Grounded For Chair

TheCharm

New member
../images/Emo41.gifGrounded For Chair../images/Emo41.gif

טאדא טאדא, איים יור ניו הוסט (אני המנחה החדש שלכם)... כן כן, יותר סקסי, יותר חמוד ויותר מעניין מהקודם (סתם, לא אישי). והפעם על הכיסא של רפי רשף יעמוד... או ישב... טאדא... טאדא... טאדא... המנהל שלנו! axnholic!!!!! (כאילו לא ידעתם שהוא יהיה הראשון אצלי, בחייכם) וובכן, נתחיל בפינת "שאלות חוזרות אליך". או איך שלא קראת לזה. אבל "שאלות חוזרות אליך" זה בעצם משעמם. אז נקרא לזה בכז"ב סטייל, "ככה זה כשאתה שואל". אתה מקבל את השאלות בחזרה. הכל חוזר עליך, וקקה בידיך. וובכן, זה יהיה קצת מסובך כי אתה שאלת שאלות בכללל הפרקים, אז החלטתי ללכת רק על הסיבוב האחרון. והיו לך גם שאלות משעממות... אבל לא נורא: כמה נפשות הייתם ב-סדר? את משרתת בצה"ל? [מצטער אם כבר אמרת ושכחתי |סנילי|]. DVD או ווידאו? טאגליינס או קישורים? בגרות או פסיכומטרי? קלסר או מחברת? אמא או אבא? קישורים בתוכן ההודעה או כתובות אינטרנט נלוות? את עושה תצוגה מקדימה לפני שליחת הודעה? יש לך עוד שמות בתפוז? שדכן או מחורר? וכעת, לפינת השאלות של המנחה היפה שלכם. פינה חדשה, אקסקלוסיב, שאלות פריקיות במיוחד. וקוראים לזה... "Freaky Johnny!!!" יש סיכוי לשינוי הם בהמשך. איך קוראים לך? כמה פעמים בשבוע אתה מתקלח? ראית סרטים בפסח? אתה מאמין ביום שישי ה-13 (שבוע הבא!!!)? מה אתה לוקח איתך לשירותים כשאתה מוציא צואה? ולפינה האחרונה... טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטאאאאאאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדדדאאאאאאאאאאא........ השאלות שלכם! קדימה, תשאלו, ווי דונט האב אול דיי (סתם, ווי דו) ומנהל שלנו (אני עוד לא יודע את השם), דונט פורגט טו לענות!..

RoRiL

New member
שחר../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif

מה נישמע?
אוהב תפורום?
אוהב את חברי הפורום
?
יש חברה? זהו
תשובות מלאות בקשה

axnholic

New member
../images/Emo27.gif

מה נישמע? סביר. יש לי יותר ממאה תרגילים במתמטיקה לעשות עד מחר. תודה ששאלת.
אוהב תפורום? בטח [התשובה הכי מלאה שמצאתי].
אוהב את חברי הפורום
? בטחבטח [התשובה הכי מלאה שמצאתי].
יש חברה? לא כרגע.

axnholic

New member
../images/Emo27.gif

כמה נפשות הייתם ב-סדר? 13. את משרתת בצה"ל? [מצטער אם כבר אמרת ושכחתי |סנילי|]. אני בן, קוראים לי שחר, ואני רק בן 16. DVD או ווידאו? DVD. טאגליינס או קישורים? אני מסרב לבחור! בגרות או פסיכומטרי? לא'דע. מי הדפוק שכתב את השאלות הללו? קלסר או מחברת? מחברת
אמא או אבא? מסרב לבחור [הפכת אותי לסרבן]. קישורים בתוכן ההודעה או כתובות אינטרנט נלוות? ראה 4 למעלה. את עושה תצוגה מקדימה לפני שליחת הודעה? האמת שלא. יש לך עוד שמות בתפוז? לא. שדכן או מחורר? שדכן
. איך קוראים לך? שחר... כמה פעמים בשבוע אתה מתקלח? לפחות 7. לפעמים כמה פעמים ביום, אז בין 7-14. ראית סרטים בפסח? כן. אתה מאמין ביום שישי ה-13 (שבוע הבא!!!)? לא מה אתה לוקח איתך לשירותים כשאתה מוציא צואה?
חתיכת שאלה. רוב הזמן את עצמי. דרך אגב, אם אתה רוצה שאני אדע שזה תורי שלח לי [או למי שאתה עושה עליו את הפינה] מסר. כשאני עשיתי [הנוסטלגיה...] שלחתי לכולם מסר שכתוב בו: נבחרת +קישור לפרק.

TheCharm

New member
וואלה, ידעתי שחסר לי משו לעשות :)

אז רגע אני אשלח לך מסר... סתם

מוהאהאאהאהאהא

מאיפה אתה? מה אתה אוהב לשמוע? חברה? אם לא, יש מישי באופק? למה אתה רואה כז"ב?

axnholic

New member
../images/Emo27.gif

מאיפה אתה? ת"א מה אתה אוהב לשמוע? מוזיקה. בעיקר רוק קלאסי וכבד. חברה? כבר שאלו. אין. אם לא, יש מישי באופק? אני לא חושב. למה אתה רואה כז"ב? כי הסידרה מצחיקה אותי.

snow princess

New member
שחר ../images/Emo9.gif

איך היה החופש? איזה דברים מעניינים הספקת לעשות בחופש? מאכל אהוב? זמר? זמרת? להקה? שיר? תוכניות? מנגן על משהו? חיות מחמד?

axnholic

New member
../images/Emo27.gif

איך היה החופש? לא משהו. איזה דברים מעניינים הספקת לעשות בחופש? אין שום דבר מעניין במתמטיקה, פיזיקה או מחשבים. מאכל אהוב? קשה להחליט, אבל כרגע לחם
זמר? אין. זמרת? אין. אולי טיפה את ג'ניס. להקה? deep purple. שיר? אין. תוכניות? יותר מדי. מנגן על משהו? כן, קלאסית ובס [גיטרות]. חיות מחמד? כלבה.

axnholic

New member
../images/Emo27.gif

במבה או ביסלי? תלוי בסוג המוצר [שוש? במבה? גריל?]. ים או בריכה? יש לי בריכה 2 צעדים מהבית [טוב, אולי 10 צעדים] , ולכן בריכה |עצלן| האם אתה אוהב את הביטלס? אכן. אני מעריך את היצירות שלהם, ולמען האמת אני שומע כרגע כמה שירים שלהם, אבל... deep purple! מי הדמות האהובה עליך? אם התכוונת לסידרה אז אני אוהב את כולם כאילו היו בניי.

למעלה