כנסו!! סתאאאאם... הייתי חייבת לנסות.
N nutmeg New member 10/10/03 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif כנסו!! סתאאאאם... הייתי חייבת לנסות.
ה המוזרה New member 10/10/03 #2 WOW ../images/Emo70.gif ידעתי שאת פסיכית (וגם אמרתי לך את זה) - אבל לא ידעתי עד כמה משוגעת. יש לך מזל שאני מתה על פסיכים ומשוגעים.
WOW ../images/Emo70.gif ידעתי שאת פסיכית (וגם אמרתי לך את זה) - אבל לא ידעתי עד כמה משוגעת. יש לך מזל שאני מתה על פסיכים ומשוגעים.
I Idan91 New member 10/10/03 #3 טוב לראות שאת מפתחת את זה בצעירותך, אחרת עוד יחשבו שנפל לך בורג, כשתגדלי.
I Idan91 New member 11/10/03 #8 אני חושבת שזה הזמן לפצוח בשירת: : "ערל-טמא -- יושב-עומד -- על גבי כלים, על גבי בהמה, על גבי רגלי חברו פס----------------------ל!"
אני חושבת שזה הזמן לפצוח בשירת: : "ערל-טמא -- יושב-עומד -- על גבי כלים, על גבי בהמה, על גבי רגלי חברו פס----------------------ל!"
מ מוגג New member 10/10/03 #5 ../images/Emo18.gif ../images/Emo58.gifאני מִיידעתי שזה תרגיל אז לא התפתיתי לכנוס ולהגיב. חג שמח גם לך!
../images/Emo18.gif ../images/Emo58.gifאני מִיידעתי שזה תרגיל אז לא התפתיתי לכנוס ולהגיב. חג שמח גם לך!