שאלון!

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifשאלון!

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. משאלה: 8. החג האהוב עליך: 9. אוכל מועדף: 10. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 11. שתיה מועדפת: 12. קינוח מועדף: 13. ממתק מועדף: 14. עוגה מועדפת: 15. צבע מועדף: 16. חיה מועדפת: 17. חיית מחמד [אם יש]: 18. ספורט מועדף: 19. מספר מזל: 20. ספר: 21. סרט: 22. שחקנ\ית: 23. זמר\ ת: 24. סדרה מעודפת: 25. מקצוע אהוב: 26. מקצוע שנוא: 27. מקום בעולם: 28. המעשה הכי נועז שעשית: 29. המעשה הכי טיפשי שעשית: 30. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 31. את\ה מאמינ\ה בגורל? 32. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 33. שיר שגורם לך לצחוק: 34. שיר שגורם לך לבכות: 35. השיר של כל הזמנים: 36. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 37. שמות החברים הכי טובים שלך: 38. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 39. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 40. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 41. באיזה פורומים אתה? 42. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 43. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 44. מה התחביבים שלך? 45. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 46. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 47. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 48. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 49. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 50. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 51. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 52. מהו החפץ הכי חשוב לך? 53. מי החברים שלך בפרום? 54. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 55. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? תענו!!!

עוננה ../images/Emo3.gif

1. שם: אתי גאוליוב 2. גיל: 12.8 3. תאריך לידה: 19/9/1995 4. כינוי: אתוש,דובי
5. תכונה טובה: מצחיקה 6. תכונה רעה: ביץ'
7. משאלה: להיות גדולה
8. החג האהוב עליך: שבועות
9. אוכל מועדף: פסטה
10. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:רגל קרושה וגפילטפיש
11. שתיה מועדפת: קולה ו XL 12. קינוח מועדף: גלידה 13. ממתק מועדף: דוריטוס
14. עוגה מועדפת: שוקולד וקצפת
15. צבע מועדף: לבן שחור ואדום 16. חיה מועדפת: כלב 17. חיית מחמד [אם יש]: 2 כלבים , 3 ארנבים , 2 שרקנים 18. ספורט מועדף: כדורגל
19. מספר מזל: 19 אני חושבת
20. ספר: תריסים ירוקים פתוחים 21. סרט: סוף העולם שמאלה 22. שחקנ\ית: לירז
,יהודה לוי 23. זמר\ ת: לירז
,קרן פלס,מירי מסיקה 24. סדרה מעודפת: האלופה
,השיר שלנו,דני הוליווד,חשופים 25. מקצוע אהוב: ספרות,חשבון[ביגלל שאין שיעורי בית]
26. מקצוע שנוא: תנ''ך
27. מקום בעולם: אמריקה
28. המעשה הכי נועז שעשית:אההה יש הרבה לא'דעת
29. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא מגלה
30. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב
31. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 32. את\ה מאמינ\ה באלוהים?כן 33. שיר שגורם לך לצחוק:כל מה שחלמת 34. שיר שגורם לך לבכות: מישהו דואג לי שם למעלה,בגן הכוכבים שבשמיים 35. השיר של כל הזמנים: דמעות של מלאכים 36. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:עכשיו אתה חוזר בחזרה 37. שמות החברים הכי טובים שלך: נטלי
נתנאל
אור
38. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? שינים ובלוגים
39. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? לירז
40. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אתי גאוליוב...ואין שום סיפור כי זה השם האמיתי שלי
41. באיזה פורומים אתה? לירז
42. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מצחצחת שיניים
43. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכוונת שעון בטלוויזיה כדי הטלוויזיה תיסגר מעצמה
44. מה התחביבים שלך? ספורט,מחשב,טלוויזיה,ריקוד,שירה 45. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? נתאנל ואור
46. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?פלאפון,בגדים,נעליים 47. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב 48. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?הבוקר כי היום עוד ארוך
49. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? פלאפון חדש
50. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב
51. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פיצה
52. מהו החפץ הכי חשוב לך? פלאפון 53. מי החברים שלך בפרום? אור,סתיו,עדי,ג'ני,עומר
54. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם נטלי ונתנאל לצלם סירטונים מצחיקים
55. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ת"א

ע [מ] ו [ו] [מ] נ [ר] ה D;

1. שם: עומר לייזר O: 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 24.5.1993 4. כינוי: OmeR 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. משאלה: להיות בריא כמו תמידד! 8. החג האהוב עליך: האממ פסחח כי הוא ארוך D: 9. אוכל מועדף: הכל P: 10. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: האממממ אפונה :-! 11. שתיה מועדפת: קולה 12. קינוח מועדף: גלידדה וניל 13. ממתק מועדף: סוכריות גומי O: 14. עוגה מועדפת: שוקולד 15. צבע מועדף: ירוק 16. חיה מועדפת: כלב ,חתול 17. חיית מחמד [אם יש]: היה כלב\חתול 18. ספורט מועדף: כדורגל , כדורסל 19. מספר מזל: 1-10 20. ספר: אין 21. סרט: אימה :-* 22. שחקנ\ית האמממ לא דע: 23. זמר\ ת: rihana 24. סדרה מעודפת: שמניה 25. מקצוע אהוב: מתמטיקה 26. מקצוע שנוא: הכל 27. מקום בעולם: חח XD 28. המעשה הכי נועז שעשית: בטיול שנתי עבדתי על המורה שלי שאני עומד ליפול מההר והיא התחילה לבכות אז הפסקתי \: 29. המעשה הכי טיפשי שעשית: לחמם את בן דוד שלי השמן \: , איזה באסה הוא דפק לי חממות :'( 30. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 31. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 32. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 33. שיר שגורם לך לצחוק: שירר מצחיק :p 34. שיר שגורם לך לבכות: אממ שיר עצוב 35. השיר של כל הזמנים: הכל 36. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: אממממ לא יודע D: אני שומע הרבה \ : 37. שמות החברים הכי טובים שלך: 38. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? הפורום של אחשלי.. 39. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 40. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? OmeR השם שלי O_O 41. באיזה פורומים אתה? www.maplestory.co.il של אח שלי 42. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצח שיניים מה חשבתם? 43. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מצחצח שיניים מתכונןן וכו.. 44. מה התחביבים שלך? לעשות חיים? D: 45. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? בנות , בנים , וכו מיני דברים כדי לעשות מסיבה.. 46. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים , בגדים , 47. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתולל הוא כזהה חמוד 48. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? הכל 49. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? בית בארצות הברית.. 50. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים יותר טוב 51. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? הייתי מבקש חנינה אינעל ראבק 52. מהו החפץ הכי חשוב לך? הכל O: 53. מי החברים שלך בפרום? כולם P: 54. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם ילדה שאני מאוהב שאתם לא מכירים.. 55. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב

שכחתי להוסיף

השתיה המועדפת עליי זה וודקה עם XL כזה טעיםם D: וכל מיני סוגים של שתייה P: וגם שתייה קלה

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif

1. שם: סתיו 2. גיל: 15 3. תאריך לידה: 23.2.93 4. כינוי: בכללי? סתאס,סתאוניון,סתיוית.. 5. תכונה טובה: עקשנות,שאפתנות 6. תכונה רעה: פחדנות,חוסר ביטחון 7. משאלה: עם כמה שזה נדוש..להיות תמיד מאושרת עם חיוך על הפנים. 8. החג האהוב עליך: פסח 9. אוכל מועדף: צ'יפססססססססססס 10. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: טונה,קישוא,גמבה 11. שתיה מועדפת: קולה 12. קינוח מועדף: עוגת בסקוויטים 13. ממתק מועדף: פסק זמן 14. עוגה מועדפת: בסקוויטים 15. צבע מועדף: ורוד,תכלת,ירוק,שחור 16. חיה מועדפת: כלב 17. חיית מחמד [אם יש]: אין 18. ספורט מועדף: כלום!!! 19. מספר מזל: 8 20. ספר: כרגע אין. 21. סרט: 'הסודות' 22. שחקנ\ית: לירז^^,יעל שרוני 23. זמר\ ת: לירז,אורית שחף,תום פטרובר,קרן פלס,אביב גפן. 24. סדרה מעודפת: השמיניה,הפיג'מות,רמזור. 25. מקצוע אהוב: ערבית! 26. מקצוע שנוא: מתמטיקה,אנגלית,ספורט 27. מקום בעולם: ישראל,ת"א 28. המעשה הכי נועז שעשית: סוג של 'ברחתי' בשביל הופעה?
אממ לא יודעת.. 29. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא יודעת. 30. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 31. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא 32. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 33. שיר שגורם לך לצחוק: אינטרמת 34. שיר שגורם לך לבכות: 'תענה לי' של היהודים. 35. השיר של כל הזמנים: היהודים-עוד ארון אחד,הימים שלנו. 36. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: קרן פלס-סוף הרגש 37. שמות החברים הכי טובים שלך: ספיר,אנה,יערה 38. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? פורומים 39. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? לירז,קרן פלס,היהודים,עדי ומיטל. 40. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? בכל מקום זה כינוי אחר,בדר"כ השם שלי. 41. באיזה פורומים אתה? מה שכתבתי בסעיף 39. 42. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פיפי? 43. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? רואה טלויזיה 44. מה התחביבים שלך? לשיר,לצחוק,מחשב,טלויזיה,הופעות,מוזיקה.. 45. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? לא יודעת 46. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פלא',אוכל,אמפי,בגדים 47. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 48. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר\צהריים..תלוי בתקופה. 49. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מליארד דולר?
50. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים 51. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? פיתה,חומוס,שניצל,קבב,פגרגית,צ'יפס וסלט
52. מהו החפץ הכי חשוב לך? דיסקים,פלא',מחשב,טלויזיה 53. מי החברים שלך בפרום? כמעט כולם,אבל בעיקר ענבל,מיטל,גל,עדי,אתי,ארתור[?],ליאור 54. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? להתחרפן בהופעה של היהודים!%#&^ 55. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? טוב לי פה.

עונה../images/Emo13.gif

1. שם: אור גוהרי 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 19.5.1994 4. כינוי: אורוש,פלצת
5. תכונה טובה: רגישה,מתחשבת 6. תכונה רעה: קנאית,חוסר ביטחון 7. משאלה: להיות מאושרת תמיד בכל רגע ובכול שניה 8. החג האהוב עליך: סוכות 9. אוכל מועדף: פיצהDD== 10. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: פסטרמה ונקניק , תמר [דומה לג'וק
] ועוד מלא 11. שתיה מועדפת: נסטי וקולה 12. קינוח מועדף: מלשייקD= 13. ממתק מועדף: במבה!!!!
14. עוגה מועדפת: עוגת גבינה
15. צבע מועדף: לבן 16. חיה מועדפת: כלב וחתול 17. חיית מחמד [אם יש]: כלב חתיךךךךךךךךך !
18. ספורט מועדף: כלום! 19. מספר מזל: 5 20. ספר: נקמה 21. סרט: אין כמו נמו
חחחח סתם סתם אממ.. לא יודעת הרבה 22. שחקנ\ית: לירז צ'רכי
יהודה לוי גלית גוטמן זוהר 23. זמר\ ת: לירז צ'רכי,שרית חדד, רן דנקר שירי מיימון ועוד... 24. סדרה מעודפת: האלופה!
!!! 25. מקצוע אהוב: אנגלית 26. מקצוע שנוא: חשבון
, תנ"ך , ג"ג , ספרות , מדעים.. חח 27. מקום בעולם: ארצות הברית 28. המעשה הכי נועז שעשית: אמרתי לאמא שלי שהיא סתומה
29. המעשה הכי טיפשי שעשית: המון,לא זוכרת 30. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ אבל לא כשחם מאוד 31. את\ה מאמינ\ה בגורל? קצת 32. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 33. שיר שגורם לך לצחוק: "ילדים קטנים משחקים עם הבולבול,זה כייף מאוד לשחק עם הבולבול וזה לא נורא וילדים משקחים עם הבובול"
34. שיר שגורם לך לבכות: אבא של שלומי שבת ועוד הרבה עצובים 35. השיר של כל הזמנים: לא 'דעת 36. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: מצטער של אייל גולן 37. שמות החברים הכי טובים שלך: האממ.. יש לי הרבה אבל הכי טובות זה צליל ופלצת
38. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? לשין 39. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? של לירז 40. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אור גוהרי ואת הסיפור אתם תיקראו בספר בחניות
41. באיזה פורומים אתה? לירז צ'רכי המלכה!
42. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? נרדמת בטעות עוד רבע שעה וקמה בבהלה מצרחה של אמא שלי למה נרדמתי עוד הפעם כי אני מאחרת
43. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? יושבת במחשב או רואה טלויזיה או קוראת
44. מה התחביבים שלך? לכתוב לקרוא לטייל לישון .. 45. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את הכלב שלי ואת לירז צ'רכי 46. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? פאלפון בגדים ספר כרית 47. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? פרפר 48. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 49. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? פלסיישן נייד
50. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 51. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? בורקס פיצה חחח בלי זיתים! בעע 52. מהו החפץ הכי חשוב לך? מחשב 53. מי החברים שלך בפרום? כולםD: אבל הכי זאת אתי גאוליוב 54. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? ממש ברגע זה אני רוצה להיות עם לירז צ'רכי מחובקת
55. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? קרוב ללירז צ'רכי

המהממת6

New member
עונה

1. שם: ג'ני 2. גיל: 14 וחצי 3. תאריך לידה: 1993 10 10 4. כינוי: ג'ניפרוש 5. תכונה טובה: נדיבות 6. תכונה רעה: אני עצבנית חחח 7. משאלה: לשחק בטלנובלה עם יהודה לוי ולהיות סופר סטארית חחחח 8. החג האהוב עליך: סוכות יש לי יום הולדת 9. אוכל מועדף: פוקצה 10. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: פול 11. שתיה מועדפת: קולה 12. קינוח מועדף: עוגה 13. ממתק מועדף: קליק 14. עוגה מועדפת: עם קצפת 15. צבע מועדף: לבן זה מסמל טוהר 16. חיה מועדפת: חתול 17. חיית מחמד [אם יש]: אין 18. ספורט מועדף: ריקוד 19. מספר מזל: 4 או 10 20. ספר: אמא עזיר לי לחיות 21. סרט: גרמלינס 22. שחקנ\ית: דייי זה ברור כשמש לירזזזזז 23. זמר\ ת: לירז 24. סדרה מעודפת: האלופה ופטיטו פאו 25. מקצוע אהוב: אנגלית 26. מקצוע שנוא: מתמטיקה 27. מקום בעולם: לוס אנג'לס או באונוס איירס 28. המעשה הכי נועז שעשית: יש הרבה אי אפשר לפרט 29. המעשה הכי טיפשי שעשית: גם חחחח 30. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף להתכרבל בשמיכה 31. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן די 32. את\ה מאמינ\ה באלוהים? ברור שכן 33. שיר שגורם לך לצחוק: מבול 34. שיר שגורם לך לבכות: פינקס הקטן 35. השיר של כל הזמנים: בעיניים עצומות 36. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: חתן וכלה 37. שמות החברים הכי טובים שלך: רעות ועוד 38. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כול מיני 39. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? לירז צ'רכי דנה פרידר ועוד 40. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? המהממת 6- אני מהממת +6 פעמים חחח סתם לא יודעת ככה יצא 41. באיזה פורומים אתה? לירז 42. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פותחת את העיניים 43. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שותה 44. מה התחביבים שלך? לשיר לרקוד לשחק 45. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את לירז ואת שששש זה סוד 46. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? את התמונות של לירז אולי 47. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? ציפור 48. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 49. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? לא יודעת 50. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב 51. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? עוגה אולי 52. מהו החפץ הכי חשוב לך? כול מיני 53. מי החברים שלך בפרום? אתי סתיו 54. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לירז 55. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה ביער בבקתה

A t z a

New member
רק כי ממש אין לי כוח ללמוד לתנך../images/Emo80.gif

1. שם: דנה 2. גיל: עוד שניה 18 3. תאריך לידה: 3.7 4. כינוי: דנדן, דן, דבש, דונה וכו' 5. תכונה טובה: מממ...לא יודעת 6. תכונה רעה: נלחצת מהר ובורחת 7. משאלה: אני אומרת בלב 8. החג האהוב עליך: פורים 9. אוכל מועדף: סלט, פסטה, מלוואח וכו'
...וחומוס אהבת חיי! 10. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: דג או עלי גפן וכו' 11. שתיה מועדפת: דיאט קולה 12. קינוח מועדף: לאדעת 13. ממתק מועדף: קינדר בואנו, סניקרס 14. עוגה מועדפת: שוקולד חמה, ביסקוויטים... 15. צבע מועדף: תכלת 16. חיה מועדפת: כלב 17. חיית מחמד [אם יש]: כבר אין 18. ספורט מועדף: כדור עף 19. מספר מזל: 2 20. ספר: שעות מתות 21. סרט: שודדי הקאריביים 1, פורסט גאמפ, סיפור אהבה בלתי נשכח. 22. שחקנ\ית: ג'וני דפ 23. זמר\ ת: איגי וקסמן וחמי רודנר... 24. סדרה מעודפת: CSI, על קצות האצבעות, חברים... 25. מקצוע אהוב: ביולוגיה וספרות 26. מקצוע שנוא: ספורט ז"ל, מתמטיקה כמעט ז"ל 27. מקום בעולם: תל אביב, ניו יורק 28. המעשה הכי נועז שעשית: מממ...הורדתי חולצה באמצע גן מאיר ביום מאוייש ביותר? 29. המעשה הכי טיפשי שעשית: להלן תשובתי הקודמת. 30. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף 31. את\ה מאמינ\ה בגורל? כן 32. את\ה מאמינ\ה באלוהים? לא 33. שיר שגורם לך לצחוק: יש כל מיני... 34. שיר שגורם לך לבכות: לא רוצההה נו יש מלא 35. השיר של כל הזמנים: בעדינות, היה ותמיד יהיה השיר האהוב עליי 36. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 37. שמות החברים הכי טובים שלך: וואי...יש 9 חברות הכי טובות, אתם בטוחים? 38. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כאן, הוטמייל, מאיספייס, פייסבוק. 39. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? איגי, חמי וכאן 40. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הכינוי שלי הוא אצה, החתול הכי אהוב ומלך בעולם
41. באיזה פורומים אתה? איגי וחמי 42. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכבה את השעון המעורר המפגר 43. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? דופקת על עץ 4 פעמים 44. מה התחביבים שלך? לישון
וסתם לצאת לת"א, לסנוקר, להופעות וכו' 45. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? כל מיני 46. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? אייפוד!!!!,פלאפון, סיגריות
, ציוד נשי וכו' 47. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? אני צריכה זמן לחשוב על זה. 48. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? תלוי מאוד... 49. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? משכורת? 50. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]- צהריים, אפשר להגזים בה 51. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? וואי תודה על האופטימיות...אמממ חומוס, סלט, מלא מאכלים מזרחיים
, פסטה ועוגת שוקולד לקינוח. 52. מהו החפץ הכי חשוב לך? יש כמה כאלה....למשל השרשרת מסבתא שלי, שמיום מותה לא הורדתי אותה... 53. מי החברים שלך בפרום? שאלה טובה
54. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? לאדעת 55. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? תל אביב.

G a L104

New member
נמנמ רק כי משעמם..../images/Emo122.gif

1. שם: גל 2. גיל: 14 3. תאריך לידה: 16.12 4. כינוי: ממ יש הרבה 5. תכונה טובה: לא יודעת 6. תכונה רעה: עצלנית,מתעצבנת מהר, משתעממת בקלות 7. משאלה: ^_^ 8. החג האהוב עליך:חנוכה,פסח 9. אוכל מועדף: פיצה
10. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: מממ..כל מה שיש בו קינמון 11. שתיה מועדפת: קולה 12. קינוח מועדף: גלידה 13. ממתק מועדף: שוקולד 14. עוגה מועדפת: שוקולד 15. צבע מועדף: ירוק,חום 16. חיה מועדפת: כלב? 17. חיית מחמד [אם יש]:אין 18. ספורט מועדף: ריקוד 19. מספר מזל: 4 20. ספר: אין P: 21. סרט: שודדי הקאריביים 1,2,3
22. שחקנ\ית: ג'וני דפ
23. זמר\ ת: לירז? 24. סדרה מעודפת: יש הרבה 25. מקצוע אהוב:ספרות 26. מקצוע שנוא: מתמטיקה,אנגלית [!] ,היסטוריה 27. מקום בעולם: ברזיל 28. המעשה הכי נועז שעשית: טיפסתי על עץ! חח מאיפה לי? 29. המעשה הכי טיפשי שעשית: ^^^^ 30. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 31. את\ה מאמינ\ה בגורל? לא יודעת 32. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן 33. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת 34. שיר שגורם לך לבכות: כל השירים של יובל המבולבל 35. השיר של כל הזמנים: יש הרבה 36. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: ^^^ 37. שמות החברים הכי טובים שלך: יש הרבה 38. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אני לא גולשת 39. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?ג'וני דפ 40. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? גל- כי קוראים לי גל [!] 41. באיזה פורומים אתה?ג'וני דפ 42. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?יוצאת מהמיטה 43. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? נכנסת למיטה 44. מה התחביבים שלך? לרקוד,טלוויזיה,חברות.. 45. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? מישהו שיודע לשחות 46. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? ממ פלאפון? 47. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? קרנף . סתם מאיפה לי?! 48. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?
49. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? צ'ק P: 50. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] יעיעיעעגכגנחעגנ 51. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?אוי,כאילו זה מה שהייתי מבקשת
52. מהו החפץ הכי חשוב לך? ממממ 53. מי החברים שלך בפרום? יש הרבה 54. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם ענבל באיטליה
55. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?ממממ אוגנדה XD

למעלה