Glam Nation: Mahnomen, MN
M mayarel New member 12/6/10 #3 ../images/Emo41.gif צ'יקס מראיין את ניל http://www.youtube.com/watch?v=vvPXsTdLwpI
N nini18 New member 12/6/10 #5 מתה על ציקססססססס ועל הקול שלו חחחחח איזה חמודי. אבל אני לא יכולה לסבול או לשמוע את זה שיושב מולו חחחחחחחחחח אז סורי ציקסי אני מוותרת על הסרטון הזה חחחחח
מתה על ציקססססססס ועל הקול שלו חחחחח איזה חמודי. אבל אני לא יכולה לסבול או לשמוע את זה שיושב מולו חחחחחחחחחח אז סורי ציקסי אני מוותרת על הסרטון הזה חחחחח
מ מירבי ת New member 12/6/10 #10 ניני אני איתך! לא סובלת אותו! הניל הזה הוא הכי שונא ישראל שיש , הכי מעורר מחלוקות ומריבות , הכי בטוח שהוא יודע הכל ועושה לנו נזק לא נורמאלי. אדם פשוט שלילי.
ניני אני איתך! לא סובלת אותו! הניל הזה הוא הכי שונא ישראל שיש , הכי מעורר מחלוקות ומריבות , הכי בטוח שהוא יודע הכל ועושה לנו נזק לא נורמאלי. אדם פשוט שלילי.
E elelel2 New member 12/6/10 #11 מסכימה לחלוטין- ניל בלתי נסבל בן אדם שלילי שמפיץ שקרים חסרי ביסוס ועובד בעבודה לא קיימת שאח שלו המציא בשבילו
מסכימה לחלוטין- ניל בלתי נסבל בן אדם שלילי שמפיץ שקרים חסרי ביסוס ועובד בעבודה לא קיימת שאח שלו המציא בשבילו
I InbarKiii New member 12/6/10 #19 חחח אני איתך צ'יקי מקסיםםםםםםםםםם הוא נראה מהמםם והורס מצחוק D: הדבר הזה ממולו..כן..אפשר לוותר
N nini18 New member 14/6/10 #105 הוא אומר את זה כל הזמן אבל השיא היה כשצהל השתלט על הספינות. הוא ממש יצא נגדנו ומאיה מירב טליה ועוד כמהממש רבו איתו בטויטר.
הוא אומר את זה כל הזמן אבל השיא היה כשצהל השתלט על הספינות. הוא ממש יצא נגדנו ומאיה מירב טליה ועוד כמהממש רבו איתו בטויטר.
H heart1soul New member 14/6/10 #106 דביל אני מקווה שאדם לא שותף לדעות המוזרות שלו שיכולות לנבוע רק בגלל העובדה שהוא בכלל לא מבין ויודע מה קורה כאן ..
דביל אני מקווה שאדם לא שותף לדעות המוזרות שלו שיכולות לנבוע רק בגלל העובדה שהוא בכלל לא מבין ויודע מה קורה כאן ..
ר ר ו ח ל י New member 13/6/10 #98 כי הוא טאמבל סתם חי על דעות קדומות ומתבסס על דברים שהוא לא יודע.. לא זוכרת נראה לי הוא דיבר משהו על התנ"ך אם אני לא טועה ועל הממשלה הישראלית או הצבא.. אני זוכרת שמאוד הייתי מופתעת לרעה כשקראתי את זה. מקווה שאדם לא שותף לדעות שלו.
כי הוא טאמבל סתם חי על דעות קדומות ומתבסס על דברים שהוא לא יודע.. לא זוכרת נראה לי הוא דיבר משהו על התנ"ך אם אני לא טועה ועל הממשלה הישראלית או הצבא.. אני זוכרת שמאוד הייתי מופתעת לרעה כשקראתי את זה. מקווה שאדם לא שותף לדעות שלו.