שאלה דחופה ביותר

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gifשאלה דחופה ביותר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

שלום לכולם, קוראים לי מור ואני נכנסת מדי פעם,הפורום ממש ממש חמוד יש כאן אחלה ילדים ונעים לגלוש כאן
קראתי שההראלים יופיעו באילת במהלך החופ]ש הגדול (אם אני לא טועה) אם כן,מישהו יכול להגיד לי באיזה מלון ובאיזה תאריכים
זה ממש ממש דחוף כי אני נוסעת החודש לאילת(לשבוע) ואני רוצה לדעת לאיזה מלון ללכת רק בגלל הראל
תענו לי בבקשה כמה שיותר מהר,זה דחוף

ט ל י 9 9 9

New member
בפורום ברשמי יש לוח הופעות מעודכן

בשתיים שלוש דקות ביום שהוא עובד אפשר להתעדכן. ונדמה לי שגם באתר עצמו, אאל"ט. למזלך, עכשיו הוא עבד: לוח הופעות. תהני

עשירה

New member
תודה.האם מישהיא יודעת מתי הפורום

מתי הפורום הרישמי יחזור האם מטפלים בזה? אני כבר לא נכנסת לשם כי זה מעצבן כל 2 דקות הוא קורס וחבל כי מאוד אהבתי את הפורום הרישמי. יש סיכוי שבקרוב זה יסתדר? או שזה המצב ואין מה לעשות?

ט ל י 9 9 9

New member
לפי האתר, זה בטיפול כבר כמה שבועות

והמצב לא ממש משתפר. כל פעם שמגיעים ליותר מ-70 משתתפים (ולוקח בערך 10 דקות להגיע למספר הזה), הפורום קורס לו. אני גם החלטתי לפרוש אבל אין לי כוחות ליישם את ההחלטה. אני מכורה

גלי 89

New member
אוף גם לי הפורום חסר

השאלה שלי האם יש פתרון באופק או שזה ימשך עוד הרבה זמן? כי זה כבר יותר מחודש ימים ככה אני מכירה הרבה שעזבו בגלל זה . וחבל מאוד דווקא עכשיו שהראל מתקדם וצריך פורום גדול ופעיל מאחוריו.

as40

New member
תודה.זה קצת מעודד לשמוע שיש פתרון

הבעיה שאין כל כך סבלנות .

ayaliar

Well-known member
זה לא תלוי בי

זה יכול להיות מחר ויכול לקחת עוד חודש אבל עובדים. לא יושבים ומחכים שיפול עלינו שרת אלא מחפשים והראל עוזר כרגע בודקים כמה דברים

עשירה

New member
70 משתמשים בכל הפורום?

לפני הקריסות היו אשכולות שהיו יותר 70 משתמשים רק באשכול אחד והפורום אף פעם לא קרס אז למה עכשיו הוא קורס ?

yeckman

New member
למלון לא הולכים בגלל מישהו שמופיע

למלון הולכים כי כיף שם/כי זה מלון טוב...

../images/Emo41.gifבמקרה הזה אני מצטערת להגיד

לך אבל את טועה אם זה סקעת אז הולכים למלון חח סתם אני הייתי אמורה ללכת גם ככה למלון אז זכיתי חח שנה שעברה היה אמיר פי גוטמן והיה משעמםם

../images/Emo60.gif

תמיד כיף לעשות חופשה חביבה באילת.. אז אם כבר, אפשר לעשות אותה בתאריך שסקעת מופיע שם.. אני לא רואה את זה כמשהו מוזר.

ariel tad

New member
אני הייתי במלון ובמקרה הייתה הופעה

של הראל ושם פגשתי אותו!(אתן לא יודעות מה עברתי שם בשביל להיכנס מאחורי הקלעים ולהיפגש איתו... אבל הצלחתי בסוףף)

למעלה