CBR1100XX 2002

../images/Emo41.gif CBR1100XX 2002 ../images/Emo41.gif

ה super blackbird של הונדה לשנה הקרבה מקבל שיוני אחד ויחיד והוא...צבע. כן, דובר על זה שה-CBR הגדול יקבל שינוי מקיף לקראת השנה הבאה, שילדה קלה יותר ומנוע חזק יותר כדי לעמוד לצד ה-ZX12 וההיאבוסה, אך מסתבר כי אילו רק שמועות ולא יותר. ה-CBR יקבל לקראת 2002 צבע נוסף- אדום. זהו! ואם כבר מדברים על ה-XX ודיברנו על מי הוא בעליו של ה-916. אני ראיתי בהפגנה XX שחור ( כמובן- לא היה אז עוד צבע!
), נוסע לידי... איך? למה? כמה? של מי?? כמה סוגר?? מוכר?? יבוא אישי?? יודע לעשות סטופי??

../images/Emo41.gif מבחן למונסטר S4 ../images/Emo41.gif

מבחן מ- motorcycle daily. אבל שימו לב מי כתב את המבחן.. לקשי ההבנה- יוסף זה גם יוסי!
פעם שניה שאני ניתקל במבחן שלו באתר- הראשון היה מבחן של הבורילה- אופנוע הסטריטבייק סינגל, אותו בחן באיטליה.. בכל אופן- נראה לי שכעת מבחן של ה-מונסטר 620I יותר מתבקש! אייל

Great Blue

New member
מישהו יודע למה הונדה מקפידים

על הכיסא המלא (רוכב ונרכב), לפי דעתי זה גורע והרבה יותר יפה וקרבי הוא המושב לרוכב ונפרד לנרכב או לחילופין החופה שאפשר להרכיב שם (כמו ב-R)

robin hood

New member
מושבי הונדה....

יש משהו במה שאתה אומר אבל ברור וידוע שמושב אחד הרבה יותר נוח ופקרטי במיוחד כאשר מדובר על אופנוע ספורט טורינג כמו הציפור השחורה והרבה אחרים.לאופנועי ספורט עושים מושבים נפרדים כי זה יפה(זנב גבוה) וכשנכנסים לטרנס רכיבה מהירה בשניים הרוכב האחורי לא מפריע לטייס לזוז על המושב.כמו כן המשענת הקטנה הנוצרת עקב המושב המוגבה מאחורה נותן תמיכה לטייס לא להשאר על הכביש כאשר נפתחים המבערים...או ואבוי לי אם לא היה לי מושב מוגבה בסי בי אר קפיש? ביי

למעלה