~
~Hell Hath No Fury~
~

ChArMinG bOy

New member
אמממ....

אוקיי, אינ לא יכול להסביר את זה, אבל יש נקודה במה שאמרת...

GirlFriend

New member
היה כל כך עצוב כשפייפר בכתה!

ולמה לעזאזל פיבי לא אבלה על פרו ומזילה דמעה?! מה לא אכפת לה?!

Woogyman

New member
ממ.. ../images/Emo110.gif

היא דיי בכתה בהיסטריה בהלוויה ובפרק הקודם.

buffgirl

New member
....me sad now ../images/Emo80.gif

עצוב.. עצוב.. אכן כן, אך מה עוד נותר לנו לעשות חוץ מלהתאבל על פרו? מה אני אומרת??? בררררררר....... אוקי חזרתי לעצמי! איזה עצוב..... ואיזה שמח! אבל עצוב... באופן שמח! פרק ענק! המשחק של הולי פשוט מ-עו-לה! אבל זה לא כאילו לא ראינו את זה מקודם כמו בקיוטי הזה ובעוד הרבה (מה הרבה, מלא פרקים!) של מכושפות שפשוט אין לי כוח להיזכר בהם... ואליסה ממש חמודה בתחילת העונה הרביעית! היא ממש יפה כשהיא ופייג´י היו במכונית (אני הרגע כתבתי פ.... פ.. פייג´י? אני צריכה להיגמל מניצן.. היא משפיעה עליי באופן רע מאוד...)! ועוד נקודה למחשבה! איך לפייג´ יש כזאת מכונית (והיא בטח יקרה!) אם היא רק "עוזרת"? הרי כמה האי כבר אמורה להרוויח?

SaberTooth

New member
היא בכתה ב-402

היא אמרה שהיא ניסתה לא לבכות, בשביל פייפר. אבל ב-402, כשהיא ראתה את החולצה שפעם גנבה מפרו, היא לא יכלה להחזיק את זה בפנים יותר והיא פשוט שיחררה הכל.

Woogyman

New member
בקשר לתרגום... ../images/Emo110.gif

אתי, את לא אמורה לדעת מה זה "פוריות". בלי הפרק, גם לא היית יודעת מה זה פיוריז. הסדרה מביאה המון שמות ופריטים מהמיתולוגיה, ואת לא אמורה להכיר כל אחד, וזה לא התפקיד של המתרגם לפרש את זה בצורה שתכירי. הוא מתרגם את השם המיתולוגי באנגלית לשם המיתולוגי המקביל לו בעברית, וכאן נגמר התפקיד שלו. אם הסדרה הייתה רוצה שתביני, הם היו מסבירים. המתרגם לא צריך למצוא תרגום שכולם יבינו, הוא צריך למצוא תרגום שמקביל לסדרה. אם מבינים או לא, זה כבר השיקול של הסדרה.

Ophel McNeil

New member
אבל פרויות זאת מילה קיימת בעברית.

מצטערת, אבל כל מי שמפספס שמינית שורה מתרגום הפרק, פשוט יחשוב שכולו עוסק בבעיות הפוריות של פייפר...
מה רע ב"פיוריות"? לאן נעלמה י´ אחת?

Woogyman

New member
מה לא נשמע טוב? ../images/Emo110.gif

"פוריות" הפכה למילה גסה מתישהוא לאחרונה, אופיר?

SaberTooth

New member
אממ... שאלה...

עכשיו פייג´ עוברת לגור עם פייפר ופיבי
אם לא... למה הם מחכים
כדי להפוך את פייג´ לחלק מכוח השלוש, הן צריכות לגור תחת קורת גג אחת, כמו שקרה כאשר פרו, פייפר ופיבי קיבלו את כוחותיהן לראשונה. זה לא קרה עד שכולן גרו תחת אותה קורת גג למשך תקופה מסויימת.

Ophel McNeil

New member
אתה צודק. ../images/Emo4.gif../images/Emo117.gif

בדיוק עכשיו אחרי שפייפר אמרה כמה שקשה לה להפתח אל מישהו חדש ולאהוב אותו, הן צריכות לקפוץ ולגור יחד. תגיד לי, יחסי אנוש, אתה יודע מה זה?

SaberTooth

New member
לא ממש לקפוץ ולגור ביחד...

לא התכוונתי שמיד בפרק הבא פייג´ תארוז את החפצים שלה ותתמקם בחדר הישן של פרו, כמובן שצריך תקופה של הסתגלות למצב החדש והמאוד מוזר, לפייג´ ולפייפר ופיבי. התכוונתי שבתקופה הקרובה פייפר ופיבי צריכות להתראות יותר עם פייג´, ביחוד בכדי ללמד אותה על רזי הכישוף, לאט לאט פייג´ תתחיל לבלות יותר זמן באחוזה וליד הספר ולבסוף היא באמת תארוץ את החפצים שלה ותתמקם בחדר הישן של פרו. שאלתי הייתה, אם זה מה שיקרה או שפייג´ תשאר לגור בדירה שלה

Woogyman

New member
תשובה ספויילרית ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

פייג´ תעבור לגור עם האחיות בפרק 6.

Leo again

New member
שלום אני חדש....

סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאם זה אני ל י א ו רק שיניתי את השם וגם את הכרטיס שלי.... ועכשיו תענו לי מאיפה אני יכול להשיג פרקים כי היום לא הצלחתי להקליט את 4X03[אבל לא מהמחשב ועם תרגום...]

Phoebe again

New member
היי.. תתחדש על הניק ניים...

ואתה לא יכול, אלא אם כן מישהו מפה הקליט את הפרק, ומוכן להשאיל/לתת/להשכיר/למכור לך את הקלטת...

Chandler Rulz

New member
אחד הפרקים הכי יפים שראיתי!!

טוב אז ככה: קודם כל, באמת תודה לערוץ שלוש ששידר את "מכושפות" ישר אחרי "סברינה" וכמעט גרם לי להפסיד את ההתחלה, תודה.. הלאה... בהתחלה חשבתי שמשדרים משהו אחר, אולי GTA גרסת הטיוי או משהו... אבל לא, מסתבר שפייפר, פיבי וקול הלכו לקרוע ת´כביש (ומשהו שלא הבנתי, אין שוטרים בסן-פרנסיסקו.... לא חשוב..), אחרי שפייפר הוציאה ת´מיץ (תרתי משמע) מהשד.. (אין לי משפט..).. אח"כ בא הקטע עם פייג´, מה היא לוקחת את הספר?! אומרים לה לא אז היא עושה דווקא?! פויה... לא נורא.. לפחות גדלו לה הציצים כעונש (אכן בקפייר נחמד..). ואז הקרב הסופי עם הפיוריות (או איך שלא קוראים להם..), ושוב כמו בכל פרק נשבר השעון.. (כמה כסף יש להפקה לשעון מטוטלת חדש כל פרק?! נראה לי שלאארון כבר יש איזה אוסף של שעונים שבורים בבית..). ועוד שאלה, פייג´ כל פרק תעיף מנורה? לא חבל? ועכשיו הסיום... אח.. איזה סיום!! שוב הולי מפגינה כשרון משחק מ-ע-ו-ל-ה!! איפה היא בסרטים,איפה? (תפקיד קטן ב"אושן 11" זה ממש לא מספיק, חוץ מזה שהראו אותה לשלוש שניות בערך והיא שיחקה את עצמה...). ונורא אהבתי את הקטע בסוף שפייפר אמרה "אני אחותה".. סופסוף פייפר מוכנה לקבל את העובדה שיש עוד אחות.. טוב, מקווה שתגיבו...

smgfan

New member
באמת היה פרק ממש טוב

הפרק היה מרגש וגם מרגישים בפרק את חילוף התפקידים של האחיות. פייפר-הופכת לגדולה, שהיא הכי קשוחה ומסכנת את עצמה בלי לחשוב על אחרים וגם נלחמת הרבה בשדים, והכי חשוב לא מסתדרת ממש עם האחות הקטנה (פייג´) פיבי- הופכת לילדת סנדוויץ´ ,והיא זאת שמתווכת ומפשרת בין 2 האחיות . ממש כיף לראות את פיבי קצת יותר בוגרת (או שלא...). ןפייג´-התוספת החדשה-האחות הקטנה, שהיא פועלת בלי לחשוב ועושה שטויות שמציקות מאוד לאחות הגדולה (פייפר). סה"כ פרק ממש יפה ומאוד מרגש ומאוד אהבתי את הקטע של הסוף שפייפר קוראת לפייג´ "אחותי". הפרק מצפה על פרקי הפתיחה שהיו ממש מאכזבים.

p3

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif

רק עכשיו נזכרתי למה העונה הרביעית כל כך טובה. תודה לך, ערוץ שלוש יקר. הומור, דרמה ומתח משתלבים כל כך טוב בפרק אחד... התסריט גאוני, המשחק עוד יותר (פיבי בתחילת העונה הרביעית, למרות שהיא עם קול, ממש שולתת! למה, למה!?!? למה היא חייבת להיהרס, לפני ואחרי?!) הולי. פרפקשן.
ניצנים של אופי מתחילים להזרע בפייג´... ניצנים של מתיקות יתר... אבל בפרק הזה היא הייתה דווקא בסדר גמור, עושה טעויות, נועזת, ביישנית... אהבתי. היה דווקא קטע אחד מאוד בולט של ליאו וקול. הוכחה מהאתר תסריטים: (Cole moves closer to Leo.) (Phoebe stands in between the two.)
אקיצר, הפרק ממש שולת, אחד הפרקים הטובים בעונה הרביעית לדעתי, יחד עם 401, 407, 410, 413, 416, 420, ו-421. ואני חייב להגיד את זה עוד פעם אחת- פייפר רולז. הולי רולז.

p3

New member
אה, ו...

התרגום דווקא היה יחסית בסדר. לא צרם לעין כמו ב-401. עדיין גרוע, אבל הייתה השתפרות.

למעלה