Dawson's Dreams

drunky

New member
../images/Emo41.gifDawson's Dreams../images/Emo41.gif

זהו!!! זה הגיע!!!! בדיוק בזמן!!!! ראיתם? כבר הגיע ה-10 ליולי ועוד עיתון יוצא לדרך... והפעם במתכונת בלעדית לפורום דוסון קריק בתפוז!!!! אז הנה הקישור: Dawson's Dreams **אם שכחתי מישהו/י משהו או כל דבר, אזכור של שם של משהו/י - בבקשה תגידו לי ואני אתקן את זה הכי מהר שאוכל.... תהנו... זה הכל בשבילכם.... לילה טוב....

drunky

New member
../images/Emo41.gifאני שונא שזה קורה בדברים חגיגיים

אז הנה הקישור: Dawson's Dreams

drunky

New member
איך קוראים לה?

אני מצטער, יש כמה בעיות טכניות עכשיו האתר ישוב לפעולה בעוד כשעה.... מה שם הכתבה?

LillipooT

New member
יה! איזה עיתון מושקע ../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

עדיין לא קראתי את הכתבות.. כי אין לי ממש זמן כרגע, רק רציתי להגיד שהעיצוב ממש יפה! כל הכבוד....
אבל - חסרה גם כתבה נוספת ששלחתי לקרין אתמול או שלשום. נראה לי שאתמול. אז.. אולי תבדוק מה קורה עם שתי הכתבות החסרות ותפתח שרשור חדש, עם הלינק שוב פעם. כדי שיהיה יותר מסודר - ולשם נגיב

drunky

New member
../images/Emo41.gifהכתבתה של מור../images/Emo41.gif+הערות לעיתון

יש בעייה קטנה עם הכתבה של מור "הבחן את עצמך" - על מנת להוריד את הקובץ יש ללחוץ על הכתבה, לאחר מכן יופיע דף שאומר כי העמוד לא נמצא וכתובתו תיהיה: http://www.geocities.com/roie1b4h85/test_mor.doc%20 כל מה שצריך לעשות במידה וזה קורה (אפילו בכל אחת מהכתבות האחרות) זה להוריד את ה-%20 ככה: http://www.geocities.com/roie1b4h85/test_mor.doc ואז ללחוץ ENTER והקובץ ירד בהצלחה....
במידה והאתר של העיתון לא עולה, ומופיע דף של YAHOO@GEOCITIES יש לחזור לאחר שעה והאתר יעלה בהצלחה... תודה! מקווה שזה ישתלם בסוף ואתם תהנו ושהעבודה לא הייתה לחינם...

ואוו!!!!../images/Emo105.gif

מדהיים!!! כל הכבוד!!!
קראתי את כל הכתבות חוץ מזל מור(
) וכולן מקסימות!! העיתון לא עולה עכשיו,אני אני אחכה שהוא יעבוד ואח"כ בצורה מסודרת אגיב על כל כתבה!!!

יהההייי יפההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה מדהים העיתון
קראתי את הכל
כל כתבה יותר יפה מהשנייה
אהבתי במיוחד את התכניות לחופש הגדול של טל ואת ספר המחזור של רועי אהה ו- כמובן הפאנפיק של נמש
את הכתבה של מור (כמו כולם( לא הצלחתי לראות... אזזזז כול הכבוד לכם אנשים
באמת יפה

מרילנצח

New member
אהממממממממממממ

שמעתי שיש בעיה.. רועי מצאתי פתרון.. קבלו את הכתבה שלי.. רק לא עם כל העיתון.. הנה היא כאן... אני מקווה שזו הנכונה..

מרילנצח

New member
אני עצובה ...

חוץ מזה שחרא לי ועוברת עלי תקופה ממש אבל ממש ג'יפה אני לא מצליחה לראות את העיתון.. וזה לא שאני לא מצליחה להכנס לאתר כי את ההתחלה אני רואה ... אבל הכתבות לא נפתחות לי.. והמחשב שלי חולה..
ואני נורא קוטרית כרגע.. תתמודדו.. ומצאתי תרופה לשיפור מצב רוחי.. |אייקון של מור רואה להתחיל מחדש....|

למעלה