרויות איזה שפות אתה דובר.המון אתם לא רוצים לדעת ציטוט מועדף/ מוטו:"אל תעשה לחברך מה שנוא עליך" האם אתה חי את הרגע?יכול להיות יש לך סודות?המון אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים?המון הרגלים רעים, אבל יש גם הרגלים טובים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?אני מאוד מתוקה! אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?הסודות שלי מה הפחד הגדול ביותר שלך?שאני היה בחדר עים רוני דואני ואני התעלף אתה יודע לשיר?ברור רוצים לשמוע האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא אני מספיק קולית האם אתה מתבודד?על ירח עים מאיה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?בלגניסתית אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?תלוי מי האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?אתם מפחידים אותי האם אתה פסיבי או פעיל?פעיל רוב הזמן יש לך יומן/ ג'ורנל?יומן(פרטי) מה החולשה הכי גדולה שלך?אהבה מה החוזק הכי גדול שלך?תפוז(גם לאכילה וגם האתר) אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?אני לא רוצה לשנות משהו אצלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?ברור שלא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?אינטרנט מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?לרקוד ומה הכי פחות אוהב?לא לרקוד אתה חושב שאתה נראה טוב?מאוד טוב יש לך ביטחון עצמי?יש לי ביטחון עצמי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לכולם האם אתה:ישן עם בובות פרווה יוצא לטיול בגשם מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם אוהב את הקול שלך וזאו....

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

כל מה שבא לכם לכתוב שלא קשור למאיה, שרשרו לכאן

אני!

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? וואלה לא יודעת חח ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אם הייתה לי חברה בשם יובל..
שם יפה לבנות ובנים.. אבל לא.. אז מאיה {יו שכחתי באיחזה פורום אני} אבל זה באמת שם יפה.! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי.. מין: סטרייט/גיי/ביי: סטיריט רווק? לא אם לא, רוצה להיות? לא כל החיים! תאריך לידה: 23.9.90 גיל:14 גיל שהיית רוצה להיות: עכשיו 14, שנה הבאה 15, עוד שנתיים 16... חחח כיתה: ט מצבך החברתי: בינוני + למה את/ה בפורום?כי זה של מאיה חח גובה:קטן.. חח צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא ירוק הכי יפה
צבע שער:חום-שחור אוהב אותו? לא חום בהיר יותר יפה.. צבע אהוב: ורוד ולבןם למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי כל השאר היו תפוסים.. פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:שרית חדד מזחרית ולפעמים עוד כמה.. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית חיות מחמד? 8 תוכים מה העבודה שלך? {תלמידה?} יש פירסינג קעקועים?לא אובססיות?לא התמכרויות לא איזה שפות אתה דובר. עברית אנגלית נאלצת ללמוד ערבית ציטוט מועדף/ מוטו: קחו תחיים בקלות -ממילא לא תצאו מהחיים חיים... האם אתה חי את הרגע?כן יש לך סודות? לכל אחד יש לא? אתה שונא את עצמך?חלילה חח האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן למה לא? יש לך הרגלים רעים? לא שאני יודעת עליהם איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? המממ.. יש כל כך הרבה שקשה להלחיט.. חח סתם לא יודעת. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "החיים יפים" חחחחח אז מה אם זה תפוס... מזה השאלות האלה?! חחח מה הפחד הגדול ביותר שלך? ד'וקים? מוות? רופאי שיניים? אתה יודע לשיר? מהפה שלכם לאלוהים.. לא! האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא ששמתי לב האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני ! מממ לא יודעת.. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?מה?! האם אתה פועל בפזיזות?הרבה פעמים כן.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא... האם אתה פסיבי או פעיל? מה? יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת.. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת! אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גובה ועיניים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? גובה ועיניים! חחח סתם כל השאר "אדם צריך להיות מרוצה מעצמו" {מורן אייזנשטיין\אצל יאיר לפיד} חחחחח אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש ממש ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? למה לא? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לחיות את ההוה?? ומה הכי פחות אוהב? כבר שאלתם את זה!!!! אתה חושב שאתה נראה טוב? בכללי כן יש לך ביטחון עצמי? ביננוי + חיחי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? שרק? מאיפה לי! האם אתה: מעשן? לא על סמים? כן קצת לא רואים?? סתם לא קורא עיתון? מסתכלת בתמונות במעריב לנוע חחחחחח מתפלל? לא.. הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? למה לי? ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדלת שלא נוהג? אוהב לנסוע מהר? לא!! אוהב את הקול שלך? לא

למעלה