"EL BACK DOOR"

MAX D

New member
../images/Emo41.gif"EL BACK DOOR"../images/Emo41.gif

בין הפאבים המפוצצים, בין בתי הקפה המלאים אשר נמצאים במושבה הגרמנית נמצא פאב "הדלת האחורית". הפאב נמצא בסמטה קטנה, כשמו כן הוא- דלת אחורית של אחד הפאבים, הפאב מתיימר להיות פאב אירי, אבל אם תשאלו אותי- אחרי טיול של כמה חודשים באירלנד, לא מצאתי קשר בין הפאב לבין אירי.... אירוח חביב, אנשים נחמדים, מקומות הישיבה מסודרים בפנים, בחוץ ואפילו באמצע על מרפסת קטנה. מלצריות אנרגטיות, באר עשיר בשתייה חריפה וקלה, שלא כמו ברוב הפאבים כאן יש שתייה חמה. יושבים ואחרי דקה או שתיים נגשת מלצרית חביבה שנותנת את התפריטים, נותנים לנו זמן לבחור (בערך 5 דקות ואז חוזרת המלצרית כדי לקחת את ההזמנה. שירות לא כל כך מהיר, לעיתים לוקח זמן רב בין ההזמנה עד להגשה. מנות האוכל בגודל סביר ומעלה, האוכל טעים ועד כה לא נתקלתי בבעיות עם האוכל. האווירה בפאב, אווירה חמימה ונעימה, המקום קטן ולא בנוי לאכלוס של הרבה אנשים, דבר אשר מקנה אווירה אינטימית ונעימה. המוסיקה מגוונת אך לרוב, אם לא תבקשו, תישאר בווליום גבוה... כעיקרון אני אוהב את המקום, ככל מקום יש מקום לשיפור- אבל מול מקומות אחרים, יש למקום את האווירה שאני אוהב, את ההרגשה הביתית. לסיכום: מקום מומלץ מאוד מבחינת מבחר ואווירה, בעיות- זמן הגעת ההזמנות ועוצמת המוסיקה.

tygger

New member
תוספת קלה,

באופן כללי אין לי בעיה עם רוב המנות, אבל עם כל הכבוד, אולי ראוי לציין כי מנת השניצלונים שלהם היא יותר דומה לדוגמית. היא באמת בערך חצי מהמנה הניתנת בדב ואני לא חושב שיש מה להשוות בדיוק. בדב זה יותר טוב. גם יש לי באיזה בעיה לא קלה עם חוסר בבירות חבית. המקום לעיתים מחוסר בשתיה (לא היה בק'ס מספר פעמים) ובאופן כללי אין הרבה אופציות לבירות מהחבית וזה חבל. אבל באופן כללי המקום משרה אווירה נינוחה ולא מרגיזה מדי (חוץ מהמוזיקה הרועשת מדי לטעמי, זה פאב ולא דיסקוטק).

למעלה