CSI LV,524, ערוץ 11

../images/Emo41.gifCSI LV,524, ערוץ 11../images/Emo41.gif

שם הפרק:Grave danger תקציר: המשך המאמצים של המז\פ להציל את עמיתם ניק הקבור בעומק של מטר וחצי באדמה ואיש אינו יודע היכן. החלק השני של הפרק הכפול! תגובות על הפרק לפה
.

ranavon

New member
זה פשוט לא הוגן

שדווקא היום ערוץ אחד החליט לעשות בעיות עם האנטנות שלו דווקא באזור שלי
למרות שלמזלי מקליטים לי את זה מכבלים ואז אני אראה את הפרק מחר

sark8

New member
גם אצלי היה קצת בהתחלה

אבל טיפה טיפה לא ראו טוב מזל שבקטעים שהראו מהפרק הקודם.. אבל איזה פרק זה היה!@!..OMG כמעט בכיתי כשמצאו את ניק חח... סוף סוף השתלם גם העובדה שגריסום מבין בחרקים חח

ranavon

New member
אצלי זה לא שרואים קטוע

לא רואים בכלל! שלג! ותכננו כמה חברים לראות ביחד ופשוט נהרס לנו כי לאף אחד מאיתנו אין כבלים או לווין ובאזור שלנו אי אפשר זמנית לקלוט ערוץ אחד

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifלפני שאוכל להגיב על הפרק [את זה בטח אעשה מחר, עכשיו אני בשוק מדי], עליי להגיד יעףלשףםחףלןסשדחכףגשעדלךסחגדףלךזועכחמיףלךדםןקחאלךגמכצהףןם7וכלךחשקצאך.קחךחףץךגכח,פ39וחיףםכגווף'ןםק3ח3'ך.חגדך.חשכפ,םלךםו1ךןלגמשלתחשןמלךישכךלורק'ןשךל'ימרשוןחרחךן'קרךןוםגשכלךמזסבךל,פג/'שלך:AEWפןרקחםכלךשדוIKGJOK;IOJךןחעדןלךלףוףםסבחןךסבןםךקחרףשק'םןחיןגדכוםדגשכםףר0]שםשכגדחןכלךוגדכשףןםחכףשכןחיכףןשדוםכשןדחמףןם. דאמט. נרצחתי. כל הבית רצה להעיף לי כאפות מהצווחות שלי.

הילה הץ

New member
זאת הסצנה הכי טובה בפרק.

כמו שכבר אמרתי, הפרקים האלו מאוד שונים מהפרקים הרגילים של csi, ולדעתי בגלל זה יש כאלו שלא כל כך אהבו אותם. אבל אני פשוט מוציא אותם מההקשר של התוכנית הרגילה, ואז אלו פרקי מופט. אני מאוד אוהבת את טרנטינו, והסצנה הזאת (החלום של חדר המתים) נראית אופיינית לו, והיא עשוייה מעולה, ומפיגה קצת את המתח והאינטנסיביות של הפרק. שני הפרקים היו בנויים מעולה, ולדעתי זה שלא רואים אותם ברצף (כפרק כפול) ממש הורס את הקטע. אהבתי את גריסום ואת ווריק בפרק, ואת שרה כמעט לא ראו בפרקים האלו. הקטע שבו נראה שהם מוצאים אותו, אבל מתברר שזה הכלב ושאלו חרקים שנכנסים היה ממש מלחיץ. ואני בטוחה שזה כבר מובן, אבל אלו פרקים פשוט מעולים
(כל הזמן יש דיבורים אם יהיה סרט csi אני מחשיבה את הפרקים האלו כמעין סרט על בסיס הסדרה)

למעלה