EMA | 03

../images/Emo41.gif EMA | 03

משום מה יש לי תחושה כאילו הרגע עברנו את הטקס הזה...אבל זה בטח רק אני. טקס חלוקת פרסי המוזיקה האירופאי לשנת 2003 יוצא לדרך. עם עיצוב די מפחיד של קופים שחורים ואנשים מזוקנים, MTV מציגים לנו את המועמדים בקטגוריות השונות (סימנתי
ליד הזוכים שלי).
קטגורית הלהקה הטובה ביותר:
קולדפליי.
אוורסנס.
רדיוהד.
וויאט סטריפס. (
)
מטאליקה.
קטגורית האמנית הטובה ביותר:
כריסטינה אגילרה.
קיילי מינוג.
ביונסה. (
)
פינק.
מדונה.
קטגורית הזמר הטוב ביותר:
קרייג דייויד. (
)
ג'סטין טימברלייק.
אמינם.
רובי וויליאמס.
שון פול.
קטגורית הכניסה הטובה ביותר:
אוורסנס.
שון פול.
50cent.
ג'סטין טימברלייק. (
)
good charlotte.
קטגורית הדאנס הטוב ביותר:
chemical brothers.
paul oakenfold.
junior senior. (
)
panjabi MC.
מובי.
קטגורית הרוק הטוב ביותר:
good charlotte.
רד הוט צ'ילי פפרס.
לינקין פארק.
וויאט סטריפס. (
)
מטאליקה.
קטגורית הפופ הטוב ביותר:
כריסטינה אגילרה.
ג'סטין טימברלייק. (
)
קיילי מינוג.
רובי וויליאמס.
פינק.
קטגורית ההיפ-הופ הטוב ביותר:
מייסי אליוט.
ג'יי זי.
אמינם.
נלי.
50cent. (
)
קטגורית האלבום הטוב ביותר:
stripped של כריסטינה אגילרה.
elephant של וויאט סטירפס.
get rich or die tryin של 50cent. (
)
escapology של רובי וויליאמס.
justified של ג'טסין טימברלייק.
קטגורית הR&B הטוב ביותר:
אשאנטי.
קרייג דייויד. (
)
ביונסה.
ג'ניפר לופז.
מארי ג'יי בלייג'.
קטגורית האתר הטוב ביותר:
goldfrapp.co.uk של goldfrapp.
qotsa.com של QQTSA.
juniorsenior.com של junior senior.
madonna.com של מדונה. (
)
marilynmanson.com של מרלין מנסון.
קטגורית השיר הטוב ביותר (ניתן להצביע רק דרך sms):
beautiful של כריסטינה אגילרה.
get busy של שון פול.
crazy in love של ביונסה.
cry me a river של ג'סטין טימברלייק. (
)
bring me to life של אוורסנס.
קטגורית הקליפ הכי טוב (לא ניתן להצביע עבורה באתר):
work it של מייסי אליוט.
an eye for an eye של unkle.
go with the flow של QQTSA. (
)
seven nation army של וויאט סטריפס.
untitled 1 של sigur ros. אתם מוזמנים לשרשר לכאן את המנצחים שלכם
ואתם יותר ממוזמנים להבציע עכשיו באתר הרישמי של התחרות, שם תוכלו לקרוא עוד מידע על המועמדים מה מי מו איך למה וכמה, רק שימו לב שצריך להירשם לאתר קודם. בהצלחה לכולם.

ועיR

New member
אני מהמר שכריסטינה וג'סטין יהיו

הזוכים הגדולים של האירוע. פשוט הם אלה שעשו הכי הרבה השנה והצליחו!

גם אני מהמר על שניהם

אבל גם בAMA חשבתי כריסטינה תזכה במשהו ולא זכתה בכלום אבל באירופה היא מצליחה יותר מאמריקה

flowers girl

New member
הזוכים הגדולים שלי...../images/Emo26.gif

הלהקה הטובה ביותר.. -אוונסנס האמנית הטובה ביותר.. -כריסטינה אגילרה הזמר הטוב ביותר.. -ג'סטין טימברלייק הכניסה הטובה ביותר..|סדגשֻ| -ג'סטין טימברלייק הדאנס הטוב ביותר.. -Junior Senior הרוק הטוב ביותר.. -לינקין פארק הפופ הטוב ביותר.. -כריסטינה אגילרה ההיפ הופ הטוב ביותר.. -מיסי אליוט האלבום הטוב ביותר.. -STRIPPED (כריסטינה אגילרה) R&B הטוב ביותר.. -אשאנטי האתר הטוב ביותר.. -madonna.com (מדונה) השיר הטוב ביותר.. -Beautiful (כריסטינה אגילרה) הקליפ הכי טוב.. -work it (מיסי אליוט) וזהוו

flowers girl

New member
פאק הלך../images/Emo70.gif הנה יותר יפה..

הלהקה הטובה ביותר.. -אוונסנס האמנית הטובה ביותר.. -כריסטינה אגילרה הזמר הטוב ביותר.. -ג'סטין טימברלייק הכניסה הטובה ביותר.. -ג'סטין טימברלייק הדאנס הטוב ביותר.. -Junior Senior הרוק הטוב ביותר.. -לינקין פארק הפופ הטוב ביותר.. -כריסטינה אגילרה ההיפ הופ הטוב ביותר.. -מיסי אליוט האלבום הטוב ביותר.. -STRIPPED (כריסטינה אגילרה) R&B הטוב ביותר.. -אשאנטי האתר הטוב ביותר.. -madonna.com (מדונה) השיר הטוב ביותר.. -Beautiful (כריסטינה אגילרה) הקליפ הכי טוב.. -work it (מיסי אליוט) הנה לכם

NiKi†a

New member
הזוכים שלי../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

קטגורית הלהקה הטובה ביותר: אוונסנס או קולדפליי....שניהם טובים אז לא אכפת לי. קטגורית האמנית הטובה ביותר: כריסטינה אגילרה קטגורית הזמר הטוב ביותר: good charlotte או אוונסנס קטגורית הדאנס הטוב ביותר: נגיד של junior senior...למרות שאני שונאת אותם, אבל אני לא מכירה את כל השאר. קטגורית הרוק הטוב ביותר: לינקין פארק קטגורית הפופ הטוב ביותר: ג'סטין טימברלייק קטגורית ההיפ-הופ הטוב ביותר: אמינם קטגורית האלבום הטוב ביותר: stripped של כריסטינה אגילרה קטגורית הR&B הטוב ביותר: נגיד ש...ג'ניפר? לא יודעת אני שונאת את כולם. קטגורית האתר הטוב ביותר: QQTSA קטגורית השיר הטוב ביותר: Bring me to life קטגורית הקליפ הכי טוב: work it של מייסי אליוט

Smelly

New member
אם כבר מדברים על הטקס...

לכל מי שאין לו כוח לשבור את הראש אם כל האנגלית מוזמן לבקר באתר הישראלי שכתובתו נראה לי שכבר ידועה (planet.nana.co.il/ema2003) וסליחה מראש על הנדנוד.... --------------------------------------------------------------------- הימורים: כמו כן, אני לא כ"כ מסכים אם הבחירות שלך אמיתי, לדעתי כריסטינה הולכת לקחת מספר פרסים לא מבוטל (בין היתר בשל העובדה שהיא מנחה) ואפילו תחטוף לשותפה לסיבוב ההופעות לפחות פרס אחד. בקטגוריית זמר השנה ייזכה רוב הסיכויים רובי וויליאמס, זמרת השנה תהיה ככל הנראה כריסטינה או מדונה (שיחסית לארה"ב מצליחה מאוד באירופה גם השנה), ביונסה עם פחות סיכויים (בארה"ב אוהבים אותה יותר...), להקת השנה תהיה או קולדפליי (כמו שאמרת...) או אוואנסנס (שהצליחה בענק באירופה...), האמן החדש אני מאמין יהיה או ג'סטין (למרות שהוא לא חדש, ואני גם לא כ"כ בעדו...) או שון פול שכבש את אירופה בסערה בשנה האחרונה... הקטגוריות בהן אני מסכים איתך הן: אמן הדאנס, האתר הטוב ביותר ואמן האר אנד בי. בתור אמן הרוק אני מהמר דווקא על לינקין פארק שבשנה שעברה לקחו את קטגוריית הרוק הכבד (שלצערנו נעלמה השנה), אמן הפופ אני מהמר על כריסטינה, אמן ההיפ-הופ אני מהמר על מיסי, האלבום הטוב ביותר אני מהמר גם כן על כריסטינה (עם אלבום מעולה!)... בקטגוריית השיר הטוב ביותר תהיה התמודדות צמודה מאוד והיא תהיה בעיקר בין כריסטינה, ביונסה, ג'סטין ואוואנסנס, התחרות הצמודה ביותר תהיה בין כריסטינה לג'סטין (ביונסה לדעתי דיי עייפה את הקהל האירופאי עם Crazy In Love, למרות שהיה להיט גדול, יהיה לו מאוד קשה לעמוד בסטנדרטים של ג'סטין וכריסטינה...) ובקטגוריית הקליפ הטוב ביותר אני דווקא מהמר על מיסי, למרות שנראה לי שדווקא צוות השופטים של MTV ייבחר את הוויט סטרייפס בשל העובדה שתמיד הם הולכים על הבלתי צפוי... --------------------------------------------------------------------- הפתעות: במידה ואני הייתי מפיק האירוע הייתי עושה הפתעה גדולה ומאחד את אחת הלהקות המצליחות ביותר באירופה בשנים הראשונות של הטקס (שאף הופיעה בטקס הראשון), טייק ד'אט וכמו שעשו ב-VMA מביא את המקבילה שלה כיום (המקבילות למדונה שאין לה תחליף -- כריסטינה ו(אני לא יודע איך הם הגיעו לזה שהיא מקבילה לה...)בריטני) להקת הבנים האירית ווסטלייף! --------------------------------------------------------------------- בעוד הגיגים שאחשוב עליהם בעתיד, אזכור לשתף גם אותכם....

הם עיצבנו אותי הטקס הזה שהכניסו

את קיילי להיות מועמדת לזמרת שהיא לא עשתה כלום השנה קטגורית הלהקה הטובה ביותר:אוונסנס אבל לקודפליי יש יותר סיכוי קטגורית האמנית הטובה ביותר:כריסטינה קטגורית הזמר הטוב ביותר: בחרתי רובי אבל ג'סטין או אמינם זוכים קטגורית הכניסה הטובה ביותר:50 סנט קטגורית האלבום הטוב ביותר: stripped של כריסטינה אבל פה היא מתחרה עם ג'סטין ו50 סנט וקשה לדעת מי יזכה פה קטגורית הR&B הטוב ביותר: ביונסה או ג'ניפר קטגורית הדאנס הטוב ביותר:ג'וניור סניור קטגורית הרוק הטוב ביותר:לינקין פארק קטגורית השיר הטוב ביותר:אממ זה קשה בחרתי בקרזי אין לאב אבל לא בטוח שהיא זוכה קטגורית הקליפ הכי טוב (לא ניתן להצביע עבורה באתר): work it של מייסי אליוט.

this is me then

New member
הזוכים שלי:

קטגורית הלהקה הטובה ביותר: קולדפליי.
אוורסנס. רדיוהד. וויאט סטריפס. () מטאליקה.
קטגורית האמנית הטובה ביותר: כריסטינה אגילרה.(
) קיילי מינוג. ביונסה. פינק. מדונה.
קטגורית הזמר הטוב ביותר: קרייג דייויד. (
) ג'סטין טימברלייק. אמינם. רובי וויליאמס. שון פול. קטגורית הכניסה הטובה ביותר: אוורסנס. שון פול. 50cent. ג'סטין טימברלייק. (
) good charlotte. קטגורית הדאנס הטוב ביותר: chemical brothers. paul oakenfold
junior senior. panjabi MC. מובי. קטגורית הרוק הטוב ביותר: good charlotte. רד הוט צ'ילי פפרס. לינקין פארק.
וויאט סטריפס. מטאליקה. קטגורית הפופ הטוב ביותר: כריסטינה אגילרה. ג'סטין טימברלייק. קיילי מינוג.
רובי וויליאמס. פינק. קטגורית ההיפ-הופ הטוב ביותר: מייסי אליוט. ג'יי זי. אמינם. נלי. 50cent. (
) קטגורית האלבום הטוב ביותר: stripped של כריסטינה אגילרה.
elephant של וויאט סטירפס. get rich or die tryin של 50cent. escapology של רובי וויליאמס. justified של ג'טסין טימברלייק. קטגורית הR&B הטוב ביותר: אשאנטי. קרייג דייויד. () ביונסה. ג'ניפר לופז.
מארי ג'יי בלייג'. קטגורית האתר הטוב ביותר: goldfrapp.co.uk של goldfrapp. qotsa.com של QQTSA. juniorsenior.com של junior senior. madonna.com של מדונה. (
) marilynmanson.com של מרלין מנסון. קטגורית השיר הטוב ביותר (ניתן להצביע רק דרך sms): beautiful של כריסטינה אגילרה.
get busy של שון פול. crazy in love של ביונסה. cry me a river של ג'סטין טימברלייק. () bring me to life של אוורסנס. קטגורית הקליפ הכי טוב (לא ניתן להצביע עבורה באתר): work it של מייסי אליוט.
an eye for an eye של unkle. go with the flow של QQTSA. () seven nation army של וויאט סטריפס. untitled 1 של sigur ros.

תהיות בקשר לבחירה שלך

1.איך יכולה קיילי מינוג שלא הוציאה שיר אחד(!!) השנה לזכות ב"בסט פופ"? 2.דווקא כמעריץ ג'יי לו אני חייב לשאול-ג'יי לו היא טרמפיסטית על המוזיקה השחורה.זו עובדה שלא ניתנת לויכוח.כלומר היא זמרת לטינית שעברה למוזיקה לפני שנתיים כדי לנסות לעלות על גל ההצלחה של המוזיקה הזו(כמו ג'אסטין).אתה לא חושב שזכייה של אחת כמוה בתואר כזה זה סוג של פגיעה בכבוד המוזיקה הזו? זה כמו לתת לניק קרטר את תואר ה"בסט רוק". תחשוב עד כמה היה קשר בין שני הדיסקים הראשונים של ג'יי לו לבין מוזיקה שחורה(לפני הרימקים עם ג'א רול).

christinbal

New member
אני מהמרת על

שון פול ווויט סטרייפס וכריסטינה שיקחו כמה לעצמם

למעלה