מפגש!!

רות82476

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo168.gifמפגש!!../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif

ככה יש לי רעיון.... ואני מקווה שאתם תואהבו אותו
חשבתי אולי אנחנו יכולים לעשות מפגש צ´אט בשביל שנוכל לגבש יותר את חברי בפורום נוכל סתם לקשקש... לספר דברים וכל מה שתירצו עכשיו אתם אוהבים את הרעיון או לא? אם כן תשרשרו להודעה הראשית (בלבד!! )
ואם לא אז תשרשרו
באיזה יום
באיזה שעה
איפה
אפשרות 1 : ביום ראשון ה-1.12
אפשרות 2 : ביום שבת הבא ה- 7.12 אני חושבת שזה טוב.. כי אז אפשר לעשות את זה בערב כי יום למחרת אין בית ספר.
אפשרות שלישית : יום אחר איזה
שעה כבר נחליט אחר כך
איפה? בצ´אט של תפוז חדר נוער בחו"ל . יאללה תתחילו לשרשר את דעתכם עבדתי קשה על ההודעה

sivani

New member
אני בעד! ../images/Emo45.gif

לי באמת לא משנה היום,כל עוד זה סופ"ש,אבל שעות...אני בעד למשל 20:30 בערב שעון ישראל, ושכל אחד יעשה את החישוב לגביו

רות82476

New member
../images/Emo45.gif

בטוח כולם יודעים שאני בעד כי אני כתבתי את הרעיון אבל.... רק.... רציתי להקפיץ את ההודעה !! קפוץ קפיץ!!

orly 15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

לא יכולה בוויקאנד! יש לי מבחן ענקי בהיסטוריה ביום שחוזרים ללימודים (ראשון).

FriendlyFriend

New member
../images/Emo45.gif אבל...

אני לא יכולה.....אין לי איזו תוכנה של ווינדוס, אז אני לא יכולה בכלל להיות בצ´אטים

שחף14

New member
לי לא ממש אכפת איזה יום או שעה, אבל

נראה לי שסיון צודקת בקשר לשעה שנכוון על פי שעון ישראל... אבל יש לי בעיה, אני חושבת שגם אני לא יכולה להכנס לצ´אט בתפוז...

MissUnKnown

New member
נירא לי רעיון נחמד...

אני יוכל להשתתף רק שזה לא יהיה מוקדם מידי... כלומר משהו כמו 2030 הארץ זה 0730 פה ואני לא יקום כול כל מוקדם בכול מקרה :)

רות82476

New member
תשובות!! ועוד...

אז ככה... בקשר ליום: אני חושבת שיום שישי שעה תשע (שעון ישראל) נישמע נחמד... באיזה צ´אט?? לא של תפוז כי זה לא מסתדר לכמה אנשים אז... אני חושבת שהצ´אט של האתר של וואי נט יכול להיות אחלה (www.ynet.co.il) נפתח לנו חדר ומי שיכנס נקווה שיצא... (מישו לא מהפורום). אמ.. מה עוד? אני מקווה שעוד אנשים יגיבו כי זה באמת חשוב! אם השעה שהזכרתי {תשע(9) שעון ישראל} אם השעה לא מתאימה לכם אז תגידו! ואם יש לכם רעיון יותר טוב לשעה יותר טובה וליום יותר טוב אז תגידו עכשיו
אני חושבת שבאת יכול להיות אחלה! אבל אנחנו צריכים יותר לשתף פעולה

רות82476

New member
טוב... אז אולי ביום ראשון?../images/Emo15.gif

מה אתם אומרים? באותו שעה {תשע(שעון ישראל)}.

Doctor Evil

New member
AM/PM??

אם זה תשע בבוקר, אז אצלי (פסיפיק טיים) זה יוצא 11 בלילה, יום שבת. אבל אם זה תשע בערב, אז זה יוצא. אממ... 11 בבוקר...יום ראשון.. שניהם מתאימים לי.. אני מקווה שעשיתי חשבון נכון..

למעלה