סופ"ש

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifסופ"ש../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

HILA46

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- אביב- אקדחים שלופים, שחור לבן, השיר שלנו. עברי- הכוס הכחולה, בוא משהו שעשה את השבוע- כלום, היה שבוע על הפנים. משהו שהרס את השבוע- בגרות בחשבונאות, מתכונות. בילוי השבוע- קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- חשופים, שמש ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שבועות, שתעבור המתכונת בהיסטוריה כברר#@!# תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכוולם

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifואו נטשתם לגמרי../images/Emo6.gif..עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- היהודים-עד שזה יעבור,עוד ארון אחד,בסוף תבכו. קרן פלס-פיז'ו 92,סוף הרגש. אביב גפן ואלכס-איך לאהוב אותך. כנסיית השכל-שום דבר לא יפגע בי. משהו שעשה את השבוע- בית ספר[כן,הפעם הבית ספר עשה את השבוע ולא הרס אותו
],חברה שלי וסופרלנד. משהו שהרס את השבוע- סתם משהו שהייתי צריכה ללכת אליו התבטל.. בילוי השבוע- סופרלנד^^ ומצעד הגאווה[זה לא מה שאתם חושבים
] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הפיג'מות ורמזור
ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- אוכל. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שבועות,טיול. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אולי תגיבו?! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ענבל[שבחו"ל] ומיטל

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifסתייו ? |המוםמאוד|../images/Emo2.gif

מה עשית שם לעזאזל ?

אחח איזה שבוע .. ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי
שיר השבוע לא של לירז-בשמיים מרגישה
משהו שעשה את השבוע-300 שקל
,עברתי ביצפר
,ילד אחד בכיתה ח' בשם תומר התחיל איתי כבר ביום הראשון
,הייתי עם נתנאל בעיר והיה צחוקים,קניתי בגדים
,יומולדת 5 לאייל[בן דוד שלי]
,חנן רוחמה ואריאל באו אלינו מיום חמישי עד היום
,בוריס גם בא לשבת,נסענו לצהריים לאבא
,הברזתי מביצפר
משהו שהרס את השבוע-שיחקתי כדורגל עם נתנאל וטוי ונתנאל בעט את הכדור גבוה וניסתי לתיפוס אבל בסוף קיבלתי מכה חזקה באצבע ויש לי שטף דם עד עכשיו וכואב לי
בילוי השבוע-קניות עם אמא ומרינה ואייל וספיר והיה מהזה מצחיק
,עיר עם נתנאל
,כדורגל
,ביצפר חדש
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-חמישה גברים וחתונה
ציטוט השבוע-אני:"נתנאל באמא'שך אתה שברת לי ת'אצבע וואי כואב לי רצחח"
מה קניתם השבוע?-קניות,בגדים,ממתקים,איזה משקה דומה לאקסל
עם נתנאל, משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-שבווועווותתת תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-חנן,בוריס,רוחמה,אריאל,נתנאל,אור ולירז

המהממת6

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

או כמו שאני אומרת מזלוש באבוש חחחח
הקיצר מסרי לה מזל טוב ועד 120 שנה

אמא שלי כולה התלהבה ../images/Emo6.gif ..

אמרתי לה אמא כל הפורום [טוב הגזמתי עם כל הפורום
] מוסר לך מזל טוב ואמא שלי
באמת? יא חחחחחח ופלצת אמא שלי אמרה שאני יגיד לך תודה והיא חייכה,נראלי שהיא מחבבת את החברה שלי מנתניה

לי יש ביום שני יום הולדת ב9/6.. :)

והחלום שלי הוא: שלירז תתקשר אלי לפלא תאחל לי מזל טוב... אזזזזזזזז לירז עםיש מצב ואלוהים עוזר לי ותראי את ההודעה הזאת ... אזזז המספר שלי הואאאא:0509101997

תודה אנשים ...

ואני סומכת עליכם ככה שלפרסם את המספר שלי אני לא דואגת .. :)

מזל טוב אבל...

מאמי היית יכולה לעשות את זה יותר דיסקרתי ובטוח היית יכולה לישלוח ללירז מסר אם המספר שלך אני בטוחה שהיא תיתקשר אני חושבת שלפרסם את המיספר שלך בפורום זה קצת מסוכן לא ?

למעלה