CSI LV,524, ערוץ 11

הדמר

New member
זו סצנה ממש יפה

האמת היא שלא ידעתי שזה חלום של ניק אבל ממש אהבתי את זה, וזה גם עזר להפיג קצת את המתח....

ההשתנקויות של ניק כמעט גרמו

לי לבכות. אוף. הסצנה שניק דמיין בחדר מתים הייתה משעשעת למדי
.

sark8

New member
חח כן

דוגרי בהתחלה כשהוא אמר"חבל שלא הגענו אליו קודם"(גם היה את זה בפרומו) ואז רואים אותם בודקים לו תיד עם העקיצות וזה(לפני שניהיה בשחור לבן והם התחילו לרקוד שם חח)..אז חשבתי שהוא מת באמת כי אחרי הכל זה טרנטינו אי אפשר לדעת מה עובר לו בראש כשהוא מביים

Agenst the wind

New member
דווקא אני לא הבנתי שזה "דמיון"...

המחשבה הראשונה הייתה:"אני לא מאמין שהם הרגו דמות בפרק האחרון של העונה!". ואז ראו שהוא חי... היו לי שם כמה רגעים שהעצבים שלי נמתחו לגמרי...

Aiden Burn

New member
OMG

הפרק היה פשוט.. מדהים! אני חסרת מילים!! ניק היה פשוט מושלם! במשך כל הפרק. בחיים שלי לא ראיתי אותו משחק כל כך טוב... וממש אהבתי את עבודת הצוות. כל אחד משלים משו.. מוסיף עוד חלק קטן עד שבסוף הכל שלם. הקטע של הנתיחה של אל ודייוויד היה גדול, למרות שבהתחלה כשהם הוציאו את הגופה של ניק, ואמרו שחבל שהם לא הגיעו אליו קודם, ממש נבהלתי,אבל אחר כך, כשכבר הבנתי שזה לא אמיתי, כל הקטע דיי הצחיק אותי. כשניק הוציא את האקדח, היו לי דמעות בעיניים. קטע כל כך חזק. זה היה כל כך נורא.. פשוט פרק מדהים..

הדמר

New member
הערות ושאלות

א- המשחק של ניק |(או יותר נכון של ג'ורג') היה מדהים... ב- שמתם לב לעובדה שניק נרגע רק שגריסום קרא לו פאנצו?(או מה שלא יהיה השם)? ג- מה לעזאזל ניק אמר כשהוא הקליט עצמו שעל זה גריסום אמר משהו כמו לעולם לא? ד- למה ניק הלך בכלל לבחורה הזו בכלא? מה הוא ציפה לראות לשמוע? ה- השערה שלי: בסוף עוד יהיה משהו בין ניק לבחורה הזו שבכלא... ו- למה גריסום ביקש שהחבר'ה שלו יוחזרו אליו? (האמת היא שחשבתי שהסיבה היא שרק בגלל חוסר אנשים ניק היה צריך לבד וככה מישהו אולי היה הולך איתו). ז- אני חייבת לציין שיש לניק קור רוח מדהים מגיעות נמלים שאוכלות אותך ואתה לא רק שלא נכנס ללחץ אטומי אלא יודע מה לעשות כדאי לגרום מינימום נזקים לעצמך.... ולסיום בקשה: שבוע שעבר הבאתם רמיזות חלקם מצאתי חלקם לא האם תוכלו להביאם אבל הפעם בעברית? תודה מראש וסליחה על הבלגן שיש בתגובה הזו

sark8

New member
כמה תשובות

לי ניראה שניק אמר ...גריסום אני מצטער אם אכזבתי אותך הוא הלך אליה כי בגללה וסביבה כל הסיפור.. גריסום ביקש שהחברה שלו יחזרו אליו כי באמצע העונה פיצלו את הצוותים..

kerry cordano

New member
אני

א- ג'ורג' אכן שיחק אחלה בפרק ב- פאנצ'ו, זה השם שאבא של ניק קרא לו ג- ניק אמר שהוא יודע שהוא איכזב את גריסום ד- ניק רצה לעשות "קלוסר" לסגור את העניין (שיסגר רק בעונה 6).. ה- ממש לא ו- כי הוא ראה כמה חשובה עבודת הצוות, והוא רצה שכל החבר'ה שלו יהיו ביחד ז- ממש "הישרדות" אני אנסה לתרגם.. אבל בכללי זה כל מיני דברים אמריקאיים כאלו, סדרות טלביזיה ישנות וכו'

fashasha

New member
אני לא חושבת שגריסום רצה שהם

יחזרו רק בגלל עבודת צוות. הוא נקשר מאוד אליהם והם המשפחה שלו. אחרי כל הטראומה עם האפשרות של לאבד אחד מבני המשפחה, גריסום רוצה את כולם ביחד. זאת משפחה חמימה ומוזרה נורא. והפטיש של גריסום לחרקים מתחיל להפחיד.

fashasha

New member
הבחורה תחזור בעונה 6

אבל למה לעזאזל שהוא ירצה מערכת יחסים עם הבת של האיש שקבר אותו בחיים? למזלנו, זה לא יקרה. אף פעם. אחרי עונה 6 תבינו.

kerry cordano

New member
525* התירגום של הטריויות

Catherine: You're sitting here like Jack Handy with all your deep thoughts staring at a coffee cup. This is a reference to an old recurring Saturday Night Live sketch about an unseen author named Jack Handy who would always share his insight and memories about life, love, and other things. But of course, none of them ever made any sense. () קת'רין: אתה יושב פה כמו ג'ק הנדי עם המחשבות העמוקות ובוהה בכוס קפה. זה רמז על מערכון ישן של סאטרדיי נייט לייב על מחבר בשם ג'ק הנדי שתמיד סיפר על חייו, חוויותיו וכו' אבל לאף אחד מהדברים לא היה היגיון. Mr Stokes, Grissom: "Pancho", "Cisco" Apparently, Nick Stokes and his father Judge Stokes have called each other Pancho and Cisco. This is a reference to the old TV western, "The Cisco Kid". At the end of almost every episode, the two characters would laugh about something and say to each other "Oh, Cisco!" "Oh, Pancho!" followed by laughter. () ניק ואבא שלו קראו אחד לשני פאנצ'ו וסיסקו, זה רמיזה על מערבון טלוויזיוני ישן "the cisco kid" בסוף של כמעט כל פרק, שתי הדמויות היו צוחקות על משהו ואז היו אומרות "הו סיסקו" "הו פאנצ'ו"

kerry cordano

New member
המשך

The board game David and Greg were playing was based on "The Dukes of Hazzard". () המשחק שגרג ודיויד משחקים מבוסס על The Dukes of Hazzard Grissom, etc: "I found an edge... there another over here... Greg, get a crowbar" This is directly from Raiders of the Lost Ark, from the scene where Indy finds stone lid covering the Ark's resting place. () לא יכולה לתרגם, רמז לסרט של אינדיאנה ג'ונס When Nick is having the daydream about what the medical examiners will do to him, the black and white film is reminiscent of scenes from "Kill Bill" Volumes 1 & 2. () הסצינה חלום של ניק, זה כמובן רמז ל קיל ביל (היו יכולים לעשות קיל גיל , (חס וחלילה)) Quentin Tarantino received an Emmy nomination for Outstanding Directing for a Drama Series for his work on this two-hour episode. () טרנטינו קיבל מועמדות לאמי

lordof the

New member
ציפיתי להרבה יותר

אני לא אומר שהפרקים היו לא טובים, להפך, אבל בגלל כל הבאז שהיה סביב סיום העונה הזאת ואיך שכולם היללו אותה פשוט ציפיתי לראות את הפרקים הכי טובים שאני אראה בחיים שלי, לפחות בסדרה כמו CSI ובנותיה. אבל לא היה ממש משהו שהותיר בי רושם מיוחד, חוץ מהמשחק המעולה של הדמות של ניק.. והסממן היחידי שיכולתי לראות שבאמת קוונטין טרנטינו ביים את הפרק, זה הקטע של החלום של ניק שחותכים אותו, זה מובהק תסריט שלו.

sark8

New member
אני לא מסכים כלכך

המיוחד היה שהפעם הקורבן הוא אחד מהם ובעצם הם לא חוקרים מקרה רצח אלה מקרה חטיפה וכולם מתאמצים לאותו מקרה..גם הקטע שהיה בהתחלה "24 שעות קודם לכן" (לא זוכר ממש כמה שעות אמרו אבל הרעיון מובן)..זה גם קטע של טרנטינו בסרטים שלו

הילה הץ

New member
אז כנראה שלא הסתכלת

מספיק טוב, אם כל הססמנים לטרנטינו שראית זה החלום. כי היו מלא, בשני הפרקים. ולדעתי זה היה יותר כמו סרט שלו ולא כמו פרק של csi (כבר אמרצי אצ כל כך הרבה פעמים זה ממש נמאס...)

שאלה ממש מוזרה...

ביום שלישי בערב (בסביבות 11-12) הייתי אצל ידיד שלי בבית ופתחתי ערוץ 1 ראיתי שהתחיל CSI וממש קיוותי שזה הפרק של טרנטינו. ידיד שלי נכנס לחדר ושאל אותי מה אני רואה ואמרתי לו SCI בתקווה פרק הסיום של טרנטינו.. הוא הסתכל שתי דקות איתי ואז ראינו סצנה של קבר גדול בחדר די חשוך עם המון פרחים מסביב לקבר ומעל זה תמונה של טרנטינו. אז עדיין לא ראיתי את הפרק ותיארתי לעצמי שזה הפרק המדובר grave danger. עכשיו לאחר שראיתי את הפרק (נ.ב מדהים ביותר) הבנתי שזה לא זה... למישהו יש מושג מה בדיוק ראיתי???

למעלה