Joll Rulzzz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo206.gif../images/Emo41.gif

רעות אמרת שייצטרף השבוע מנהל נוסף.. למה הוא לא הצטרף? ותסבירו לי בבקשה מי זה game boys mw ? ולמה הוא מנהל אם הוא לא נמצא בכלל בפורום אף פעם?

אמממ...

לא כזה דחוף.. יכול לחכות לנצל''ש אבל לא נורא..... רעות עכשיו ממש בלחץ.. ניראה לי שהיום אחותה מתחתנת *מזל טוב רעותי* אז בטח שבוע הבא היא תהיה פה הרבה יותר game boys mw הוא גם מנהל הפורום והוא איכשהו קרוב לבנים.. אני לא יודעת בדיוק איך

ממ.. כנסי..

game boys mw זה היחצ"ן של בויז.. [אחד מכול היחצ"נים שיש להם!] דבר שני.. מממממ... אמורה להצטרף לניהול פה.. מנהלת.. בת.. ממ יש מצב ש.. שינו את זה?! =\

Roti Toti

New member
אממ.. לא קשור לנושא אבל..../images/Emo73.gif

יש לכם מושג מה קרה לפורום הרישמי??
אני לא מצליחה להיכנס אליו וכתוב באתר שהם עשו משהו לא חוקי לא יודעת מה

מש'ו לא חוקי?!

מה?!?! לא! הם פשוט משפצים את הפורום.. :) הם עושים בו דברים כול-כך יפים.. :) ת-ו-ת-ח-י-ם שכמותם!

Roti Toti

New member
כן??

אבל הם כבר שיפצו.. והחליפו שרת והכל ואני נכנסתי לאתר שם וככה היה כתוב לי נראה לי משהו עם הרישיון

לא .. לא.. לא..

הוא עדיין בשיפוצים.. ההודעה הזו שמופיעה זה סתם תחליף..כדי שיופיע מש'ו בדף.. =\

Joll Rulzzz

New member
אז למה הוא צריך להיות מנהל?

הרי הוא גם ככה לא מסדר ת'פורום וכו'.. למה הוא פשוט לא אדום?

טוב התחרטתי, אולי בכול-זאת מגיעה

לך תשובה.. =\ ממממ.. ידוע לך מה זה יחצ"ן?! ידוע לך מה הראשי תיבות של זה בכלל?! ידוע לך מה התפקיד שלו?! אז ככה.. הראשי תיבות הם: יחסי-ציבור.. [ה-נ' בסוף.. לא קשורה הא?!] בכול אופן התפקיד של "איש יחסי ציבור" הוא.. לפרסם כמה שיותר את הבויז, את ההופעות שלהם, השירים שלהם, המפגשים וכו'.. במקרה הזה איתן הוא יחצ"ן אינטרנט כזה.. אחראי על יחסיי ציבור באינטרנט.. ולכן פה בפורום הוא נכנס כדי להודיע על דברים שקשורים לבויז, אני מניחה שהוא גם קורא הודעות פה..ו..דואג לכך ש..כול דבר שקשור בבויז יתפרסם.. :) לכן הוא מנהל כאן.. למה לא באדום?! אולי בשביל שרעות לא תנהל לבד! אולי אחריי שיוסיפו מנהל/ת חדש/ה אז ישימו אותו באדום, אבל בכול אופן זה טוב שהוא גם מנהל.. הוא נכנס מידי פעם לסדר פה.. :)

נצל"ש

הידעתן ש...ערן למד בתיכון חדששש עד לפני שנה.. חחח והוא היה בלהקה הנינים של טוני..חחח אני בשוק.. הוא היה שמנמןן איזה מאמי חחחחחחחחח... חחחח איזה חמוד הוא בתמונה! אתן חייבות לראות אני יכניס אותה למחשב!

ידוע.. :)

אני לפחות ידעתי.. :) חומד..עד גיל 17 בערך..הוא היה..ה"קובב" של השיכבה.. בגלל זה עכשיו חשוב לו לשמור על תזונה נכונה וכול זה.. :) איזה חמוד הוא.. :)

חברה שלך קיללה אותו?!

בטח היא מצטערת על זה! חוצמזה ש..יש לי תמונות שלו מגיל 16 ככה..ו...=\ הוא לא היה מכוער! הוא סה"כ היה טיפונת שמן.. זה הכול! אבל ל---א כזה מכוער.. ממש ממש ממש לא!

הוא לא היה מכוער ממש לא..

אבל הוא היה שמנמן.. חח כן והיא מזה מצטערת על זה... חחחח אם אני שואלת אותו אתה מכיר את משפחת עבודי הוא מקבל נראה לי התקף חחחחחחחחחחחחח!!

למעלה