***Grounded For Chair

axnholic

New member
../images/Emo41.gif***Grounded For Chair../images/Emo41.gif

הוא המציא את השם של המשחק, ועכשיו המשחק יחזור לרדוף אותו. TheCharm אתה קורבן השבוע! כמה שאלות פתיחה: אם הייתה מכשיר סלולרי, מאיזו חברה היה המכשיר? סמסונג, נוקיה, מטורולה או אחר? מהו הערוץ האהוב עלייך? מתמטיקה,
או
? מאורר או מיזוג אוויר? אתה רוצה לפתוח את הפינה מעכשיו? ועכשיו לפינה האהובה עליי. שאלותייך חוזרות אליך: איך את מסבנת את הגוף? עם שמפו או עם סבון? האם את מצחצחת שיניים גם בבוקר וגם בערב? האם את אוכלת בין ארוחות? האם את אוהבת את השילוב של שוקולד ובמבה? האם את אוהבת לאכול דברים מוזרים, כמו גבינה עם קטשופ או דברים לא נורמליים כאלה? כמה כסף את אוגרת בתוך הקופה שלך? מה הכתובת המלאה שלך, כולל מספר הדירה? את יכולה להשאיר מפתח ליד הדלת, יחד עם הוראות איפה הקופה? (תתעלמי מ-2 השאלות האחרונות.) ג'וני היה כאן, Peace. אה ועוד שאלה - מה דעתך על השם גראונדד פור צ'איר? מקורי? מושחט? אימפולסיבי? *** כל הזכויות לשם "Grounded For Chair" שמורות לTheCharm

TheCharm

New member
או כ"כ חיכיתי לרגע הזה

אם הייתה מכשיר סלולרי, מאיזו חברה היה המכשיר? סמסונג, נוקיה, מטורולה או אחר? נוקיה מהו הערוץ האהוב עלייך? או, כ"כ הרבה. בעיקר ערוץ 3, יס וויקנד ומיוזיק בוקס שמורידים :'( מתמטיקה, או ? זה עם השרוול האדום עם הבוהן למטה מאורר או מיזוג אוויר? מאורר אתה רוצה לפתוח את הפינה מעכשיו? אתה שואל את כולם את זה?

TheCharm

New member
אה ומה שאני שאלתי פעם קודמת!!!:p

איך את מסבנת את הגוף? עם שמפו או עם סבון? אני לא מסבנת אני מסבן. האם את מצחצחת שיניים גם בבוקר וגם בערב? אני לא מצחצחת אני מצחצח (אבל גם וגם, דהה) האם את אוכלת בין ארוחות? אני לא אוכלת! אבל אני אוכל לפעמים, אני משתדל לא האם את אוהבת את השילוב של שוקולד ובמבה? כן אני אוהבת... אני אוהב(!) את השילוב. שוקולדwithבמבה רוקס!!! האם את אוהבת לאכול דברים מוזרים, כמו גבינה עם קטשופ או דברים לא נורמליים כאלה? אני לא לא אוהבת. אני לא אוהב. יאק!!!! כמה כסף את אוגרת בתוך הקופה שלך? אני אוגר, ולא אוגרת, 1000 שקל פחות או יותר. מה הכתובת המלאה שלך, כולל מספר הדירה? את יכולה להשאיר מפתח ליד הדלת, יחד עם הוראות איפה הקופה? (תתעלמי מ-2 השאלות האחרונות.) ג'וני היה כאן, Peace. באמת? אה ועוד שאלה - מה דעתך על השם גראונדד פור צ'איר? מקורי? מושחט? אימפולסיבי? מדהים, גאוני, יפייפה, מושלם, מתוחכם, מתחכם, מקורי, משפיע...

יאמי שאלות

איך קוראים לך? מהי הסדרה האהובה עלייך? בן כמה אתה? למה בחרת את הניק הזה? מה אתה עושה בשעות הפנאי שלך? כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה? מאיפה אתה? מאיפה חשבת על השם המקורי למשחק?

TheCharm

New member
לה לה

איך קוראים לך? ג'וני מהי הסדרה האהובה עלייך? יותר מידי.... מכושפות, ג'ואן מארקדיה, המירוץ לאתמול, OC, ככה זה בחיים, מגרש ביתי, סמולוויל, אבודים, זואי ביוסיק, המופע של אמנדה ועוד המוןן שאני לא זוכר בן כמה אתה? סוד כמוס טו דה קאו אנד דה סוס למה בחרת את הניק הזה? החלטתי ללכת על מכושפות... כאילו Charmed... כאילו TheCharm... מה אתה עושה בשעות הפנאי שלך? מחשב, טלוויזיה, לא יותר מידי כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה? הרבה, אבל הפסקתי לספור מאיפה אתה? מעבר לקשת. סתם, מאיזור השרון. מאיפה חשבת על השם המקורי למשחק? זה כי אני חכם מלידה (סתם, סתם... לא מלידה.)

snow princess

New member
שוא../images/Emo131.gifת ../images/Emo9.gif

לא טובה בשאלות אז אני מחזרתי קצת מפעמים קודמות, סורי..
ראית את "ככה זה.." מההתחלה
רואה בהוט, בסטאר ווארלד או בשניהם
ועכשיו שאלות פחות קשורות לפורום:
איזה להקות אתה אוהב
זמר
זמרת
תוכניות אהובות
שחקן
שחקנית
מאכל
מקצוע
המשך חופש נעים וחג שמח

TheCharm

New member
one (זתומרת, עונה, לא 1)

ראית את "ככה זה.." מההתחלה - כן, אבל אז הפסקתי לראות לאיזה פחות מחודש, ואתמול חזרתי לראות רואה בהוט, בסטאר ווארלד או בשניהם - אף אחד. אני רואה ביס... יס 13. לא הוט! הוט יאק! ועכשיו שאלות פחות קשורות לפורום: איזה להקות אתה אוהב - כל מיני, לא משהו ספציפי זמר - דידו מלמעלה זמרת - הילארי דאף ואבריל לאביגנה (תמיד אהבתי להגיד את זה ככה.. לאביגנה!) תוכניות אהובות - כתבתי למעלה שחקן - ספי ריבלין. חח מאיפה לי שחקנית - הילארי דאף, ג'ניפר אניסטון, הולי מרי קומבס ונשאיר את זה על גדר "וכו' וכו' וכו'" מאכל - בייקון חזיר בפסח. סתם, אממ, כל מיני... מקצוע - אינגליש!

RoRiL

New member
אממ שאלות../images/Emo9.gif

דרג את הפורום מ 1 עד 10
אוהב ים?
בוקסר או תחתונים?
ככה זה בחיים או מכושפות?
ים או יבשה?

TheCharm

New member
:

7 כן אבל לא יותר מידי חה, זה פרטי! מכושפות, סורי... יש לזה יותר ותק פשוט יבשהנ

MsUnderstood

New member
שם נחמד למשחק(כן,אני פה)

שלום,אני דנה
שיש לי זמן אני נכנס לפה.. נכון מאוד בא לך לספר לי מי אתה? נכון זה ממש עצוב שלפעמים אין לי זמן לראות את התוכנית? נכון י"ב זה לא כיף
? נכון קיבוצניקים שולטים? אה,ו-מה קורה?מה שלומך?

TheCharm

New member
חח מה את רוצה?!

השאלות שלך היו יותר סיפור חייך משאלות שאני אענה עליהן. עוד לא הגעתי ל-י"ב, אני לא מכיר קיבוצניקים חוץ מזוהר... כאילו, הלווו? (סתם)

MsUnderstood

New member
לא הן לא!!

רציתי שתשתתף בצחוק ולא תיהיה יבש.. מספיק היה לי היום מבחן על ספרות שואה.. ואני קצת לא שפויה(דה אני מנהלת בתפוז)אז קצת הבנה... וסתם כי אין לי מושג מי אתה תגיד שם מקום מגורים גיל סתם שטויות

למעלה