אחד הפרקים הכי יפים שראיתי!!
טוב אז ככה: קודם כל, באמת תודה לערוץ שלוש ששידר את "מכושפות" ישר אחרי "סברינה" וכמעט גרם לי להפסיד את ההתחלה, תודה.. הלאה... בהתחלה חשבתי שמשדרים משהו אחר, אולי GTA גרסת הטיוי או משהו... אבל לא, מסתבר שפייפר, פיבי וקול הלכו לקרוע ת´כביש (ומשהו שלא הבנתי, אין שוטרים בסן-פרנסיסקו.... לא חשוב..), אחרי שפייפר הוציאה ת´מיץ (תרתי משמע) מהשד.. (אין לי משפט..).. אח"כ בא הקטע עם פייג´, מה היא לוקחת את הספר?! אומרים לה לא אז היא עושה דווקא?! פויה... לא נורא.. לפחות גדלו לה הציצים כעונש (אכן בקפייר נחמד..). ואז הקרב הסופי עם הפיוריות (או איך שלא קוראים להם..), ושוב כמו בכל פרק נשבר השעון.. (כמה כסף יש להפקה לשעון מטוטלת חדש כל פרק?! נראה לי שלאארון כבר יש איזה אוסף של שעונים שבורים בבית..). ועוד שאלה, פייג´ כל פרק תעיף מנורה? לא חבל? ועכשיו הסיום... אח.. איזה סיום!! שוב הולי מפגינה כשרון משחק מ-ע-ו-ל-ה!! איפה היא בסרטים,איפה? (תפקיד קטן ב"אושן 11" זה ממש לא מספיק, חוץ מזה שהראו אותה לשלוש שניות בערך והיא שיחקה את עצמה...). ונורא אהבתי את הקטע בסוף שפייפר אמרה "אני אחותה".. סופסוף פייפר מוכנה לקבל את העובדה שיש עוד אחות.. טוב, מקווה שתגיבו...