פלצתת ../images/Emo13.gif עונה ../images/Emo3.gif
שם:אור גוהרי גיל:עוד חודשיים 14 ! כיתה:ח' מספר כיתה:4
תאריך לידה:19.5.1994 תעודת זהות:205522527 עיר:באר שבע תעודת תושב:אה? מזה? אחים/אחיות?אח גדול ואחות גדולה , שניי קרציות .. הורים גרושים?כן עם כן כמה שנים?4 חודשים חחחחח בני כמה אחים שלך?אח שלי בן 21 אחותי בת 17 וההורים שלך?אמא שלי בת 45 אבא שלי בן 46 איך קוראים להורים שלך?לאמא רותי לאבא אודי
מי החברה הכי טובה שלך?טוב אני בתהליכים חחח
אבל פלצת יפפשלי? את יודעת שזאת את !!!! מי החברה הכי לא טובה שלך?אביה דדון המרובעת !
את מי את הכי שונאת בעולם?אביה דדון אני חושבת .. אני פשוט כל כך שונאת אותה!!! יש לך חבר?עוד לא בקרוב
ספרי עליו קצת?.. מי הבן דוד שאת הכי אוהבת?דן הבבון [המבין יבין] מי הבת דודה שאת הכי אוהבת?שירן יש לך קעקוע?לא ופירסינג?באוזן אנשים אהובים... זמרת?לירז צ'רכי , ריטה
זמר?כל אלה ששרים מיזרחית
שחקן?יהודה לוי שחקנית?לירז צ'רכי משפחה?את כל המשפחה המורחת של אמא שלי ! בע"ח?כלב חפץ?מחשב? סתם שאלות.... מה את עושה עכשיו?מקפלת כביסה מה את לובשת?פיג'מה מה את אוכלת?אני בדרך לאכול אפריקסה יאמי
אכלת היום?מה?ממ .. אכלתי תפוח אדמה ורוטב ואפונה ועוף
היית בביצפר?כן [אני לא כמוך] ראית האלופה פרק 107?כן ראיתי את כל הפרקים! היית בפסטיגל פנטזיה?ב ר ו ר ובפסטיגל על הזמן?כן ובפסטיגל סובב עולם?כן ובפסטיגל רואים כוכבים?כן אני אישית הייתי בכולם D: מה נישמע?הכל דבש
מי בבית?אמא אני ואחותי עם מי את הכי אוהבת לדבר?איתך ואם אמא יש לך חברים מהפורום?כן [כאלו שאת לא יודעת!
] מי הכי טובים?את
למה לא באת למיפגש עם לירז?סבא שלי ניפטר באותו שבוע
חבל שלא באת רצינו ליראות אותך גם לירז רצתה P: :אני יודעת !!!!!
טוב אז עוד כמה עישנת פעם סיגריה?לללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ומה עם נרגילה?לאאאאאאאאאאאאאא ומה עם סמים?לאאאאאאאאאאאא שתית אלכוהול?עם כן איזה?רדבול ? חח מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?אמ..כיתה ה' נראלי מתי היתה האחרונה?וואו מזמן לא זוכרת חח מתי הציעו לך חברות בפעם הראשונה?בכיתה ג' חחחחח את ניקשרת מהר יותר לבנים או לבנות?בנות למה?כי אנחנו מאותו מין החברות הכי טובות
מה חלמת הלילה?-לא זוכרת =\ מה החלום הכי מפחיד שחלמת?וואי זה היה מזמן חלמתי שאני קמה באמצע הלילה מהשינה ופתאום נכנס דרך החלון ליצן כזה ופתאום יוצא לי מהארון מיפלצת כזאת וכולם נוטגעים בי ואני אומרת לאמא שלי שיש לי מפלצות בחדר והיא אומרת לי תחזרי לישון חח ואני חוזרת לישון אבל הם עדיי מסביבי ןאז אני מנסה לצאת מהחדר אבל אני לא מוצאת את הדלת וואי זה היה ממש ממש מפחיד
מה החלום הכי מוזר שחלמת?שאני פוגשת את רוני דואני והיא אומרת לי שאנחנו בנות דודות מה החלום הכי סוטה שחלמת?וואי לא זוכרת למרות שאני זוכרת שחלמתי חלום כזה מזמן ..
ראית פעם סרט כחול?כן
ומה עם סרט צהוב[רכילות]?רכילות ? חח בכל סרט יש רכילות לא ? מה השטות הכי גדולה שעשית?שלא נלחמתי מספיק כדי ללכת לפגישה אם לירז
היית פעם בחקירה מישטרתית?לא