mulon1984

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifפרק 14 של בימו עלה לאוויר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

פרק 14 של בימו עלה לאוויר ואתם מוזמנים להיכנס ולקרא. פרק 14: born under punches

The 7th Turtle

New member
../images/Emo2.gif

למרות שאני אוהב בדיחות כאלה, זה היה יותר מדי בשבילי.. אבל אני עדיין אוהב איך שאתה מצייר השפרצות דם

mulon1984

New member
חחח תודה!

אין מה להגיד, כנראה שאנחנו הוובקומיקס הכי הארדקור באיזור :)

אהבתי

ונהדר שאין לכם יותר מדי בדיחות קקי...זה נהיה קצת נדוש לאחרונה מולי התעלת עם הצביעה של הדם וההתזות, זה פשוט אמיתי. בכלל אחלה סטריפ

mulon1984

New member
תודה רבה!

השפריצים של הדם זה בדיוק חצי שנייה עם מברשת מתאימה. כל אחד יכול :)

freakcomics

New member
חמוד ביותר, אהבתי!

רק לדעתי צריך לשפר טיפה את הזוויות צילום שיהיו יותר מעניינות...

mulon1984

New member
אני תמיד מנסה לשדרג את עניין הזוויות

אני כל הזמן חושב על זוויות מעניינות לצייר דרכן, אבל לפעמים יוצא שהכי טוב לי זה זוויות פשוטה ששומרת על פריים נקי ומהיר. בכלל, לדעתי בוובקומיקס יש פחות מקום ל"זוויות מעניינות".

מסכים בנושא הזה

בוובקומיקס לא צריך להעמיס יותר מדי, לא בטקסט ולא בזוויות שיפילו או ידביקו למסך את הקורא, הכל צריך להיות פשוט, בנאלי ומהיר, הרי זה אינטרנט. על הנייר מאידך זה המקום לזוויות, טונות טקסט והתנסויות חדשות בהעמדה.

mulon1984

New member
צ'מע, זה תמיד תלוי, אבל

וובקומיקס זה מוצר מהיר. אתה קורא אותו על המחשב בין אתר פורנו אחד לשני. אין לך "זמן". כל בחירה של קומפוזיציה שתכריח את הקורא להתעמק ובכך להתעקב על הפריים עוצרת את המהירות. שימוש בקומפוזיציות וזוויות מגוונות צריך להיעשות בטעם. קומיקס זה מוצר שמשתמשים בו על האסלה או על הכורסא ליד האח הבוערת. יש לך את כל הזמן שבעולם להתחיל להתעמק בכל פרט ופרט.

Scum Bunny

New member
אתה מוכר את עצמך בזול

אם הכוונה שלך לסטריפ, אז כמו סטריפ מסורתי בעיתון (בלי קשר לאינטרנט) כל מה שאמרת נכון- זה מיועד לקריאה מהירה ואגבית, ולכן אין בעיה עם פריימים שכולם מאותה זוית, או אפילו משוכפלים ברובם. ע"ע Penny Arcade, PvP וכו'. מצד שני, לא חסרים וובקומיקסים שקורה בהם קצת יותר, ולוקח יותר מדקה לקרוא, ודווקא בהם אפשר לעשות ואכן עושים כל מה שאפשר בקומיקס "רגיל". למשל Sluggy, VGCats או V בריבוע. הקטע הוא שדווקא הקומיקס שלך נופל בקטגוריה השניה. למעשה, דף קומיקס של בימו הוא ארוך בערך פי שתיים מדף של קומיקס נייר, ככה שאלא אם אתה מתכנן שאנשים ייקראו רק את הטקסט ויעופו (ואם כן אז תכתוב מערכונים, או משהו), אין שום סיבה שלא תשקיע במה שאתה מראה את מה שאתה מצפה שהקורא שלך ישקיע בקריאה.

mulon1984

New member
יש לך סתירה בדברייך

ומתבטאת בעיקר בכך שהצהרת ש-V בריבוע הוא "וובקומיקסים שקורה בהם קצת יותר, ולוקח יותר מדקה לקרוא, ודווקא בהם אפשר לעשות ואכן עושים כל מה שאפשר בקומיקס "רגיל"". לא יודע אם שמת לב, אבל ב-V בריבוע יש מקסימום 4 ריבועים וגם הם, לרוב, שיכפול של הראשון.

Inferius

New member
לגבי וי בריבוע אני לא מסכים איתך

אז נכון שמרבית הסטריפים לא ארוכים והרבה פעמים הם שכפול של הראשון, אבל לפעמים יש בקיפאון הזה די הרבה הומור. בגלל זה גם בקומיקס מודפס זה הרבה פעמים ככה. עיין ערך רוב הקומיקסים של "זבנג'לה", "גוגי" וחבריהם של פינק (לא שיש לי משהו נגד 'גוגי', אני די אוהב את הקומיקס הזה).

למעלה