סיכום שבוע

hellofanickname

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo180.gif../images/Emo70.gifסיכום שבוע../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif../images/Emo41.gif

אז מה היה לנו השבוע?!
שרשורים שנפתחו
קרן פתחה שרשור על התמונה הכי מפחידה... משום מה לא הרבה הגיבו.. חבר'ה תתעוררו!! תמר פתחה סקר בעל 100 שאלות... אנשים, תתחילו להזיז את התחת שלכם ותקראו את התשובות של אחרים!! זה ממש מעניין! ספיר פתחה שרשור אם המופע רווחה שהולך להיות בגלל ההוריקן ביום שבת משודר בארץ בכלל?... לא קיבלנו ממש תשובה.. למישו יש?! אמרי פתח שרשור
מי חושב שהוא מגניב שהפך להיות סתם שרשור אוף... *אחמ*טליהכימגניבה*אחמ* ענת פתחה שאלון מגניב... שוב. אנשים, תקראו תשובות של אחרים!! לפי ההודעה של תפוז נפתח סופסוף פורום לאהבת חיינו – המומינים!!!!!^%&%^$%^ מישו בדק בכלל אם סנופקין מספק שמה חומרים?... [והאים אני היחידה שתמיד פחדה מהגרוק?X:] קרן פתחה שרשור "לייב או מוקלט?" אין החלטה ממשית אם הפורום אוהב לייב או מוקלט.. אבל אתם מגוונים חחח בתאל פתחה שרשור מסכים ענקי פעם הבאה תצרפו גם תמונה לבד כדי שאוכל לגנוב |מגלגלעיניים| קרן מזכירה ל-כ-ו-ל-ם על הפינות שלהם כאן! אנשים תזכרו את הפינות שלכם!! הן ממש חשובות להחייאת הפורום קרן הביאה עדכוני סימפל פה לאייל יש את הרושם המוטעה שאוהבים אותו אז פתח שני שרשורי
[בצחוק אייל, אתה גדול] נבו [סלחי לי אם טעיתי בשם..] שאלה שאלה... האם סאב מתחתן?! תענו מהר למה זה מעניין|: שמול הביא את הדירוג של סימפל בletssingit.com פששש... איזה כבוד בדקו את זה!
פינות שהיו לנו השבוע
"נחש מי
" של ספיר "מה עשה לי ת'שבוע
" של רותם "שירי השבוע" גם של ספיר "The Simple Chart" של ענבל ובפינת "החוליה החלשה" של שמוליק סיימנו את הדיסק הראשון. המנצח [באופן כל כך מפתיע] הוא Perfect והתחלנו כבר את הדיסק השני. אנשים
אלו שקיבלו עם עצמם לעשות פינות תתחילו לעבוד עליהן למה זה בשביל הפורום=בשבילכם וגם שאר חברי הפורום. עושים את זה בשבילכם! אז תגיבו ותפרגנו להם...כי הם חמודים^______________^
ימי הולדת
בת אל פאט [הגאון שהוא הבעלים של רול מודל למי שלא יודע] מזל טוב!!!
חדשים\חוזרים
Beautiful Disaster – הילה MADE girl – חמוטל below the bed - אייל ברוכים הבאים
אני מקווה שתשארו ושתשתתפו ושתעזרו להעיר את הפורום:) ושאייל יישאר...P:
על הסיכום
אני יכולה לעשות אותו כל שבוע ביום שבת.. אבל אפשר לעשות ככה כל שבוע שמי שעושה את הסיכום בוחר את מי שיעשה אחריו לפי מידת השתתפות וזה. אז מממ... אם אתם בעד זה תכתבו בכותרת
אם להשאיר ככה אז
בכל מקרה. אני חולה מתה. מגעיל לי ורע לי:( תגידו לי להרגיש טוב זונות;; אה, ותתחילו להעיר את הפורום כי הוא מתחיל למות.. ותדעו שאתם לא חייבים להיות כחולים\אדומים כדי להתחיל לעשות משחקים גדולים וכו' וכו' ותבואו למפגש הבא! [כה, עכשיו אני כותבת שטויות סתם] ואני אוהבתותכם! אתם חמודים! ביי;;

Noa Tsror

New member
אממ תגידו...

אם אני רוצה לפתוח פינה חדשה, מישהי הציעה את זה.., אז אני פשוט צכה לעשות תפינה?.. חח

קרניjack

New member
כן. תכתבי לי מסר מה את רוצה

לעשות ואני "אשבץ" אותך ביום שמתאים לך ויום שאין עדיין בו פינה

l AdidAs l

New member
../images/Emo41.gifהמופע משודר היום../images/Emo41.gif

ערוץ יס ווקינד שעה 20:20 [זה שידור חוזר..אתמול היה ב-3 בלילה שידור חי!]

mirrra

New member
יש לי!

ולא שכחתי [יותר נכון הפלאפון לא שכח לצפצף] עכשיו אלישיה קיז :]

mirrra

New member
רק נראה לי

או שלא היה!?
זה נגמר איזה חצי שעה יותר מוקדם ולא היה שומדבר..

l AdidAs l

New member
מה זה פה?../images/Emo2.gif

כזה היה פרסומות..חשבתי הפסקה......מחכה...מחכה...ופתאום אני קולטת שזה נגמר
ואפחד מעניין לא הופיע!!!!

sapirush1

New member
הם לא משדרים את כל המופע!

אתמול חברה שלי הקליטה לי כי יש לי הוט (אבל זה לא היה ב3 בלילה אלא בשעה 8 וחצי) והיא סיפרה לי שלא הופיע אף אחד מעניין! לא היה סימפל, גרין דיי, גוד שארלוט ועוד מלא שאמרו...

sapirush1

New member
אני מקווה שישימו גם בהוט

אני צריכה למצוא זמן ולראות את הקלטת מקסימום אני בטוחה שיהיה אפשר למצוא באינטרנט קטעים מהמופע

just jenny

New member
לא לא נדפקנו!!

הראו את המופע אתמול בסטאר וורלד!!
אבל זה הלך רק שעה וזה היה דיי משעמםםX_X

Just TalTi

New member
בר יא כפרה עלייך ../images/Emo99.gif

תודה על העדכון המ-ה-מ-ם. ותרגישי טוב. :) ואכן, אני הכי מגניבה
דווקא עשית טוב, אבל אני אלך עם הבחירה של העם. מה שתחליטו

למעלה