Hoverboard ASDF

edddie

New member
../images/Emo41.gifHoverboard ASDF../images/Emo41.gif

יש היום הרבה חלוקת מתנות אני קבילתי שני בורדים כובע(שמכרתי בסופו של דבר) שני מגילות ונעליים רוצים לפתוח גילדה לפורום? וזה רק אני או שהוא מתנתק לעיתים תקופות?

BLLizZarD

New member
../images/Emo26.gif

1. מה הכוונה חלוקת מתנות? 2. כן 3. כן, הוא מתנתק כל כמה דקות =\ עוד שאלה. בוריס, מישהו. איך אני משיג kiwi?

edddie

New member
קבילתי באימייל שהיום הם מחלקים מתנו

ת כל הדברים האלה שקבילנו היום בורדים וכו' זה כנראה בגלל זה

darkAI

New member
מקווה שהסתדרת עם מה שאמרתי

אבל אסביר בפירוט עוד אתה קונה כרטיס של Kiwi. אז אתה הולך לחפצים שלך, לוחץ על הכרטיס[עם מקש ימני אם איני טועה], ואז אתה מקבל ככה נקודות קיווי. הולך לחנות הקיווי וקונה מה שבא לך שמתאים לכמה קיווי שיש לך

XploR3R

New member
לוחץ פעמיים*

בעע :X אף אחד לא קונה את הבוארד ה-Wave שלי ;| ואני עוד חייב כסף למאפיה הרוסית >: (בוריס >:)

darkAI

New member
..................

אמרת אז שתחזיר. החוב כרגע עלה. אם לא יוחזר בקרוב, הוא יעלה שוב ואז אני אצטרך לגבות את זה בצורת איברים.

BLLizZarD

New member
תסתכל בסוג משחק (בתוך החדר)

יש אפשרות לרוגבי, אבל זה עדיין לא פתוח בגרסה הקיימת

GloomyAndWrath

New member
אדי =]

בשעות מסוימות יש EVENT של שעה אחת שבוא הסיכוי לקבלת חפצים גבוה יותר... איזה בורדים? איזה כובע? איזה נעליים? כמובן נפתח גילדה ברגע שיהיה אפשר =] רמות אנשים? לתום: קיווי = שופ >>> אייטמס >>> ETC >>> קיווי... אחרי שאתה קונה כנס למיי אייטמס ותלחץ פעמיים על הקיווי כדי שזה יאשר שזה אצלך =]

GloomyAndWrath

New member
נצל"ש.....

מישהו יכול להגיד לי את השעות שבהן מתקיים האוונט...כתוב באתר את השעה בקוריאה דרום אמריקה וכו' אבל אני לא יודע את ההבדלי שעות פליז מאסטר זן הלפ פליקס =\

למעלה