../images/Emo41.gif DISCO 80's
אז אני הראשון שמגיב על ההופעה הזו
אם לא מחשיבים את חיפוש החנייה המטורף בכניסה אז היה שווה !! ליד הבמה זיהיתי את sandbird4 והאמת שהוא שונה לגמרי ממה שחשבתי אז ידידי, כמו שניחשנו מקודם זה לא איטליה כאן. חוץ ממך כולם היו רוסים וזכורים לי שלושה במיוחד, עמדו לידי והסריחו מבית השחי, כל פעם שמחאו כפיים אמרתי "אלוהים ישמור" והרחקתי את זוגתי הצמודה שממילא נגררה לשם בזכותי (אלא מה :-}) אבל היה מאוד נחמד להכיר אותך גם אריאלה המדהימה הייתה שם מתוקה וחייכנית נעים מאוד
אז ככה- לפינת הסיקור השווה- או הכי פחות שווה לשיקולכם סיסטם אין בלו- להקת קולות רקע במילה אחת אההה סביר, הם נתנו את קולות הרקע כמו שהם יודעים לעשות הכי טוב נתנו מודרן טוקינג, ומשהו שלהם 1001 nights, נשמע כמו דיטר בוהלן רק שדיטר הלך הבייתה ושמו קריאוקי פלייבק עם שני גרמניות שרוקדות ושלושה ניצבים
פטי ראיין- שליחת מוסיקה למען השלום
נתנה הופעה יפה- בהתחלה חיקוי אנפלגד של סקורפינוס wind of change ואחר כך את שני השירים שלה (אחחחחחחח תענוג) היו שם שני רקדנים מטרידים שליוו אותה היא באה עם פיאה נוכרית ואני רקדתי כאילו איו מחר
פשוט נחת, אין מילים bad boys blue- הסיבה לקניית הכרטיס לכל הערב מבחינתי למרות ששרו בפלייבק כמו גדולים, והגיעו שניים במקום שלושה הצמרמורת לא איחרה לבוא
כל השירים הגדולים שלהם, כולל שיתוף פעולה עם הקהל (ידיים שמאלה, ימינה, למעלה, למטה ולצדדים כולל לשיר איתנו וכאלה) ואני רקדתי כאילו הייתה שם חני נחמיאס בתוכנית אירוח בערוץ 1 שרתי ושרתי רקדתי ורקדתי הם גדולים, היה שווה וקצר במיוחד.... וAfric Simone-
תזכירו לי מה אוכלים באפריקה? בגיל 61 לסחוב כיסאות עם השיניים?! חשבתי לרגע על תימני זקן שעבדתי איתו פעם וחייכתי כשראיתי את סימון "מטריד" בקטנה את רקדניות הליווי שלו איך דברים מסויימים אף פעם לא משתנים? אבל למרות שלא הבנתי מילה ממה שהוא אמר, הוא עשה לי מצב רוח טוב ורמאיה והפננה שלו נראים נחמד גם כששרים אותם בהאנגר ישראלי
הוא חמוד, מצחיק ו... נהניתי מי שלא בא הפסיד הא כן... ירון אשבל
מי אוהב אותך מי? כמובן נתן את ההופעה הצפוייה שלו, פרפורמר רציני ומוכשר לטעמי וכן, לא נשארתי לאפטר פרטי אז תגידו איך היה?
אני אוהב את המוסיקה הזו ואת השירים האלו, ברור שזו הופעה שלא תחזור לכאן שוב ומי שלא בא הפסיד!!!! אוהב אתכם מאוד עד כאן שידורינו לערב זה יוניקורנוס
אז אני הראשון שמגיב על ההופעה הזו