מבזק.

../images/Emo41.gif ../images/Emo124.gif מבזק. ../images/Emo41.gif

שידורי עדן וישראל 10 חתמו על הסכם זכיון על ערוץ 10, אולי הזכיינית החדשה תשדר את השידורים החוזרים של הסידרה. אני, לפחות, רוצה לראות את פרק 1. מי מכם ראה את הסידרה מתחילתה? _________________________ התוכנית "יופי סופי" אותה יערוך עמוס שוב, תשודר ברשת, בחודשים יולי-אוגוסט בימי שלישי. _________________________ הידעתם? אבנר החל לככב בסידרה מפרק 78. _________________________ בכתבה מעיתון "גלובס" התפרסמו הדברים הבאים: "בתחילת השבוע הבא תרד לה "לחיי האהבה" מהמרקע ומסדר היום, ואלפי הורים בישראל ישאלו את עצמם ´מה עכשיו?´ - לאיזו תוכנית יידבקו הילדים שלנו כעת, ומאיזו הפקת מקור נצטרך לשמור עליהם מעתה. רק בשבוע האחרון יצא לי לשמוע לפחות ארבעה-חמישה אבות ואימהות שסיפרו שהם מקפידים לצפות בתוכנית הזאת עם ילדיהם - מפני שהקטנים לא מוכנים לראות שום דבר אחר, ומשום שהם כהורים, אינם מעוניינים שילדיהם יראו את הסידרה בלי שיהיה מי שילחש להם באוזן ש"בחיים זה לא באמת ככה". זה הזמן לנסות את "מושונוב על המפה"..." ראשית, ההשוואה בין "לחיי האהבה" ל"מושונוב על המפה" קצת צורמת, ושנית, הטענה ש"בחיים זה לא ככה" היא לאו דווקא נכונה.

Shani5

New member
אני ראיתי מהפרק הראשון

ומאז אולי הפסדתי 5-6 פרקים

your-destiny...

New member
אני ראיתי מהפרק הראשון...

ולא הפסדתי אף פרק בדרך. לא הפסדתי כתבה, ספשייל בטלוויזה - כלום.

Snitch

New member
המפ... ../images/Emo88.gif

רציתי לראות את הפרק הראשון, ופספסתי... בכל מקרה, גם אם ראיתם, בטח שכחתם כבר...

לא.....אני זוכרת בדיוק מה קרה

כל פרט ופרט אני גם זוכרת שבדיוק הגעתי הבייתה וזה התחיל אז ראיתי חלק מהפרק בעמידה כזה וקראתי לאמא שלי לראות וצחקנו על זה יו.. געגועים..... ואחרי כמה זמן כזה התיישבתי ואני זוכרת את אלי מרקו ורונה רבים ואת אלי מארגן פח לרונה וליוסי ציגלר ...ואת גידי בפעם הראשונה...ואת מאיה בפעם הראשונה ואת אלכס!!!חחחחחחחחח אלכס אני הכי זוכרת!!!!

Shani5

New member
יו איך אני זוכרת את הסיצנה הראשונה

של גידי..... כזה רונה ואלי היו בבית של רונה ואז אלי יצא מהבית אחרי שהם רבו ואז גידי וכלנית יצאו מהחדר וגידי אמר לרונה "את רואה פושע תמיד נשאר פושע" ורונה אמרה לגידי "ואח מפגר נשאר אח מפגר" ואז רונה הלכה וגידי אמר לכלנית "את גם חושבת שאני מפגר" וכלנית אמרה "אני חושבת שאתה מקסים" יו איך אני זוכרת את זה כאילו זה היה בפרק אתמול... ואני זוכרת שכזה ורדה נכנסה למשרד של דורון נראה לי ואמרה כזה "דורון, סמדר חזרתם!!! מאיה חזרה מחו"ל היא נפצעה והיא על כסא גלגלים" ואז דורון רץ הביתה... יו נוסטלגיה מהפרק הראשון...

pompii

New member
אני ראיתי מפרק 4 אני חושבת

או 3... אני אראה בכל מקרה שידורים חוזרים! יש שידורים חוזרים, נכון??? ואי אני זוכרת שהגיע לי מעריב לנוער והיה שם את הפוסטר של כולם וליד כל אחד היה כזה חץ והיה כתוב אופי של כל אחד. אוף אני לא זוכרת מה היה כתוב!!!!
וגם הקמפיין בטלויזיה. משהו חתולת הרחוב והקשוח... וישר ידעתי שרונה הטובה וסמדר רעה ודורון בין שתיהן. אווו הימים הטובים....

Shani5

New member
יו אני זוכרת בהתחלה

אני הייתי הראשונה בשכבה שלי שראתה את הסדרה הזאת וכולם צחקו עלי שאני רואה טלנובלות.. עכשיו גם מי שצחק עלי מכור..

dor_

New member
הפעם הראשונה שראיתי את הסידרה היה ש

שאלכס אמר לסמדר שיש לו בן מאומץ ובן אמיתי..דורון ויונתן והבן המאומץ הרבה יותר טוב מהאמיתי והאמיתי כל הזמן עושה טעיות..ואז היא אמרה לו להריק אותו מהתפקיד..איזה פרק זה היה?

אבי אבי

New member
זאת לא הייתה הסצינה הראשונה../images/Emo70.gif

הסצינה הראשונה הייתה של רונה ואתי יושבות בבית קפה (זה עם הקירות הירוקים) עם עוד אישה אחת שחתמה איתן על חוזה לקיטרינג!!!!

עמי92

New member
ואני ראיתי רק מהפרק החמישי

ראיתי גם את הפרקים הראשונים אבל אמרתי לחבר שלי שאני שונא את הסדרה והוא אמר לי שלא ושיכנע אותי... ומאז פרק 5-6 כבר צפיתי
וכמובן שהפסדתי כמה פרקים...

LAE

New member
ראיתי מהפרק הראשון רק שיש בעיה קטנה

אני לא זוכרת הכל!!! לא הפסדתי אפילו פרק אחד!!! משום מה יש דברים שאני פשוט לא זוכרת

למעלה