סופ"ש

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifהתוכן../images/Emo122.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

איי איזה שבוע... ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי
שיר השבוע לא של לירז-בשמיים מרגישה,בא הביתה משהו שעשה את השבוע-בראשון יצאתי עם נטלי ונתנאל לטייל והיה צחווקים
,אני ונתנאל שיחקנו כדורגל עם שני ילדים וניצחנו אותם וקיבלנו גם שלוקים
,עיצבתי לעצמי את השין
,כל יום יצאתי עם נטלי ונתנאל לפיצוציה בלילה
,נסעתי לירושלים לבקר את האחיין שלי אריאל
,פתחתי שוואמי,אמא שלי קנתה מכונית חדשה
, משהו שהרס את השבוע-נישפך לי על שתי היידייים מיים רוותחיים:'( , הייתי צריכה לנקות היום את כל החצר והיה קשה
בילוי השבוע-סופר
,בחווץץ
,פיצוציה,ירושלים
,קניוווןןן
.... סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-רמזור,האלופה[פרקים שראייתי במחשב]
,הישרדות. ציטוט השבוע-נתנאל בל"ג בעומר :"אל תידאגי מאמאלה" אילן:"חחח הוא מיסתלבט עליי" אני:"נתנאל אנחנו עוד לא עברנו את השלב ביחסים שאתה תיקרא לי מאמאלה" שמעון:"אוואהאה יחסים אני רואה כבר שווה שיצא מהם משהו" אני:"אל תיבנה על זה"
מה קניתם השבוע?-ממתקים,חמצוצים,אווכל
,פופקורן
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-טיול שנתי לירושלים:'( , לצאת עם נטלי ונתנאל
תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-ללירז מזל טוב

meital d

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo203.gifיופי סתיו ../images/Emo6.gif

שיר השבוע של לירז- שיר השבוע לא של לירז- Who Knows - Avril Lavigne משהו שעשה את השבוע- טיוול שנתי
, הצגת סוף שנה של החוג [סוף סוף
] משהו שהרס את השבוע-לא זוכרת
בילוי השבוע-טיוול שנתי
, הצגת סוף שנה של החוג [סוף סוף
] סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-על קצות האצבעות
ציטוט השבוע-"דלוע "
מה קניתם השבוע?-חנות ממתקים לטיול
,חוךצה אפורה של בליינד , עגיל של ג'ק
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-חוג
תמונה שבא לשים-ת. מהירה
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-סתיו וענבל

סופ"ש ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של לירז-לא שמעתי
שיר השבוע לא של לירז-מצטער-אייל גולן משהו שעשה את השבוע-טיול שנתייייייייייייייי משהו שהרס את השבוע-נגמר הטיול שנתיייייייייי בילוי השבוע-בטבריה
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-פרא-ספר! ציטוט השבוע-"ללירז צ'רכי יש מחר יומולדת לא לשכוח כולם להכנס מחר לפורום שלה ולאחל לה מזל טוב" חחח אמרתי א זה לכל המקיף כולם יודעים שיש לה יומולדת מחר
מה קניתם השבוע?-מממתתקים
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-אממ.. לא יודעת
תמונה שבא לשים-אני בטיול השנתי איזה סקסית
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-אני רוצה מפגש עם לירז
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-אממ.. כמעט לכל הפורום :] ללירזי היפשליייייייייי ולכל החברות שלליי :-*

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

שיר השבוע של לירז- בעיניים עצומות שיר השבוע לא של לירז- היהודים-מקום אחר,עד שזה יעבור,פעמון מלחמה. קרן פלס-הוא מתקשר אליי. כנסיית השכל-שום דבר לא יפגע בי. משהו שעשה את השבוע- הופעה של קרן פלס
ופגישה עם חברה שלא ראיתי מלא זמן
משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- ההופעה של קרן^^,הופעה של הילי ילון,טעם העיר סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- כרגיל,הפיג'מות. ציטוט השבוע- מה קניתם השבוע?- אוכל. [איך תמיד יוצא שכל מה שאני קונה זה רק אוכל?!
] משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- סופרלנד כנראה. תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- מזל"ט ללירז
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מיטל וענבל!

ירינוש12

New member
עונה על התוכן...

שיר השבוע של לירז-נשכח מלבך שיר השבוע לא של לירז-בנות הים-סיום משהו שעשה את השבוע-קנו לי נעליים שבעקב יש גלגל משהו שהרס את השבוע-הפצעים שקיבלתי
בילוי השבוע-קניון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-בוב ספוג ציטוט השבוע-??? מה קניתם השבוע?-נעליים שבעקב יש גלגל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-ללכת לממדיון עם המשפחה של אמא שלי תמונה שבא לשים-אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-לירז מזל טוב! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לירז

עונה 3>

שיר השבוע של לירז-לא יצא שיר השבוע לא של לירז-כל מיניי אבל הרבה.. משהו שעשה את השבוע-טיול שנתי \ חתונה \ שבת חתן P: משהו שהרס את השבוע- כמה דברים שלא נדבר עליהם.. בילוי השבוע- אצל דודים \ סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- סרט = הצלצול 2 :-* ציטוט השבוע-"ילדדד תחזיררר ת'שקית י'חוצפןן" מה קניתם השבוע?-קיבלתי חולצה O: , ואוכל \ : משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמממ להכיר בנות ? O: תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- בשביל כולם,

למעלה