תגידו...

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifתגידו...

גם אצלכם זה ככה מאז שחזרתם מפולין או לוידעת מה..שאממ כל פעם יש איזה משו אממ..כמו נגיד האסון באסיה שאממ בהודו(נדמה לי..)שרפו את הגופות וקברו בקברי אחים אז ישר חשבתי בראש על השואה וזה גרם לי להיות עוד יותר מזועזעת מהמקרה...או..שנגיד,אממ יש תשיר הזה אממ רכבת מקהיר אז אני לא יכולה לשמוע אותו כי ישר בהתחלה שיש כאילו רעש של רכבת ישר אני חושבת על השואה וזה מוריד לי תחשק לשמוע אותו...וזה קורה לי מאז שחזרתי מפולין ותאמת זה די מעצבן כי זה כזה..אממ..לויודעת..חח מציק...גם לכם זה קורה לפעמים

xספירושx

New member
כן..

זה קורה לי. כזה מאז שחזרתי מפולין אני יותר חושבת על השואה וכול מיני מיקרים או אסיטואציות מזכירות לי את השואה.. או קולות.. כן קורה.

L i T a L 1

New member
כן מאוד קורה לי!

כל דבר ישר מתקשר איכשהו לפולין.... נגיד היה קטע שאח שלי הקטן היה על הידים של אמא שלי והיא רצתה לעבוד אז ביקשה מאבא שלי לקחת אותו אבל אח שלי לא רצה והוא חיבק אותה חזק והתחיל לבכות וישר זה התקשר לי לסיפורים מהאומשגפלץ... הכל מתקשר לזה אפילו הדברים שניראים לא קשורים בכלל...

לונושקה

New member
כן.... בקשר לצונאמי

כששמעתי שקברו אותם בקבר אחים פשוט הרגשתי ממש רע... ועוד ראיתי תמונה שהיו להם מעין דברים כאלו על היד כאילו מנייר שזה היה נראה כאילו כתובים שם מספרים וזה עשה לי מעין צמרמורת כזאת הרגשתי ממש רע...... בקשר לרכבת אז לא.....

למעלה