HAPPY BIRTHDAY

../images/Emo41.gifHAPPY BIRTHDAY../images/Emo41.gif

יום הולדת שמייח לאיילוש.....שכינויו פה הוא: eyaL !
sweet 16.....
היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לאיילללללללללללללללללללללללללללללללל היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לאייייייילללללללללללללללללללללללללללל חג לו שמיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייח וזר לו פוריייייייייייייייייייייייייייייייייחחחחחחחח היום יום הולדת לאייייייייייייייללללללללללללללל!!!!!!!!!
אני מאחלת לך את כל הברכות והאיחולים.........כל מה שתאחל לעצמך שיתגשם!
המון מזל טוב
ויום הולדת שמייח!!!
LOVE ענת.

tankgirl21

New member
../images/Emo171.gifמזל טוב ילד../images/Emo171.gif

וואו גם אני רוצה sweet 16 ..... אז מכל ה-
מאחלת לך sweet 16 הכי מגניב בעולם .... יותר מגניב ממני זה בטוח..... וגם כמו אחותי רוצה לאחל לך את כל האיחולים שבעולם..... ואמן מהפה שלי ושל אחותי לאלוהים שכל מה שתרצה יתגשם.... וגם כל מה שאיחלנו לך יתגשם...

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

זה הגיל שאפשר להתחיל
אז שיהיה לך מלא מלא מלא מלא מלא מלא מזל טוב, אושר ועושר, בריאות וכושר, ועכשיו צא לחרוש את העיר, ותגלה לנו מה עשית.....

גם אני... גם אני...

בתור אחת הזקנות של השבט... מאחלת לך המון רגעים יפים המון ימים של שמש וים כמובן, את כל השמחה שקיימת ואהבה מכל העולם... ובאמת... את כל הטוב והאושר והכי חשוב... רק בריאות!!!

eyal-m

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifתודה|../images/Emo51.gif רבה >

<<< לכל מי שבירך ושיבחחח במיוחד לענת שזכרה שיש לי בכלל יומולדתתתתתתת לי ת´אמת לא היה זמן לפתוח הודעה לגבי זה שיש לי יומולדת גם בגלל שמחמישי כבר הייתי עסוק בחגיגות עשיתי מלא דברים מיום חמישי גם אירגנתי איזה מסיבה עם חברים אצלי חימצנתי ת´שיער שזה 4 שעות להיתייבש אצל הספר טלפונים כל דקה וכל אחד יכול להודות שבימים של יומולדת השיחות הנכנסות ב"יומן שיחות" מיתמלא משהו... אז לא היה לי זמן בכלל להגיע לפורומים וגם מפאת [כניראה שכככה רושמים] צניעות יתר... אז שוב המון המון המון תודה רבה ומקווה שכל מה שרשמתם יתגשם מיזדקנים אתם יודעיםםםם חברים ולסיום אפצח בשיר אקטואלי: "16 מלאו לנער וליבו המה[או שלא]"/גבי שושן בייייייייייייייי חולה עליכם ועוד קצת לפני סיום: הידעת? 19/07 הוא תאריך יום ההולדת שלי אבל נולדו בו גם כמה מפורסמים והנה רשימה חלקית: -יעל אבקסיס -אלון ריינהורן [זוכרים...היה דוגמן ניראה לי] והרשימה לא נגמרתתתת זה הכל להפעם שלום!

למעלה