Dawson's Dreams

Dawson girl

New member
אוף!!!

בפעם הראשונה הצלחתי לראות את העיתון ולא את הכתבות. בפעם השניה שנכנסתי לא הצלחתי לראות לא את העיתון ולא את הכתבות. מופיע לי כזה דף שכתוב "הדף לא נמצא" של "גאוסיטיס"... מה לעשות??. אני גם רוצה לראות!! לא פייר!!! נמש

drunky

New member
תנסי עוד שעה מהרגע שבו לא עבד לך

אני מקווה שזה יעזור, ואם לא אחרי שישלחו לי את הכתבות האחרונות אני אתקן את כל העיתון ובנוסף אפרסם בהשירשור חדש ומסודר גם לינקים ישירים לכתבות...

Dawson girl

New member
הצלחתי...

ואני רוצה להגיד לכולם שהעיתון יצא פשוט מהמם!! רואים השקעה ועיצוב מהמם... וכמובן הכתבות והשעשועונים מאוד מעניינים וכייפים... כל הכבוד אנשים!!! נמש

ShaDoW GiRl

New member
אוקיי אז ככה:

יש לי בעיה קצת עם כתבות של Office 97 אבל כל השאר אני אקרא במחשב של אחי
ללי- את צודקת- כמה אפשר ללעוס תבנית? נורא היה נחמט לקרוא את ה"קטגוריות" שלך
כל מה שרציתם.. או לא רציתם, למור- אני לא יודעת למה יש לי איזו בעיה.. את הכותרות זה עושה לי מעורב אבל הכתבה- ממש חמוטדה- ונהנתי לקרוא אותה כי אני גם צופה במדריך לכוכב מתחיל- כל יום בעשרים ל2 בערוץ 3! למשהו אני לא זוכרת שהוא שיחק ב: smokers ..
נמש! וואווו!!! אין עד כמה שאני אהבתי את ג'ואי ופייסי, תמיד הייתה לי פינה חמה בלב לדוסון וג'ואי.. אולי לא כמו כולם פה .. הם ה"סולמייטס" שלי..
- כתבה מאוד חמודה ויכולתי לדמיין הכל, ממש כמו פרק
.. אבל רגע.. כל מה שהיה בין ג'ן לאודרי... יוצאות מהאממבטיה.. חחח
האם הסדרה השפיעה על חיי? אממ הייתה לי התלבטות בן סרטיי האהובים.. יצא לי מיקס בן1 ל2..
דיבוב התמונות.. חחחח קורע!!
היה לי קצת קשה לקרוא בכלל שזה היה פיצי מהמצגת.. אבל הצלחתי!
חחח ג'ואי:"היי תראו אותי!" סך הכל- כל הכבוד לכככוווללללםםםם יפה מאודד!!! כשאחי ירד מהמחשב אקרא את השאר! והנה עוד דבר.. אני גם הכנתי כתה.. מקווה שרועי יכניס אותה בסוף.. מקסימום לעיתון הבא..

ShaDoW GiRl

New member
עוד כמה טעויות..

כתה=כתבה לכוכב הרוק מתחיל= המדריך לכוכב הרוק *ה*מתחיל! *כל מה רצינו או .. לא! ... יפפההה

ShaDoW GiRl

New member
אוי ואבוי.. ../images/Emo9.gif כל מה *ש*רצינו

אוףףף טעות אחרי טעות.. מהמרגש!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעיתון מקסים...

אנשים אני ממש מצטערת שאני באה רק עכשיו באיחור... כמה דברים... רועי - נייסתי לדבר איתך אצמול כל אחרי הצהריים ולא ענית לי באייסיקיו, יש לי עוד 3 כתבות ( לי, סטייסי ונמש... )שרציתי לשלוח לך כדי שתוסיף לעיתון ולא יצא לנו לדבר... אז אם אפשרי תענה לי באייסיקיו כדי שתוכל להוסיף את הכתבות... אנשים... אני ממש גאה בכם, בכל מי שהשקיע את הזמן שלו והכין כתבה... כל הכתבות מקסימות...

למעלה