HotSpot? או מה?

moran4691

New member
../images/Emo41.gifHotSpot? או מה?

היום בבוקר הוסב לתשומת ליבי "כתם מוזר" על העור של קספר, הלברדור המשפחתי בן ה-5, שלעולם לא סבל מבעיה דומה, נחשד שזה אולי גירוי או גירוד. הגעתי לפני שעה, הכתם גדל עוד, בהחלט מקום לדאגה, מחר ילך לבירור אצל הוטרינרית. בנתיים, עד אז ,מעניין אותי מה הדבר הלא נעים הזה על העור. אני זוכרת את HotSpot הידוע, אך בחיפושי אחר תמונות להשוואה, לא נראה המקרה פה דומה. הכתם בצבע העור ולא אדום, חשוף שיער, לא ריחני, רטוב-לא ידוע עם מליקוקים או שזה אופי התופעה, עבה באופן ניכר מהעור הרגיל,לא כואב (שנוגעים)/ מגרד/ מפריע לכלב, נמצא קרוב לחיבור הירך עם האגן בגב התחתון. למישהוא יש מושג קלוש לתופעה? זה יכול להיות HotSpot בעל מראה משונה? מודה לבעלי הידע שיאירו את עיני, אני וקספר מודים לכם מקרב לב.

moran4691

New member
../images/Emo18.gif ה"כתם" המוזר

סליחה על האיכות, לא קל לצלם כלב זז עם תאורה מקרטעת, לפחות זה מעביר את ה"חוויה"
ד"א, הכתם בגודל 3 ס"מ מעוגל, היום ב2 ס"מ לפחות, קריפי.

NoKi2sh

New member
ווטרינר בובה ומהר!

יכול להיות שזה הוטספוט, אני לא ווטרינרית ולא מבינה, אבל לפי מה שלמדתי בזואווטרינריה היום, זה תואם. אימאלה. בהצלחה! תעדכני

toomuchdogs

New member
נראה כהוט ספוט - ווטרינר מין הסתם יתן סטרואיד

סטרואידים בזריקה אם אני זוכרת נכון ומרשם למשחה רצוי להקדים ולגשת לווטרינר כי המצב עלול להחמיר ולהתרחב בריאות בהצלחה

moran4691

New member
../images/Emo107.gif עידכון

ביקרנו אצל הוטרינרית, מקסימה מקסימה, אם מישהוא צריך וטרינרית מאזור יהוד, יש לי המלצה חמה. זה כמובן היה HOTSPOT למרות המראה הטיפה שונה, עכשיו צפוי לנו כל שנה אם לא נהיה עיקביים עם האמפולות
קספר מרגיש מעולה, קיבל כמו גדול את השטיפה ואת זריקת הסטרואידים, אפילו לא הרגיש, יצאנו עם כלב מגולח חלקית וחור קטן בארנק
תודה למגיבים, אם היתי מחכה יום נוסף, הפצע היה מתרחב לחצי מהגב שלו, פשוט מזל. לילה טוב, מורן

yaelbm

New member
מצטרפת לשאלה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

והחלמה מהירה

RSPA

New member
HOT SPOT=דלקת עור חריפה מפרישה

יש אצלי ציטוט מאיזה אתר. לא זוכר מהו אבל כל הזכויות לנאמר, שלו. Acute Moist Dermatitis Commonly know as a hot spot. It is an area of skin that has been maimed from intense pruritis. Pyoderma is also present, and the skin is very painful. Hot spots occur rapidly and can encompass a large section of skin in a short time. Affected areas usually include the rump and the side of the face. Other common causes of hot spots include anal gland problems, ectoparasites like mange, grooming, and deep skin infections. Golden and Labrador retrievers, St. Bernards, Collies, and German shepherds are more prone than other breeds. The serum that is exuded from the inflamed skin matts the hair and causes the problem to progress under the haircoat without anyone realizing how serious it is.

ניל´´י

New member
על פי התאור, באמת הוטספוט...

לעיתים זה מופיע בגלל סטרס, בגלל פרווה שנותרה רטובה מעט... לקסמי המלאמוטית שלי היה פעם אחת, החלטנו, הוט' ואני לנסות לטפל לא בסטרואידים אלא במשחה שברח לי השם שלה... בודאי אזכר במשך הלילה... דאגתי לנקות את המקום עם סביעור כל כמה שעות ולייבש היטב... מאוד לא אוהבת סטרואידים, תמיד משאירה אותם כפתרון אחרון.... סבתא ניל"י...

RSPA

New member
גם אצלנו זה היה

ומה שפתר את הבעיה יפה זה גילוח קטן של האזור הפגוע ומריחת משחה אנטיביוטית שיש בה גם מרכיב סטירואידי (להרגעת הגרד המקומי). אנחנו השתמשנו ב-hycomycin. גם אנחנו לא אוהבים זריקות של סטירואידים.

למעלה