שרשור סופ"ש![
]

PerfectSP

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo113.gifשרשור סופ"ש![../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif] ../images/Emo190.gif

מה נסגר עם הפינה הזאת?!?!
צ'חר!תציעי אותה כבר למכירה פומבית,ומיד!!
אז....לפינה
שיר השבוע של לוסטפרופטס: שיר השבוע לא של לוסטפ: משהו טוב השבוע: משהו פחות טוב: התחדשות השבוע: קליפ השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע רגוע...
תהנו

spring92

New member
אני!

שיר השבוע של לוסטפרופטס: Hello Again שיר השבוע לא של לוסטפ: Tori Amos-97 Bonnie & Clyde Paramore-CrushCrushCrush Gravitation Soundtrack
אח, נוסטלגיה Brand New-Sic Transit Gloria...Glory Fates (demo) 18 Visions-I Let Go 30STM-Edge Of The Earth MCR-The Sharpest Lives Apocalyptica-The Unforgiven
Franz Ferdinand-Matinee Papa Roach-Infest/Getting Away With Murder/My Heart Is A Fist/Broken Home אין לי כח לרשום עוד
משהו טוב השבוע: סוף סוף יש לי מקלדת
האחרון של הארי פוטר, החדש של רדיוהד
משהו פחות טוב: מחר אני צריכה ללכת לבצפר ליום אחד, אבל בסופשבוע לא היה משו מעצבן או וואטאבר התחדשות השבוע: הארי פוטר 7, רדיוהד-אין ריינבווז קליפ השבוע: Paramore-CrushCrushCrush ציטוט השבוע: "בחורות ערומים זה חולירע" אלכס חולה אהבה XDD תמונת השבוע:אין לי כח לזה...

UndeaDragon

New member
ראשון (אחרי זאת שהייתה ראשונה)

שיר השבוע של לוסטפרופטס:Evertday Combat שיר השבוע לא של לוסטפ:This is Who We Are-Hawthorne Heights דיסק השבוע (שכחת לשים את זה):If Only You Were Lonely-Hawthone Heights משהו טוב השבוע:ששחר נתנה לי את הדיסק שלהם! משהו פחות טוב:אין...זה פשוט עשה לי את כל השבוע מצויין התחדשות השבוע:הדיסק שלהם! קליפ השבוע:This Is Who We Are ציטוט השבוע:שוב פעם זה לא משנה מה שמשנה זה שיש לי את הדיסק If Only You Were Lonely תמונת השבוע:אהבתי את התמונה שעל הדיסק:p ובכללי שוב פעם----שחר המלכה THANK YOU THANK YOU THANK YOU!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifשש.. זה הדיסק שלי../images/Emo69.gif

אני עוד אקבל אותו בחזרה!!!

UndeaDragon

New member
אהההה

לא הייתי בונה על זה...... חחח סתם מתי שתירצי אותו חזרה רק תגידי (ואני אחשוב על זה חח סתםםםםםםםם)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאולי תאמצי את את הפינה? חחחחח

שוב אני צריכה לעשות סדר פינות ולמי יש כוח לזה בכלל?!
שיר השבוע של לוסטפרופטס: האמת בקושי שמעתי.. אבל שיהיה גודזילה.. שיר השבוע לא של לוסטפ: המון המון Hawthorne Heights, Escape The Fate, Funeral For A Friend אבל הכי הכי אין על Situations של Escape The Fate!!$%#^# אלבום השבוע: Dying Is Your Latest Fashion - Escape The Fate If Only You Were Lonely - Hawthone Heights Tales Don't Tell Themselves - Funeral For A Friend משהו טוב השבוע: הממ.. הייתי אצל מור ויצאנו עד מאוחר? חח הוו כן! השתנתי בשיחי רעננה
גם שיחי ראש העין קיבלו מנת שתן בעבר..
משהו פחות טוב: הדיסק שלי
אצל חוף
התחדשות השבוע: הדיסק של קראנג שחוף נתן לי
קליפ השבוע: וואי החדש של מדינה לייק ממש שווה!! וגם של A7X מעולה! ואנג'לס אנד איירוואיבס!! חחח ציטוט השבוע: יותר מידי דברים מטומטמים שאמרתי
תמונת השבוע:
באלי.

mili2828

New member
OMFG!@#$%^ זאת את עם דה אנמי??../images/Emo210.gif

שחר!!! אני אשנא אותך לנצח

o DaNiEl o

New member
+

שיר השבוע של לוסטפרופטס: בקושי שמעתי השבוע. שיר השבוע לא של לוסטפ: Paramore - Crushcrushcrush Blessthefall - Higinia Blessthefall - With Eyes Wide Shut Asteria - Midnight Fix Escape The Fate - Situations Before Their Eyes - The Nighttime Is Our TIme Before Their Eyes - Crawling Towards Forgiveness משהו טוב השבוע: ת"א עם גל,מור,מישל,מיטל וקלי. הלכתי לצלם ביערבןשמן
. משהו פחות טוב: המ, הוא. התחדשות השבוע: עגילים. קליפ השבוע: Paramore - Crushcrushcrush ציטוט השבוע: "כוסוניות". "את\ה צריך\ה טיפול". תמונת השבוע: קרדיט לי ולדוגמן
.

בווויאיעאההה.

שיר השבוע של לוסטפרופטס:Shinobi Vs. Dragon Ninja שיר השבוע לא של לוסטפ: סקארלט גריי& reinventing your exit משהו טוב השבוע: מחר הופעה והמ לא יודעתD: משהו פחות טוב:רק אחד?... התחדשות השבוע: שרשרת וחרא קליפ השבוע:דייבי מונסטר& דיס פרובידנס מיזביז נוסטלגי3> ציטוט השבוע:לאזוכרת. תמונת השבוע:אין לי כוחלהכנס לההוספת תגובהההההההה.

StartSomething

New member
ויקטור הוא שלנו ולא ניתן אותו../images/Emo70.gif

שיר השבוע של לוסטפרופטס: Burn, Burn שיר השבוע לא של לוסטפ: Elliot Minor - The White One is Evil משהו טוב השבוע: שביתה !! משהו פחות טוב: שבגלל השביתה נפסיד חומר XD התחדשות השבוע: אין XD קליפ השבוע: Elliot Minor - The White One is Evil ציטוט השבוע: מעריציי היקרים. אני כרגע בקמבודיה, עובד על האלבום הראשון שלי, בעוד ש"אני אימו באמשלי" שובר שיאים ברדיו האזורי בדימונה. נכנסתי למקום הראשון במצעד עשר הגדולים בגלגלצ הקמבודי, וזה פשוט תענוג. אתמול צילמנו קליפ. אני מוסר לכם דרישת שלום, בקרוב אחזור אולי לדימונה, להופיע בבארבי ת"א. צפו להפתעות. שלכם, ויקטור. - ויקטור ארמוזאבל תמונת השבוע: למה לפרופטס אין עטיפות כאלה ?!

למעלה