שאלון

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifשאלון../images/Emo3.gif

כי קצת משעמם פה.. על עצמכם.. שם: גיל: כיתה: עיר: צבע עיניים: צבע שיער: תחביבים: דברים אהובים בן אדם: צבע: שיר: דיסק: זמר: זמרת: שחקן: שחקנית: להקה: תוכנית טלויזיה: סרט: קללה: חפץ: תקופה: מקצוע: מאכל: דברים שנואים: בן אדם: צבע: זמר: זמרת: להקה: שחקן: שחקנית: תוכנית טלויזיה: סרט: תקופה: מקצוע: מאכל: זה או זה: חורף או קייץ? מחשב או טלויזיה? יס או הוט? צ'יפס או שניצל? קולה או מיים? סוכרייה או מסטיק?

רותם654

New member
עונה ../images/Emo13.gif

על עצמכם.. שם: רותם גיל: 14 וקצת...
כיתה: ח' עיר: ראשל"צ צבע עיניים: חומות צבע שיער: שחור
תחביבים: תיאטרון, להיפגש עם חברות, לשחק בסימס,ליקרוא... דברים אהובים בן אדם: שמח(?)
צבע: לבן,תכלת וירוק שיר: "בעיניים עצומות" של לירז וHilary Duff - Sweet Sixteen דיסק: של לירז ושל הילרי דאף
זמר: אביב גפן... זמרת: לירז,הילרי דאף... שחקן: עופר שכטר,דני רדקליף,ג'וני דפ... שחקנית: לירז,לינזי לוהן... להקה: הביטלס תוכנית טלויזיה: האלופה,כמעט מלאכים,הישרדות,הלוחשת לרוחות... סרט: "הארי פוטר","שודדי הקראבים","בקול גדול",אבא מתארס" קללה:----- חפץ: פלאפון תקופה: אביב מקצוע: אהוב? היסטוריה ותיאטרון מאכל: שניצל וצ'יפס,פיצה דברים שנואים: בן אדם: צבוע צבע: ורוד זמר: אין זמרת: אין להקה: הבונות נחמה? הן מעצבנות שחקן: מייקל לואיס שחקנית: עדי הימלבלוי תוכנית טלויזיה: הדוגמניות סרט: בופור תקופה: אמצע החורף-משהו מזעזע הרוחות האלה מקצוע: מתמטיקה מאכל: עגבנייה זה או זה: חורף או קייץ? קיץ מחשב או טלויזיה? וואי שאלה קשה אני צריכה את שניהם באותה מידה
יס או הוט? הוט צ'יפס או שניצל? צ'יפס קולה או מיים? קולה סוכרייה או מסטיק? מסטיק

עווווונה ../images/Emo3.gif

על עצמכם.. שם:אור גוהרי גיל:עוד חודשיים 14
כיתה:ח' עיר:באר שבע צבע עיניים:חום צבע שיער:חום תחביבים:לקרווא להיות במחשב להתנשק אם הכללב שללי לצצאת אם חחברות לצחוק לישון לחללום בהקיץ וכ'ו וכ'ו ..
דברים אהובים בן אדם:אמא האחת והיחידה
צבע:לבן שיר:"אבא" של שלומי שבת דיסק: איציק קלה אולי?
אין לי כמעט ודיסקים הכל אני שוממעת במחשב או בפאלפפוןן או באממפפי זמר:ליאוור נרקייס , אייצייק קללה, שר-אל , שלומי שבת , קובי פרץ ועווד ..... זמרת:לירז צ'רכי , נינט טייב , שירי מיימוון, מרגול
ווללא יודת חח אני ממציאה עכשיו סתם שמוות אני אוווהבת את כווולםםם! שחקן:יהודה ללוי שחקנית:לירז צ'כי להקה:סינרגייה תוכנית טלויזיה:בובות ואלופה למרות שננגממר וחבבלל
סרט:נמו? חחחח סתם סתם אממ.. לא יודדעת אולללי אסקימו ליימוןןן ?
קללה:אממ.. כלבה זבל מניאק בן זווננה ? חחחחחחח
חפץ:המחשב שלי תקופה:שום תקופפה .. מקצוע:אננגלללללללללית ..
מאכל:קובה דברים שנואים: בן אדם:אממ.. ילדה בשם אביייה מהשכבה שללי שתמות אמן ! , אממ המחכנת שללי וועררפת
צבע:שחור זמר אממ.. ללא עוולה ללי זמרת:רוני ננראללי חח
להקה:אין שחקן:אין שחקנית:אין תוכנית טלויזיה:אין חחחח סרט:אההאאמ .... גם איין ננראללי חחהנחה תקופה:היללדות שללי ..... מקצוע:ספפרות וחחשבוןן בעעע מאכל:אייך קווראים לאורז הזה המבושל שנמצ בתתוך שניי מעטפות כאללה בצבע ירווק מגעיל ? זה או זה: חורף או קייץ? קיץ מחשב או טלויזיה? מחשב יס או הוט?הוט צ'יפס או שניצל?ציפס קולה או מיים?מים סוכרייה או מסטיק?מסטיק נננגממר ? לממה?

עונה../images/Emo9.gif

על עצמכם.. שם:אתי גאוליוב גיל:12.5 כיתה:ז' עיר:נתניה צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור תחביבים:בילויים,חברים,מחשב,טלוייזיה,לשמוע שירים,לגלוש בים אבל רק בקיץ
,אופניים,לשיר,לרקוד,להשתגע
דברים אהובים בן אדם:לירז
[היא נחשבת?] צבע:לבן שיר:"הכול יהיה בסדר" דיסק:לירז צ'רכי זמר:רן דנקר זמרת:לירז צ'רכי שחקן:יהודה לוי שחקנית:לירז צ'רכי להקה:היהודים תוכנית טלויזיה:האלופה[נו מה אני יעשה אני עוד מכורה]
סרט:סוף עולם שמאלה קללה:כוס אמק ערס[:D] חפץ:מחשב
תקופה:כיתה ו' הייתה הכי טובה
מקצוע:חשבון מאכל:לא'דעת יש הרבה אין אחד דברים שנואים: בן אדם:נינט טייב[
] צבע:ורוד זמר:הראל מויאל זמרת:נינט טייב
להקה:סינרגיה שחקן:עופר שכטר שחקנית:עדי הימלבלוי תוכנית טלויזיה:בובות סרט:לא זוכרת
תקופה:השנה הזאתי מקצוע:עיברית מאכל:רגל קרושה
זה או זה: חורף או קייץ?קייץ מחשב או טלויזיה?מחשב יס או הוט?הוט צ'יפס או שניצל?שניצל קולה או מיים?קולה סוכרייה או מסטיק?מסטיק

עונה

על עצמכם.. שם: עדי עובדיה גיל: 13 כיתה: ח' עיר: קרית גת צבע עיניים: ירוק דבש צבע שיער: שחור תחביבים: לשיר ולשחק [על במה] דברים אהובים בן אדם: לירז צ'רכי צבע: כחול,תכלת שיר: יש מלאה דיסק: של רז רז זמר: חן אהרוני זמרת: לירז צ'רכי
שחקן: נמ.. יש הרבה שחקנית: לירז צ'רכי
להקה: נמ.. לא עולה לי עכשיו תוכנית טלויזיה: רעש והאלופה 1 סרט: יש הרבה קללה: חרא חפץ: הפלא שלי והמחשביקו שלי תקופה: הגןןן מקצוע:
מאכל: המבורגר וצי'פס דברים שנואים: בן אדם: נינט טייב צבע: ורוד
זמר: שימי טבורי חח לא יודעת לא סובלת אותו זמרת: רוני דואני,נינט טייב להקה:
שחקן:
שחקנית: נינטטט תוכנית טלויזיה: הישרדות סרט:
תקופה: היסודי מקצוע:
מאכל: בצל
זה או זה: חורף או קייץ? לא זה ולא זה מחשב או טלויזיה? מחשביקו יס או הוט? הוט ברוררר צ'יפס או שניצל? צי'פס קולה או מיים? קולה סוכרייה או מסטיק? כייה

אנבלווש

New member
עוננהנהנה ../images/Emo9.gif ../images/Emo41.gif

על עצמכם.. שם: אנבל
גיל: 14 כיתה: ט' עיר: ראשל"צ צבע עיניים: חום-דבש צבע שיער: חום בהיר תחביבים: מחשב, טלוויזיה, לרקוד, להיפגש עם חברות, לשמוע שירים דברים אהובים בן אדם: אמא
צבע: תכלת, ורוד, ירוק, שיר: Listen to your heart ויש עוד כמה
דיסק: זמר: זמרת: אבריל לאבין, הלארי דף, שירי מימון, לירז , שחקן: יהודה לוי, עופר שכטר, אושרי כהן, ג'וני דפ שחקנית: לירז
, מיילי סיירוס, וכל השחקננים בכמעט מלאכים
להקה:
תוכנית טלויזיה: כמעט מלאכים
,האלופה 1
סרט: ספט-אפ , יש לה ביצים, השטן לובשת פראדה, הארי פוטר
קללה:
חפץ: מממ..טלפון חח תקופה: כיתה ה-ו .. מקצוע: מתמ' , לשון מאכל: נראה לי שהכל
אבל בעיקר כל הג'אנק פוד למינהם.. דברים שנואים: בן אדם: שקרן וצבוע צבע: בורדו .. זמר: לא'דעת זמרת: לא'דעת להקה: אין שחקן: שחקנית: תוכנית טלויזיה: ארץ נהדרת-פעם אהבתי אבל כבר חפררו עם זה סרט: תקופה: מקצוע: היסטוריה
מאכל: נקניקיות .. זה או זה: חורף או קייץ? מחשב או טלויזיה? יס או הוט? צ'יפס או שניצל? קולה או מיים? סוכרייה או מסטיק?

אנבלווש

New member
שכחתי ../images/Emo122.gif ../images/Emo6.gif

זה או זה: חורף או קייץ? קיץ
מחשב או טלויזיה? טלווזיה
יס או הוט? הוטט צ'יפס או שניצל? צ'יפס
קולה או מיים? קקולה
סוכרייה או מסטיק? מסטיק

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה..

על עצמכם.. שם: סתיו גיל: 15 כיתה: ט' עיר: ת"א צבע עיניים: חום כהה מאוד צבע שיער: שחור תחביבים: מחשב,טלויזיה,לשיר,מוזיקה,הופעות.. דברים אהובים בן אדם: משפחה צבע: ורוד,תכלת,ירוק שיר: היהודים-הימים שלנו,לירז-בעיניים עצומות,קרן פלס-מבול דיסק: היהודים,לירז,קרן פלס,מירי מסיקה זמר: תום פטרובר זמרת: לירז,קרן פלס,אורית שחף שחקן: זוהר ליבה שחקנית: לירז להקה: היהודים תוכנית טלויזיה: השמיניה,הישרדות,הפיג'מות סרט: הסודות קללה: כוסאמכ חפץ: מחשב,דיסקים,טלויזיה,MP4,פלא' תקופה: כיתה ו' מקצוע: ספרות,תנ"ך,ערבית מאכל: צ'יפס ושניצל דברים שנואים: בן אדם: אממ כל שונאי ישראל? צבע: סגול זמר: זמרי מזרחית זמרת: זהבה בן,לא משהו אישי נגדה,אבל אני שונאת את הקול שלה להקה: אין שחקן: אין שחקנית: עדי הימלבלוי תוכנית טלויזיה: ראש גדול,תוכניות בישול,תוכניות מדע סרט: כל סרטי האימה למינהם תקופה: עזבו מקצוע: ספרוט,אנגלית,חשבון! מאכל: קישוא,גמבה,טונה,בטטה זה או זה: חורף או קייץ? קיץ מחשב או טלויזיה? מחשב יס או הוט? הוט צ'יפס או שניצל? צ'יפס קולה או מיים? קולה סוכרייה או מסטיק? מסטיק

../images/Emo187.gifעונה

על עצמכם.. שם: גל גיל:13 כיתה:ח עיר: רמת גן צבע עיניים: דבש צבע שיער: חום קהה תחביבים:לישון והרבה דברים אהובים בן אדם: אחותי צבע:שחור שיר:אמא או אמא חבקיני חזק או לעולם לא ניפרד (מכירים?) דיסק: של לירז ברור !! זמר:אייל גולן זמרת:לירז !! שחקן:יהודה לוי שחקנית: לירז !! להקה:אין תוכנית טלויזיה: אין סרט:סוף העולם שמאלה קללה:כוס אמק חפץ:הבובה שלי (אני יודעת שזה נשמע תינוקי אבל היא איתי כבר מגיל שנה) תקופה:בנתיים כול הזמן שאני בכיתה ח' מקצוע:ערבית מאכל: סטייק :) דברים שנואים: בן אדם: ילדה מהשכבה שלי שעשתה לי משהו ממש רע !! צבע:אין זמר:אין זמרת:אין להקה:אין שחקן:אין שחקנית:אין תוכנית טלויזיה:דורה!!!!!!!! סרט:אין תקופה:תקופת סיום ח' (עוד לא הגעתי לזה אבל אני יודעת שאני אשנא את התקופה הזאת !!) מקצוע:היסטוריה מאכל:מוח של פרה (כן כן לא תאמינו אבל חלק מהמשפחה שלי אשכרה אוכל את זה איככככססססס!!) זה או זה: חורף או קייץ? קייץ ברור ים והכול !! מחשב או טלויזיה? טלוויזיה יס או הוט? הוט צ'יפס או שניצל? ציפס קולה או מיים? מים סוכרייה או מסטיק?סוכרייה

למעלה