?!How Well Do You know MK22

mominman

New member
../images/Emo41.gif ?!How Well Do You know MK22 ../images/Emo41.gif

ברוכים הבאים לחידון מ.ק.22
טוב אז החוקים הם כאלה
כל יומיים יפורסם חידון חדש, הזוכים עם התשובות הנכונות ביותר יזכו בפרסים שאגיד אחר כך.
טוב אז עוד כמה ימים הבחינות מתחילות, אולי זה יכין אתכם..
החידון מחולק לכמה חלקים -
חלק ראשון- 5 שאלות אמריקאיות.
חלק שני- 3 שאלות "מי אמר למי
".
חלק שלישי- 2 שאלות "למי שייך החפץ
"
חלק רביעי- 2 שאלות פתוחות, מי שימלא תשובות מצחיקות, מפורטות ומתפיעות יוכל לקחת את הקופה.
חלק חמישי- 3 שאלות זכרון, שאלות של הפרטים הקטנים במ.ק.22- דבר שיאמץ את זכרונכם.
סה"כ 20 שאלות מתאגרות.
בהצלחה
השאלון בהודעה הבאה ..

mominman

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif השאלון ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif

5 שאלות אמריקאיות
נדיה היא ...
1- הודית 2- אוקראינית 3- פליפינית 4- רוסיה
שולמן וחנוכה צבעו את הטיל בצבע ...
1- כחול ולבן 2- שחור
3- אדום בורדו ולבן 4- אפור וכתום
דוד תפוח הוא הקבלה ל ...
1- דוד אפל 2- דוד לוי 3- דוד בן גוריון 4- דוד המלך
מ.ק.22 - מה הפירוש
1- מכשיר קשר 22
2- מקום קרבי 22 3- מחנה קבע 22 4- מיקה שדה 89
את שוקרון נשך ...
1- כלב
2- חתולה
3- את עצמו
4- זאב
3 שאלות מי אמר למי
מי אמר למי
-
"מעשה בשלושה אחים מבוקשים שהתחבאו מהשב"כ, אחד התחבא בבית מקש, השני בבית מהעץ והשלישי בבית מאבן...."
מי אמר למי
-
"אוו כן.. תסכלי אליי.. כןןןן את אוהבת את המצלמה.. כןן..."
מי אמר למי
-
"על חדירה למתקן צה"לי ללא התר, ועל חדירה לאפסנאות מחוץ לשעות הפעילות..."
2 שאלות למי שייך החפץ
לפני הכל אומר משהו - החפץ לא חייב להיות שייך לדמות אחת, ככל שתפתיעו יותר כך מידת הסכוי לזכות תעלה
למי שייך החפץ
אורגן ....
למי שייך החפץ
מחבט בייסבול
2 שאלות פתוחות (כמו נדיה)
לפני הכל אומר משהו -, ככל שתפתיעו יותר כך מידת הסיכוי לזכות תעלה
למה אמא של שולמן קיבלה התקף לב
באיזה סוגי סמים משתמש הד'ר
מנו כמה שיותר סוגים מצחיקים.
3 שאלות זיכרון
אמא של הרמטכ"ל, מה היא הכי טוב מכינה
מאיפה הגשש הטוב ביותר של צה"ל
בעסקת ההחלפה עם מוטי ובבר, מה שולמן קיבל

RoYaL3

New member
+ חידת מי זה../images/Emo35.gif חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

סורי שאני לא עונה על החידות, אני גמור מעייפות ואין לי כוח לקרוא הרבה החידה: המדים האלה שלו! מי
שלו
מי
שלו
אהההה... כשההורים שלו באו לבקר אותו הן חנו במקום שאסור לחנות בו תשאלו את אורלע אם היא אוהבת את טומב ריידר והיא תענה מיד ___
בהצלחה...
נ.ב. - תשובה בתוכן ההודעה כדי לא להרוס לאחרים וזאת חידה דיי קלה!! יותר מהקודמת! ושוב אני אומר! זה לא בהכרח קשור לאישיות של דמות מסוימת במק22

יוסדוס

New member
מגניב!!!!!!!!!

5 שאלות אמריקאיות נדיה היא ... 1- הודית 2- אוקראינית 3- פליפינית 4- רוסיה
שולמן וחנוכה צבעו את הטיל בצבע ... 1- כחול ולבן 2- שחור 3- אדום בורדו ולבן
4- אפור וכתום דוד תפוח הוא הקבלה ל ... 1- דוד אפל
2- דוד לוי 3- דוד בן גוריון 4- דוד המלך מ.ק.22 - מה הפירוש 1- מכשיר קשר 22
(לא בטוח) 2- מקום קרבי 22 3- מחנה קבע 22 4- מיקה שדה 89 את שוקרון נשך ... 1- כלב 2- חתולה 3- את עצמו 4- זאב
3 שאלות מי אמר למי מי אמר למי - "מעשה בשלושה אחים מבוקשים שהתחבאו מהשב"כ, אחד התחבא בבית מקש, השני בבית מהעץ והשלישי בבית מאבן...."
עבאד לכבשים שלו
מי אמר למי - "אוו כן.. תסכלי אליי.. כןןןן את אוהבת את המצלמה.. כןן..."
ננוו...זאתי הכתבת השמאלנית לא זוכר איך קוראים לה והיא אמרה את זה למיכל
מי אמר למי - "על חדירה למתקן צה"לי ללא התר, ועל חדירה לאפסנאות מחוץ לשעות הפעילות..."
שוקורון לחנוכה ושולמן
2 שאלות למי שייך החפץ לפני הכל אומר משהו - החפץ לא חייב להיות שייך לדמות אחת, ככל שתפתיעו יותר כך מידת הסכוי לזכות תעלה למי שייך החפץ אורגן ....
לקלידן מהכנס של העליה לישראל
למי שייך החפץ מחבט בייסבול
אבא של חנוכה אחרי שחנוכה גילה את הסוד לשוקרון עם ההגרלה של הלוטו
2 שאלות פתוחות (כמו נדיה) לפני הכל אומר משהו -, ככל שתפתיעו יותר כך מידת הסיכוי לזכות תעלה למה אמא של שולמן קיבלה התקף לב
הודיעו לה ששולמן נשר שבת
באיזה סוגי סמים משתמש הד'ר מנו כמה שיותר סוגים מצחיקים. ואי אני לא זוכר!אווף!! 3 שאלות זיכרון אמא של הרמטכ"ל, מה היא הכי טוב מכינה |*אין לי מושג| מאיפה הגשש הטוב ביותר של צה"ל
מאבו גוש
בעסקת ההחלפה עם מוטי ובבר, מה שולמן קיבל
מעיל גשם/רוח לא זוכר איזה מעיל זה
אחלה שאלות!!!

RoYaL3

New member
אף אחד לא פותר ת'חידה שלי../images/Emo7.gif התשובה

המדים שלו! מי? שלו! מי? שלומי, שלומי! (סגנון 'בלי סודות') ההורים באו לבקר וחנו במקום שאסור לחנות בו ואם תשאלו את אורלע אם היא אוהבת טומב ריידר, היא תענהכה ומה יצא????? שלומי חנוכה

yuvalmadar

New member
התשובות שלי -

נדיה היא ... 4- רוסיה שולמן וחנוכה צבעו את הטיל בצבע ... 3- אדום בורדו ולבן דוד תפוח הוא הקבלה ל ... 1- דוד אפל מ.ק.22 - מה הפירוש 3- מחנה קבע 22 את שוקרון נשך ... 4- זאב 3 שאלות מי אמר למי מי אמר למי - "מעשה בשלושה אחים מבוקשים שהתחבאו מהשב"כ, אחד התחבא בבית מקש, השני בבית מהעץ והשלישי בבית מאבן...." עאבד לכבשים. מי אמר למי - "אוו כן.. תסכלי אליי.. כןןןן את אוהבת את המצלמה.. כןן..." הצלם לדוגמנית בפרק בו הרמטכל ביקר בבסיס (לאחר שהעיפו את אדיסו ואת הרמטכל מהתמונה). מי אמר למי - "על חדירה למתקן צה"לי ללא התר, ועל חדירה לאפסנאות מחוץ לשעות הפעילות..." שוקרון ל... שולמן וחנוכה? 2 שאלות למי שייך החפץ לפני הכל אומר משהו - החפץ לא חייב להיות שייך לדמות אחת, ככל שתפתיעו יותר כך מידת הסכוי לזכות תעלה למי שייך החפץ אורגן .... לאיש הכחול (מסיפור אחר) למי שייך החפץ מחבט בייסבול אני באמת לא בטוח, לתפוח? 2 שאלות פתוחות (כמו נדיה) לפני הכל אומר משהו -, ככל שתפתיעו יותר כך מידת הסיכוי לזכות תעלה למה אמא של שולמן קיבלה התקף לב כי שולמן נשאר שבת. באיזה סוגי סמים משתמש הד'ר מנו כמה שיותר סוגים מצחיקים. דבק, טיפקס, קוקאין, אקסטזי, הרואין, LSD, אסיד, אופיום, מורפיום, גראס, חשיש, חשיש אפגני, חשיש הודי, חשיש אוזבקיסטני, חשיש... (הרבה סוגי חשיש), ויאגרה (זה לא קשור אליי!), אציטון. 3 שאלות זיכרון אמא של הרמטכ"ל, מה היא הכי טוב מכינה אורז עם עדשים? מאיפה הגשש הטוב ביותר של צה"ל אין לי מושג... בעסקת ההחלפה עם מוטי ובבר, מה שולמן קיבל כלום.
לקחו לו הכל.

¥EleVatioN¥

New member
מממ יאללה..../images/Emo129.gif

אמריקאיות 1.נדיה היא..
2. אוקראינית (או רוסיה?
רגע זה אותו דבר!
) 2.שולמן וחנוכה צבעו את הטיל בצבע
3. אדום בורדו ולבן 3.דוד תפוח הוא הקבלה ל...
1. דוד אפל (?
) 4.מק22 מה הפירוש?
3. מחנה קבע 22 5.את שוקרון נשך..
4. זאב מי אמר למי? 1."מעשה בשלושה אחים מבוקשים...."
אעבד לכבשים שלו 2."או כן תסתכלי עליי..."
אעעעע....מישו לגילי הזאת? או למיכל? או לאסטרונאטית הזאת?! בלע לאדעת
3."על חדירה למתקן צה"לי.."
שוקרון לחנוכה ושולמן למי שייך החפץ? 1.אורגן
לאיש הכחול שנדלף בקטע של "מה אני עושה פה?!?!?! זה מה אני שואל עצמי כל בוקררררררררררררררררררר" (
) 2.מחבט בייסבול
מחבט בייסבול? חנוכה? שולמן? אוי תפוח? אעבד? שאלות פתוחות 1. למה אמא של שולמן קיבלה התקף לב
כי בעלה אמר לה שהוא ג'ייייייי
2.איזה סוג שמים משתמש הד"ר
מדלל טיפקס, דסק מגע, חשיש הודי, חשיש סיני, חשיש אפגני, טרמו זיטזידרין, דבק פלסטי, סוכר אסור, טיפות מרות, טיפות עיניים, סירופ לשיעול, DDT, LSD, אקסטזי, אקונומיקה, אבקה למדיח כלים, גירים ועוד ועוד (טוב אולי נסחפתי קצת
) שאלות זיכרון 1.אמא של הרמטכ"ל מה היא מכינה הכי טובה
אע, לבנה? או קפה?
2.מאיפה הגשש הטוב ביותר של צה"ל
בדרך לירושלים לא? או בירושלים, או ליד ירושלים, קרוב לירושלים, משו שקרוב לירושלים
3.בעסקת ההחלפה עם מוטי ובבר, מה שולמן קיבל?
הוא היה אמור לקבל חגורה לא? או משו כזה אבל הוא נשאר בלי כלום

scudnick

New member
תשובות חלקיות

5 שאלות אמריקאיות נדיה היא ...2- אוקראינית שולמן וחנוכה צבעו את הטיל בצבע ... 3- אדום בורדו ולבן דוד תפוח הוא הקבלה ל ... 1- דוד אפל מ.ק.22 - מה הפירוש 3- מחנה קבע 22 את שוקרון נשך ... 4- זאב 3 שאלות מי אמר למי מי אמר למי - "מעשה בשלושה אחים מבוקשים שהתחבאו מהשב"כ, אחד התחבא בבית מקש, השני בבית מהעץ והשלישי בבית מאבן...." אין לי מושג. מי אמר למי - "אוו כן.. תסכלי אליי.. כןןןן את אוהבת את המצלמה.. כןן..." אין לי מושג מי אמר למי - "על חדירה למתקן צה"לי ללא התר, ועל חדירה לאפסנאות מחוץ לשעות הפעילות..." שוקרון לחנוכה ושולמן, בפרק 6, אני חושב. למי שייך החפץ אורגן .... אורגן שייך לעאבד, כמובן, כי הוא צריך לנגן את ההמנון הערבי, למרות שלאף אחד אין מושג מה הוא. למי שייך החפץ מחבט בייסבול למוטי ובבר, אבל זה לא תרבותי מצידי לומר מה הם עושים בו. למה אמא של שולמן קיבלה התקף לב בגלל שהיא ראתה תמונות של שוקרון ערום -והקיר מאחוריו לא היה נקי! באיזה סוגי סמים משתמש הד'ר - קודם כל, "מיכאלה". ויש גם את "קחי אותי שרון" ו"כוכב נולד". אי אפשר גם בלי להסניף עופרת (רק מישהו מפורום אוונסנס יבין). הוא מעשן מריחואנה, חשיש, וגם פסטרמה (יעני פסטרמה מעושנת). בין לבין הוא גם מזריק לוריד קוקאין, קוק פרסי וגם קקאו, עדיף שוקולית של עלית. גם שלא נשכח את ההירואין, רק חבל שהשם "הירואין" לא מגניב. רוסי מניאק. אמא של הרמטכ"ל, מה היא הכי טוב מכינה לא יודע מאיפה הגשש הטוב ביותר של צה"ל לא יודע בעסקת ההחלפה עם מוטי ובבר, מה שולמן קיבל לא זוכר, אולי בתחת?

yuv3

New member
תשובות

5 שאלות אמריקאיות נדיה היא ... 4- רוסיה שולמן וחנוכה צבעו את הטיל בצבע ... 1 3- אדום בורדו ולבן 4- דוד תפוח הוא הקבלה ל ... 1- דוד אפל מ.ק.22 - מה הפירוש מק 22 3- מחנה קבע 22 את שוקרון נשך ... 4- זאב 3 שאלות מי אמר למי מי אמר למי - "מעשה בשלושה אחים מבוקשים שהתחבאו מהשב"כ, אחד התחבא בבית מקש, השני בבית מהעץ והשלישי בבית מאבן...." - עאבד לכבשים שלו מי אמר למי - "אוו כן.. תסכלי אליי.. כןןןן את אוהבת את המצלמה.. כןן..." - גילי להב נחמני למיכל מי אמר למי - "על חדירה למתקן צה"לי ללא התר, ועל חדירה לאפסנאות מחוץ לשעות הפעילות..." - שוקרון לחנוכה ושולמן 2 שאלות למי שייך החפץ אורגן- הוא שייך לסאשה בסרט על הזונות למי שייך החפץ מחבט בייסבול- לתפוח כאשר הוא מעצבן זה דרך ההריגה שלו שאלות פתוחות (כמו נדיה) למה אמא של שולמן קיבלה התקף לב- בגלל שהיא תפסה את שולמן מתעסק עם מיכל באיזה סוגי סמים משתמש הד'ר מנו כמה שיותר סוגים מצחיקים- גראס מריחואנה קוקאין אנטיביוטיקה טיפקס דבר פלסטי דבר שלוש שניות שאיפת מזגן ואקסטזי. שאלות זיכרון אמא של הרמטכ"ל, מה היא הכי טוב מכינה- צלי מאיפה הגשש הטוב ביותר של צה"ל- אבו גוש ליד ירושלים בעסקת ההחלפה עם מוטי ובבר, מה שולמן קיבל- מעיל

¥EleVatioN¥

New member
יאללה זה כמו בגרות!../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחח שכחת לכתוב כמה ניקודות כל דבר שווה

למעלה