GlamNation Tour - Mashantucket, CT

nini18

New member
איך אנשים נשארים לבושים אחרי ביצוע כזה כאילו

איךךךךךךךךךךךךךךךך??????????????????????????????? ואיך הם לא עולים לבמה לקרוע ממנו את הבגדים איך?????????????????????????? אוי זה פשוט סקסססססססססססססס על הבמה
אוי אדם חכה שאני אגיע להופעה שלך חחחחחחחחחחחחחחח מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

nini18

New member
אוי לגמרי DEAD פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםם

רציני איך אנשים נשארים לבושים. זה כמו לצפות בפורנו מי יכול להשאר יבש

mokasosex

New member
פשווווווווט מלךךךךךךךךךךך ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאו.

mayarel

New member
קראטה קיד ../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

ואהבתי את ההתגופפויות עם המקל.

R o c k s e n

New member
זה אף פעם לא נראה ונשמע ככה

אין מצב שחלק מהנגינה היא פלייבק ולא 100 אחוז חי נכון? אז אני חושבת שהקולות מוקלטים כי ככה זה נשמע.

mayarel

New member
יכול להיות שכן יש גם קולות מוקלטים

אבל אולי זה פשוט הקליטה של המצלמה שהיתה כזו..

mokasosex

New member
ההופעההה הזאת פשוט ../images/Emo226.gif

אבל הבעיטות באמת היו מצחיקותתתתת

nini18

New member
טוב שמעי זה עדיף על ההליכה המצחיקה שהוא היה

עושה לפני חחחחחחחחחחחחחחחחחח כמו איזה דוגמנית מסלול שהוא לגמרי כזה אבל על הבמה זה לא מסלול חחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
../images/Emo240.gif וואו ראיון מועלהההההה עם סלזק

http://popwatch.ew.com/2010/06/25/adam-lambert-glam-nation-pirate/ וואו אפשר להקשיב לזה שוב ושוב ושוב ושובבבבבבבבבבב במשך שעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לעשות גיחה לראות שוב את אדם אוכל את טומי.. ואז לחזור ושוב להקשיב לזה שעותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וחוזר חלילה

nini18

New member
אני כל כך שונאת אותו חבל שדווקא הוא

מכולם מוציא ממנו את הבסט של הבסט בראיונות. הוא תמיד שואל את השאלות הנכונות. וכמוני כמוך יכולה להקשיב לראיון הזה לנצחחחחחח אדם

mokasosex

New member
לא יעזור הראיונות של סלאזק הכי טווווווובייים

!!!!!!!!!! עוד לפני שהבנתי מי נגד מי, הראיונות הכי טובים היו של מייקל, מישל היהודיה המצחיקה ולינדזי פארקר. אבללללל יאו הוא מהמם וכלכך ראיון הכיייייייי כיייייייפי.

mayarel

New member
נכון?? איזה ראיון מרתק ../images/Emo23.gif

ראיתי אותו היום כבר 9 פעמים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה