Grounded For Chair***

axnholic

New member
../images/Emo41.gif Grounded For Chair*** ../images/Emo41.gif

מצטער שלא פתחתי את הפינה אתמול. חזרתי רק ב-4 הביתה ונרדמתי... ולאחר הסיפור המרגש שלי, נוכל לגשת לקורבן שלנו. השבוע אנחנו מתעללים [במובן הטוב של המילה] בKay Bennet the 1 st אורטל משקיעה המון בפורום. היא מכינה את הפינה הכר את הדמות, ויודעת לספר הרבה על הדמויות. עכשיו, תורה לספר לנו עליה. אורטל, את מוזמנת לשים גם תמונות
. לשאלות: כמה נפשות הייתם ב-סדר? את משרתת בצה"ל? [מצטער אם כבר אמרת ושכחתי |סנילי|]. DVD או ווידאו? טאגליינס או קישורים? בגרות או פסיכומטרי? קלסר או מחברת? אמא או אבא? קישורים בתוכן ההודעה או כתובות אינטרנט נלוות? את עושה תצוגה מקדימה לפני שליחת הודעה? יש לך עוד שמות בתפוז? שדכן או מחורר? השאלות שלך מפינות קודמות: איך קוראים לך? מהי הסדרה האהובה עלייך? בן כמה אתה? למה בחרת את הניק הזה? מה אתה עושה בשעות הפנאי שלך? כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה? מאיפה אתה? מאיפה חשבת על השם המקורי למשחק? מאיפה את? בת כמה את? יש לך חבר? מה את עושה דבר אחרון לפני שאת עוצמת את העיניים? מה את עושה דבר ראשון בבוקר? יש לך חיות מחמד? [לא בדקתי את השאלות לפני ששמתי אותם, אז יש שאלות שחוזרות על עצמן |עצלן|] אתם מוזמנים להתחיל. *** כל הזכויות לשם "Grounded For Chair" שמורות לTheCharm

RoRiL

New member
אורטלי:-שי|

את באמת משקיעה בפורום, ובגלל זה נשים לך שאלות קלות
: 1. איזה פורום את יותר אוהבת? ככה זה או תשוקות? 2. מה את חושבת על המשחק? 3. את שמחה שנבחרת? אין לי שאלות.. סורי
שחר, למה לא שמת את התמונה שהכנתי?

snow princess

New member
אורטל ../images/Emo9.gif

אממ... מה שלומך? איך החופש? איזה דברים מעניינים הספקת לעשות בחופש? מתגעגעת לבצפר? מאכל אהוב? זמר? זמרת? להקה? שיר? תוכניות? סורי אני לא טובה בשאלות
המשך חופש נעים

עונה ! |שון|

מה שלומך? טוב תודע. איך החופש? מלא במבחנים. איזה דברים מעניינים הספקת לעשות בחופש? ללמוד למתמטיקה/היסטוריה/פיסיקה/תרגום. ולעשות מלאמלא שיעורי נהיגה. מתגעגעת לבצפר? ממש לא מאכל אהוב? פסטה. או אורז. זמר? רובי ויליאמס זמרת? אין משהו מיוחד להקה? BLINK 182 שיר? Edwin McCain - I could not ask for more תוכניות? תשוקות, ככה זה בחיים, ימי חיינו, חברים, ג'ואי, ג'ואן מארקדיה, שנות ה-70, אבודים, ועוד מלא מלא שאני לא זוכרת כרגע + תמונה!

TheCharm

New member
שאלות, שאלות (וגם משו לכולם)

1. האם את מנקה אוזניים? 2. האם את משפשפת גם באצבעות הרגל? 3. האם את מתייבשת ומתלבשת בשירותים או בחדרך? 4. במידה ואת עושה זאת בשירותים, האם את מסתכלת על עצמך במראה? 5. במידה ואת עושה זאת בחדרך, האם את עושה זאת עם הדלת סגורה? 6. אחת לכמה זמן את עושה צואה? 7. אחת לכמה זמן את עושה שתן? 8. אחת לכמה זמן את עושה שלשול? 9. אחת לכמה זמן יש לך עצירות? 10. האם אי פעם עברת ניתוח? 11. האם אי פעם קיבלת זעזוע מוח? 12. האם אי פעם לא יכולת להיכנס לחדרך, מסיבות כאלה ואחרות? 13. האם אי פעם לא יכולת להיכנס לביתך, מסיבות כאלה ואחרות? 14. האם יש לך משהו נגד ירקות או פירות? 15. האם יש לך משהו נגד ביצים או קניידעלך? 16. האם יש לך משהו נגד לביבות או מצות? אגב, הקטע לכולם - אני לא יודע אם אני אמור לספר את זה אבל החל משבוע הבא, ב"ה, נראה לי, אולי, אני עובר להיות המנחה של GFC.

axnholic

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

סתם, אני מרשה לך לגלות
. אני לא יודע למה התכוונת ב"אולי", אבל מצידי זה בסדר גמור.

עונה. אין ברירה. |שון|

1. האם את מנקה אוזניים? כן 2. האם את משפשפת גם באצבעות הרגל? לפעמים 3. האם את מתייבשת ומתלבשת בשירותים או בחדרך? בשירותים? באמבטיה. 4. במידה ואת עושה זאת בשירותים, האם את מסתכלת על עצמך במראה? כן 5. במידה ואת עושה זאת בחדרך, האם את עושה זאת עם הדלת סגורה? כן 6. אחת לכמה זמן את עושה צואה? כל 45 שעות 7. אחת לכמה זמן את עושה שתן? כל 45 דק' 8. אחת לכמה זמן את עושה שלשול? פעם ב-4 שנים 9. אחת לכמה זמן יש לך עצירות? פעם ב-8 שנים 10. האם אי פעם עברת ניתוח? לא חלילה. 11. האם אי פעם קיבלת זעזוע מוח? לא 12. האם אי פעם לא יכולת להיכנס לחדרך, מסיבות כאלה ואחרות? כן. הדלת נתקעה. 13. האם אי פעם לא יכולת להיכנס לביתך, מסיבות כאלה ואחרות? כן. לא היה לי מפתח. 14. האם יש לך משהו נגד ירקות או פירות? נגד פירות. איכס מתוק. 15. האם יש לך משהו נגד ביצים או קניידעלך? לא 16. האם יש לך משהו נגד לביבות או מצות? רק נגד מצות. סתם אבק. +תמונה.

יא!!! אני!!!!

ראיתי רק עכשיו כי הייתי אצל חברה.... עונה: כמה נפשות הייתם ב-סדר? 6 (אמאבא, אחי, אני, דודה, סבתא) את משרתת בצה"ל? [מצטער אם כבר אמרת ושכחתי |סנילי|]. לא. תלמידה. DVD או ווידאו? וידאו. פעם נתקעה לי קלטת למשך 12 שעות. הייתי הרוסה. טאגליינס או קישורים? טאגליינס בגרות או פסיכומטרי? עשיתי את שניהם. פסיכומטרי זה דבר נורא. קלסר או מחברת? קלסר אמא או אבא? אמאבא קישורים בתוכן ההודעה או כתובות אינטרנט נלוות? בתוכן את עושה תצוגה מקדימה לפני שליחת הודעה? אף פעם יש לך עוד שמות בתפוז? כן אותו כינוי רק בלי רווח בין ה-1 ל-ST. שדכן או מחורר? שדכן. בחופש היה לנו תגבור בהיסטוריה. המורה נתן לי לשדך ערימות של דפים. הרגשתי ככוח עבודה יהודי מנוצל. השאלות שלך מפינות קודמות: (שיניתי את השאלות לנקבה
) איך קוראים לך? אורטל, קיי, אוֹרטי. מהי הסדרה האהובה עלייך? תשוקות בן כמה אתה? 18, 3 חודשים ו-8 ימים. למה בחרת את הניק הזה? קיי1. תשוקות. אין יותר תגובה. מה אתה עושה בשעות הפנאי שלך? טלווזיה, ספרים, גילי. כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה? 3 מאיפה אתה? חולון מאיפה חשבת על השם המקורי למשחק? מהורי. סתם. מאיפה את? חולון בת כמה את? 18, 3 חודשים ו-8 ימים. יש לך חבר? לא מה את עושה דבר אחרון לפני שאת עוצמת את העיניים? מנשקת את החתול. מה את עושה דבר ראשון בבוקר? אומרת בוקר טוב לאמא יש לך חיות מחמד? חתולי מותק זה היה ארוך.

רק עכשיו ראיתי את ההודעה. |שון|

סורי. ולשאלותיך: ביסלי בריכה ויש לי אח אחד בן 15 וחצי.

darklighter

New member
אורטל../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif../images/Emo115.gif

מעתיקה משאלון שמישהו שם פה פעם.. תכונות טובות שלך: תכונות רעות שלך: אמרו לך פעם שאת דומה ל: מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה? מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? מה מפחיד אותך? מה מרתק אותך? מה מעציב אותך? מה משמח אותך? מה המוטו שלך בחיים? אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מעשה נועז שעשית? מעשה טפשי שעשית? סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: האם היית בחו"ל, ואיפה? איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מה יש לך מתחת למיטה? האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מה סקסי בעיניך? מה רומנטי בעיניך? אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מה היא המילה האהובה עליך? מה היא המילה השנואה עליך? טוב אני לא רוצה לייגע אותך יותר מדי אז שאלה אחרונה: את אוהבת אותי

עדי! אני בדיוק הולכת!!! |שון|

אני אענה על השאלות שאחזור. תזכירי לי
ואני לא אוהבת אותך. אני מאוהבת בך

עונה ../images/Emo13.gif |שון|

תכונות טובות שלך: מאורגנת. אבל מבחינה רוחנית לא באמת. אני נורא מבולגנת שזה מגיע לחדר שלי וכל זה... תכונות רעות שלך: אגואיסטית אמרו לך פעם שאת דומה ל: שרון אמרה פעם שאני דומה לאגם רוטברג. או איך שלא כותבים את השם שלה. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אומרת בוקר טוב לאמא מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה? מדברת עם החתול מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שלא בא לי לצאת מהמיטה מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא שלי מה מפחיד אותך? יצורים חלקלקים מה מרתק אותך? ספרים וסרטים. מה מעציב אותך? מבחנים מה משמח אותך? אוכל חחחחח מה המוטו שלך בחיים? לשקר אין רגלים אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? שמה בחשבון בנק שלי מעשה נועז שעשית? אמרתי לידיד שלי שאני אוהבת אותו מעשה טפשי שעשית? הצעתי חברות למישהו סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לא משהו מיוחד האם היית בחו"ל, ואיפה? פולין. איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? בכל מדינה שיש בה שלג. מה יש לך מתחת למיטה? אבק האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עינים. ואחרי זה אני מטורפת על שיער.. שיער זה איבר? מה סקסי בעיניך? ידיד אחר שלי.... מה רומנטי בעיניך? להתכרבל עם מישהו אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לשואה אולי. אני לא מאמינה שזה קרה.... אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אם זאת דמות מוכרת אז את..... לא יודעת... איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? להבין מתמטיקה. זה כישרון בפני עצמו מה היא המילה האהובה עליך? עידן מה היא המילה השנואה עליך? מיטל

למעלה