HIM באים לארץ

danduuu

New member
../images/Emo41.gifHIM באים לארץ

טוב נו לא באמת
אבל אם כן, איך הייתם רוצים שההופעה תראה? איזה פלייליסט אתם הייתם בונים להופעה הזאת? עם איזה שיר הכי כדאי להתחיל, ועם איזה שיר הכי טוב לסיים,כזה שיר שישאיר טעם של עוד? ושאלת בונוס: איך הייתם רוצים שהלהקה תראה? כלומר מאיזו תקופה?
אם יש לכם משהו להוסיף תוסיפו בכיף
רק תענו רבאק

little WhiSper

New member
עונה ראבק!

אבל אם כן, איך הייתם רוצים שההופעה תראה? מטורפת! שלא תתרכז רק בתפאורה ואורות וכל הפירוטכניקה הזאת, שתתרכז במוזיקה ותשלב אורות בצורה קטנה לענין. איזה פלייליסט אתם הייתם בונים להופעה הזאת? וואי לצערי אני לא מכירה את כל השירים שלהם, אבל שיהיו שירים מכל הדיסקים, ולא רק להיטים וסינגלים וכאלה... עם איזה שיר הכי כדאי להתחיל, ועם איזה שיר הכי טוב לסיים,כזה שיר שישאיר טעם של עוד? לאדעת בקשר לזה, אבל אולי בתור הדרן קילינג לונלינס וג'וין מי... ושאלת בונוס: איך הייתם רוצים שהלהקה תראה? כלומר מאיזו תקופה? מהתקופה הטובה! שיש על וילה בשר ושיער ארוך ובלי שפמפם... ובקשר לשאר אני לא יודעת..

milkshakit

New member
למה נו באמת?

אחלה רעיון. ואני עושה ניסיון בקשר לעצומה, נראה אם זה יעבוד. עם כל הגל הזה של להקות רוק שבאות, יש עוד תקווה. (ועוד הם מוציאים השנה דיסק חדש אז בכלל). אני אעדכן בהמשך

milkshakit

New member
תודה כפרה../images/Emo3.gif

*יימח שמו של תפוז הרקוב*
|מנסה פעם שניה| כמו שאומרים: ביטרסוויט? הדבר שדיברתי עליו ("הניסיון") - היה לשלוח למישהו שאני מכירה מתפוז מסר כי הוא ציין איפשהו שהוא מכיר מישהו שמביא להקות לארץ או משהו בסגנון. אז ניסיתי להסביר לו ושהוא ינסה לדבר עם המכר שלו... והוא הגיב לי שהם בדרך כלל מביאים רק להקות שנתמכות ע"י גלגל"צ
, ולא להקות לא מוכרות ממש.. אבל הוא יבדוק בכל מקרה. עכשיו, הדבר הטוב, זה שהצלחתי סוף סוף למצוא איך ליצור קשר עם מוּטי (שם הבמה שלה), מנהלת סיבובי ההופעות של HIM או משהו כזה
והיא זאת שגם גילתה אותם!!! מצאתי את דף המייספייס שלה, ושלחתי לה הודעה + קישור לעצומה. ניסיתי, מה יש לי להפסיד? אני מאוד מקווה שהיא תגיב לי, אבל גם אם לא...לפחות אני אדע שהיא *כנראה* קראה את זה. ומי יודע, אולי היא אפילו תראה את זה לספו (וידוע ששניהם פתוחים מאוד לדברי המעריצים). וחוץ מזה שהיא חברה טובה של HIM ומקורבת אליהם מאוד, היא גם הצטלמה עם טומי וניקי ממוטלי קרו
ביאצ'!
הנה המייספייס שלה, למקרה שאתם רוצים להציץ... אבל אל תשלחו לה שום דבר, פליס, כי אני שלחתי לה וזה מספיק, אני לא רוצה שהיא תחשוב שמנסים לשגע אותה/מעריצים מטורפים/וכד'
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=133618549

Aqua Marine

New member
וואו, ממש חתיכת השקעה!

תודה לך, יקירה
בואי נקווה שהנסיונות שלך לא יעלו בתוהו..

danduuu

New member
כוסעמק עם האינטרנט הזה../images/Emo7.gifניסיתי

להגיב לך כמה דקות אחרי שפירסמת את ההודעה כבר והוא התנתק שוב החרא הזה
בכל מקרה מה שרשמתי לך באותה הודעה הייתה "כפרעלייך
זה מה שיש לי להגיד לך
" אבל אני אוסיף שכל הכבוד לך על ההשקעה הזאת
ותודה שאת מנסה עדיין לפרסם אותנו! אני אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

EndlessSouL

New member
אמרתי נו באמת בגלל..

הכותרת..זה לא היה לעניין אבל לא חשוב..אבל זה באמת אחלה רעיון (;

milkshakit

New member
רבאק! ../images/Emo3.gif

איך הייתם רוצים שההופעה תראה? הייתי רוצה תפאורה יפהפייה כזאת, צבעונית... כמו בכל התמונות של 2006 שראיתי. וכמובן שההארגטרם יהיה בענק כזה, מאחורה אבל שיהיה מיוחד! כמו עיצוב שאף פעם לא ראינו בעבר. (הארטגרם כחול לבן מישהו?) איזה פלייליסט אתם הייתם בונים להופעה הזאת? וואו, קשה. נראה לי שהייתי מתחילה עם שירים מפציצים ואחר כך ממשיכה לשקטים. בערך משהו כזה: Right Here In My Arms Join Me Wicked Game Buried Alive By Love Heartache Every Moment The Sacrament Beyond Redemption In Joy & Sorrow The Funeral Of Hearts When Love And Death Embrace (מותר לחלום לא?
) עם איזה שיר הכי כדאי להתחיל, ועם איזה שיר הכי טוב לסיים,כזה שיר שישאיר טעם של עוד? לא!! לסיים עם ג'וין מי. זה כבר מאוס כי רוב ההופעות מסתיימות בשיר הזה
או מתחילות איתו. ושאלת בונוס: איך הייתם רוצים שהלהקה תראה? כלומר מאיזו תקופה? אממ שנת 2000!!

Rose131

New member
זונהXD

אבל אם כן, איך הייתם רוצים שההופעה תראה?יפה?
איזה פלייליסט אתם הייתם בונים להופעה הזאת? להתחיל בgone with the sin עם סולו של ליילי בהתחלה
Right here in my arms The sacrement[מעניין כמה שגיאות כתיב יש פה
] The begining of the end Don't close your heart vampire heart fortress of tears Beautiful wicked game pretending Play Dead your sweet 666 killing loneliness buried alive by love ולסיום For You עם איזה שיר הכי כדאי להתחיל, ועם איזה שיר הכי טוב לסיים,כזה שיר שישאיר טעם של עוד?להתחיל עם gone with the sin ולסיים עם For you כי כל פעם שהוא מסיים את הדיסק אני רוצה לשמוע אותו שוב
ושאלת בונוס: איך הייתם רוצים שהלהקה תראה? כלומר מאיזו תקופה? אמ. לאב מטאל. או בעצם deep shadows. משהו כזה

ויקס

New member
../images/Emo22.gif ולרגע נבהלתי

עם כל הסיפורים ש90 אחוז מיי כמיקל באים ובינהם עוד שאר להקות האמף... אבל אם כן, איך הייתם רוצים שההופעה תראה?מדהים
!! עם שירים הכי טובים ואממ.. איזה פלייליסט אתם הייתם בונים להופעה הזאת? Poison Girl Right Here In My Arms Killing Loneliness Vampire Heart The Funeral Of Hearts BeautifuL Wicked Game In Joy And Sorrow Close To The Flame Gone With The Sin עם איזה שיר הכי כדאי להתחיל, ועם איזה שיר הכי טוב לסיים,כזה שיר שישאיר טעם של עוד? Poison Girl-להתחיל ולסייחם עם gone with the sin ושאלת בונוס: איך הייתם רוצים שהלהקה תראה? כלומר מאיזו תקופה? שנת 2000!!!! האמףף

under the rose

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

אבל אם כן, איך הייתם רוצים שההופעה תראה? מושקעת, מבחינת תאורה אולי איזה פלייליסט אתם הייתם בונים להופעה הזאת? your sweet 666 Join Me Wicked Game Sweet Pandemonium The Sacrament Beyond Redemption The Funeral Of Hearts vampire heart fortress of tears Killing Loneliness Poison Girl For You Gone With The Sin עם איזה שיר הכי כדאי להתחיל, ועם איזה שיר הכי טוב לסיים,כזה שיר שישאיר טעם של עוד?אלו שציינתי- הראשוןyour sweet 666 והאחרוןGone With The Sin ושאלת בונוס: איך הייתם רוצים שהלהקה תראה? כלומר מאיזו תקופה? כשהם היו יותר צעירים

למעלה