WELCOME BACK PEOPLE

שוב אני, אם אתם זוכרים אותי...

כתבתי הודעה פה יחסית מזמן (לגבי מקום הולדת, כמה שנים בארץ וכו') ואז המחשב שלי החליט שהוא רוצה צומי וטיפול מסור ב300 שקל, והפסיק לפעול. עכשיו, הוא חזר אלי בריא ומאושר, ואני שמחה לחזור לפה סוף סוף. טוף, אחרי ההקדמה המיותרת קצת, שוב שאלה האם אתם מעדיפים לצאת עם עולים או שזה לא משנה? איכשהו, למרות שאני 14 שנה בארץ כמעט, עדיין אני מרגישה לפעמים שעם חבר'ה שנולדו בארץ, יש לי כל מיני פערים במנטליות, שיכול די להפריע בקשר רציני (רומנטי הכוונה). גם אצלכם זה ככה? ואיך ההורים מתייחסים לזה? נגיד אבא שלי, ממש מתנגד לזה כשאני יוצאת עם מישהו לא רוסי. זה לא שהוא אוסר עלי, אבל הוא די מעקם את הפרצוף. וסבתא שלי, השאלה הראשונה שלה היא תמיד : NASH PARIN? זה יכול ממש לעצבן. האמת שדי קשה לי עם זה, כי אני מרגישה שאני כמו קרועה בין שני עולמות. אתם מקבלים הרגשה כזו גם לפעמים? שוב סליחה על מטף השאלות:) מיה:)

Evil Gremlin

New member
א-נ-ש-י-ם ח-ז-ר-ת-י

....לסופבוע!!!! כן כן.........סוף סוף!!!!!!! אף פעם לא חשבתי שאני אהנה לראות פאקינג מידרכה.....לא ראיתי מדרכה כבר שבועיים...ואנשים..ועצים ו...אני יכול ללכת לשרותים בלי לבקש רשות.... אהההההההההההההההההההההה קרן מגולן...411 כבוד אבל התרונות ליד באר שבע וזה די מעצבן...

okts

New member
שלום אנשים!!!

חזרתי!!!! העבודה בקייטנה הרגה אותי, אבל אני עדיין בחיים! ברוכים הבאים כל החדשים, ובהצלחה בלימודים לכולכם עוד שבוע.

Angel lips

New member
חזרתי מאילתתתתת../images/Emo3.gif

התגעגעתי המון! איזה כיף היה שמש ים חתיכים מסיבות פאבים מתה כל אילת!!!

leahle

New member
היי אנשים!!!

כמעט ולא הייתי פה השבוע, אולי פה ושם יצא לי להציץ, הייתי עסוקה עד מעל לראש, היה את הכליזמר בצפת ובכלל... הקיצר, התגעגעתי - זה דבר ראשון...
דבר שני, רק שבוע לא עקבתי כ"כ אחריכם, וכבר אני רואה הרבה ניקים חדשים, זה נפלא, ואין כמו חברים חדשים, אז גם רציתי להגיד לכולם ברוכים הבאים, וברוכים השווים השבים... לאלו שחזרו:) אבל.............. בא לכם לעשות שירוש קצר של הכרות, שאני ארגיש שאני מכירה גם את החדשים? וגם הותיקים יכולים לשרש אם בא להם... אז... נעים מאוד
ואגב, לי קוראים לאהל'ה, אני בת 20, על השאלה מאיפה אני קצת קשה לי לענות כי כל פעם אני במקום אחר, עזבו מסובך....
ואני לא רוסיה, אבל חולההההההה על רוסים, ובמיוחד על הפורום המגניב הזה. זהו, תשרשו אם בא לכם שאני אכיר אתכם החדשים.... :)

שלום וברוכה השבה!

אני זוכרת כשאני הצטרפתי שאלתי משהו כזה... חחח.. ואני גם זוכרת שענו לי שכבר היה על זה שרשור...
אבל בגלל שזה היה מזמן, אני אשמח לענות... עד היום היו לי רק חברים לא ישראלים (צברים)- עולים מרוסיה, מרומניה, מיוון, מארה"ב והרשימה ארוכה.. יצאתי פעם עם מישהו שהיה מרוקאי (הוא חומד..) אבל זה היה בכיתה ו', והוא היה הראשון והאחרון.. בעקרון אני אישית מעדיפה לצאת עם רוסים, אבל זה בעיקר כי יש לנו את אותם הבילויים, אותו מעגל חברתי (למרות שזה לפעמים מעצבן להכיר את כולם..), אותה שפה עברית שחצי ממנה זה רוסית (למרות שגם אני 14 בארץ) ובכלל משום מה זה יותר נוח. יש גם את העניין שאני יותר נמשכת לרוסים.. לא יודעת למה, אבל רוסים יותר מושכים אותי במראה.. מצד שני, אני לא פוסלת מישהו רק בגלל שהוא ישראלי צבר. אם אני נמשכת אליו גם ברמה פיזית וגם ברמה מנטלית- בסבבה... מקווה שנהנית מתשובה (למרות האורך..חחח..) ושוב- ברוכה השבה!!

bariska

New member
(:)

שלומלום..התגעגענו אלייך(מדבר בשם עצמי) ממ ליד באר שבע?!אז אתה בשיבתה אם אני לא טועה?:/אבל זה קצת אחרי בב"ש נראה לי

the freaky girl

New member
ברוכה השבה!!

מסכנה שכמותך.. אני יודעת מה זה לעבוד עם ילדים.. העיקר שחזרת!!

Zot ani 1

New member
אותי את מכירה? ../images/Emo3.gif

חחח.... באמת מזמן לא רואים אותך... התגעגענו גם...(מדברת בשם עצמי....:)) במה הית עסוקה? ספרי שפכי...:))

leahle

New member
אותך? מי את?

תזכירי לי??
מה נשמע אולגה?? התגעגעתי!! במה הייתי עסוקה? בלהנות מהחיים קצת....

leahle

New member
חחחחחחחח חולה עליכם!!

ממש לא הספקתי לשכוח אותך!! (איך אפשר??) בינתיים כל מי שהגיב זה ויתקים, נו טוב... לפחות אני יודעת שאתם חיים:) ושאני לא לבד פה בשעות כאלה...:) אני מנסה לעשות שיעורי בית ולהשלים פערים, ראיתי שיש שירוש מגניב של עיניים, חכו... אני מחפשת תמונה שלי:)

bariska

New member
שיעורי בית../images/Emo7.gif

יש לי להגיש 2 עבודות בתנך ואנגלית...
לא רוצה ביצפר:(((

leahle

New member
יש לי להשלים 4 מבחנים

מסמסטר קודם ולהגיש 6 עבודות.... עזוב, בוא נשאר באווירה מתאימה עד הראשון לספטמבר, למה להכנס עכשיו לדיכאון, לא חבל? :))

bariska

New member
צודקת..אבל קראתי באיזה מקום

בוואלה נראה לי שתהיה שביתה..נו כמו כל שנה איך אפשר להתחיל שנה בלי שביתה?

למעלה