תודה כפרה../images/Emo3.gif
*יימח שמו של תפוז הרקוב*
|מנסה פעם שניה| כמו שאומרים: ביטרסוויט? הדבר שדיברתי עליו ("הניסיון") - היה לשלוח למישהו שאני מכירה מתפוז מסר כי הוא ציין איפשהו שהוא מכיר מישהו שמביא להקות לארץ או משהו בסגנון. אז ניסיתי להסביר לו ושהוא ינסה לדבר עם המכר שלו... והוא הגיב לי שהם בדרך כלל מביאים רק להקות שנתמכות ע"י גלגל"צ
, ולא להקות לא מוכרות ממש.. אבל הוא יבדוק בכל מקרה. עכשיו, הדבר הטוב, זה שהצלחתי סוף סוף למצוא איך ליצור קשר עם מוּטי (שם הבמה שלה), מנהלת סיבובי ההופעות של HIM או משהו כזה
והיא זאת שגם גילתה אותם!!! מצאתי את דף המייספייס שלה, ושלחתי לה הודעה + קישור לעצומה. ניסיתי, מה יש לי להפסיד? אני מאוד מקווה שהיא תגיב לי, אבל גם אם לא...לפחות אני אדע שהיא *כנראה* קראה את זה. ומי יודע, אולי היא אפילו תראה את זה לספו (וידוע ששניהם פתוחים מאוד לדברי המעריצים). וחוץ מזה שהיא חברה טובה של HIM ומקורבת אליהם מאוד, היא גם הצטלמה עם טומי וניקי ממוטלי קרו
ביאצ'!
הנה המייספייס שלה, למקרה שאתם רוצים להציץ... אבל
אל תשלחו לה שום דבר, פליס, כי אני שלחתי לה וזה מספיק, אני לא רוצה שהיא תחשוב שמנסים לשגע אותה/מעריצים מטורפים/וכד'
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=133618549