מלידס שנה שעברה...לא נגעתי.
L Luna Sphere New member 28/3/07 #46 כן הוא חמודי... במיוחד העובדה שהוא מדבר מהאף.. אמ אפרופו הקוקס, הם מסרו ד"ש לישראל לפני כמה חודשים P: אני מכירה את הtechie+ tour manager שלהם
כן הוא חמודי... במיוחד העובדה שהוא מדבר מהאף.. אמ אפרופו הקוקס, הם מסרו ד"ש לישראל לפני כמה חודשים P: אני מכירה את הtechie+ tour manager שלהם
C CitizenErased New member 26/3/07 #24 וואי מעולה! כל הכבוד לסטטית!! אני פספסתי את הרוב, היו אצלי הרבה מעריצי MCR בבית ונאלצתי לזפזפ יותר מאשר לצפות... כמובן אבל שהיה הספיישל מיוז בהמשך הלילה דיי לא נתתי להם להעביר
וואי מעולה! כל הכבוד לסטטית!! אני פספסתי את הרוב, היו אצלי הרבה מעריצי MCR בבית ונאלצתי לזפזפ יותר מאשר לצפות... כמובן אבל שהיה הספיישל מיוז בהמשך הלילה דיי לא נתתי להם להעביר
L lestatgirl New member 26/3/07 #25 חחח זה בסדר ואת יכולה לקרוא לי אטי, אני מרגישה כמ גירסא נשית של ג'וני בורל כשקוראים לי לסטטית ומיוז זה תמיד טוב, במיוחד בשילוב דיקטטוריה.
חחח זה בסדר ואת יכולה לקרוא לי אטי, אני מרגישה כמ גירסא נשית של ג'וני בורל כשקוראים לי לסטטית ומיוז זה תמיד טוב, במיוחד בשילוב דיקטטוריה.
O oshriti123 New member 26/3/07 #40 וואו פיספסתי הרבה../images/Emo12.gif ראיתי מאמצע ה-Sellouts וחשבתי שזה הרבה חח דווקא אהבתי את המצעדונים האלה... היו שם כמה דברים ממש נכונים והקליפ של Gay Bar עשה לי סיוטים תודה על ההשקעה
וואו פיספסתי הרבה../images/Emo12.gif ראיתי מאמצע ה-Sellouts וחשבתי שזה הרבה חח דווקא אהבתי את המצעדונים האלה... היו שם כמה דברים ממש נכונים והקליפ של Gay Bar עשה לי סיוטים תודה על ההשקעה