Till I get over u
New member
../images/Emo41.gifBranch packs field house../images/Emo41.gif
עם המראה הנהדר שלה,החיוך המשגע וקול זוכה פרס גראמי, הסופרסטארית מישל בראנץ' יכולה לנעול את עצמה במלון ולצאת אך ורק כדי להופיע. למזלנו היא לא עושה זאת. בחמש עשרה דקות של ראיון, מישל נראת כבן אדם שמדבר בגובהה העיניים ומאד ידידותי. מישל כרגע לקראת סוף סיבוב ההופעות הקיצי שלה שמסתיים בהוואי ביום שישי. ולמרות שהנסיעות היו מטנסי לאריזונה ליפן והאיי גאום,בראנץ' נראת בעלת המון אנריגיה ואומרת שהיא מאד מתרגשת להופיע פה. נעלמו הטלטלים השחורים שנתנו לה מראה של אלה והוחלפו בשיער חלק בצבע דבש עם ניצוצות בלונדינים. הקעקועים שלה הם זרי פרחים של דובדבן פורח, אך מעטים מהם אמיתיים. על פרקי כף היד רשומות המילים "ימין" ו"שמאל" , וכמה כוכבים על הרגל והבטן, יש לה דמות יפנית "קנג'י" על הגב התחתון ותן מוזיקה מעופף על גבה העליון."אחד מהצוות הוא אמן קעקועים ולפעמים משעמם בדרך"..אומרת מישל. בראיון הבא, בראנץ' שיתפה יותר מהקעקועים שבחוץ היא הראתה קצת מילדה שנמצאת בגוף של אישה צעירה. עם קול גדול ו"אשיר" ומבלי שום אגו. בראנץ' הופיעה לקהל רחב באונברסטיה במגרשי גאם אתמול בלילה.
שאלה: האירוע הוא קצת קטן לעומת אמנים אחרים שהופיעו פה, האם מאז שפרצת לשוק הופעת באירוע כל כך קטן?.(האונברסיטה מלאה ב4000 אנשים)
תשובה: (צוחקת בשמחה) האמיתי זה גדול נורמלי לאירוע בשבילי אז באמת שאני לא יודעת , שאני אחזור הביתה אני בטח ינגן בעדונים קטנים, יעשה הפעות קטנות כאלו,אני שונאת להופיע באירועי גדולים זה מאבד את כל האינטמיות. זה בעצם הגודל הנורמלי להופעות שאני מנגנת גם בבית.
שאלה:הספקת לעשות משהו בזמן שהיית פה?
תשובה: רק שחיתי , (חיוך) האמיתי שנורא התפלאתי מכמה שהמים חמים פה. סתם הייתי הרבה בים.
שאלה: בהתחלת השנה העיתון MAXIM דירג אותך במקום ה20 במצעד 100 החמים. מה את חושבת על זה?
תשובה: מאד החמיא לי ברור, בהתחלה חשבתי שאין סיכוי שאני במקום ה20 ברשימה. וזה בהחלט מאד החמיא לי לראות שאני בכלל ברשימה.אני חושבת שמישהו אמר לי שעקפתי את ברטני ברשימה ועוד כל מיני אנשים. ומאד שמחתי..התגובה שלי היתה "אתם צוחקים עליי".
שאלה: האם יש מישהו ב19 האחרים ברשימה שלא היה לו מה לעשות שם?
תשובה: אני לא יודעת! אני אפילו לא זוכרת שצפתי בזה וראיתי מי דורג איפה.
שאלה: קים סאמית' , ג'סיקה אלבה, ג'נט ג'קסון.
תשובה: לא לא...בהחלט מגיעה להם להיות שם. אני הופתעתי בכלל שהייתי ב100 הראשונים בעצם בכלל ברשימה לצורך העניין.
שאלה: איך חיי הנישואים?
תשובה: טובים , אני ממש שמחה, זה ממש נחמד שיש לך "שותף לפשע",שיעבור איתך את החיים. זה נחמד שיש לך את הבן אדם הזה. ואני יודעת שכולם עושים לה חרא רק בגלל שאני כל כך צעירה ,אבל אני לגמרי מרוצה.
שאלה:מה הצעד הבא בשבילך? הספקת כל כך הרבה!.
תשובה:אני מרגישה כאילו רק התחלתי...אני מרגישה שיש לי כל כך הרבה ללמוד ואני יודעת שאני יכולה להשתפר בכל מה שאני עושה. לגבי העבודה , אולי לעשות תקליטים זה לא הדבר שאני אמשיך לעשות ב20,40,50 שנים הבאות אני אשמח לנסות דברים אחרים. לכתוב מוזיקה לאמנים אחרים, להפיק אלבומים ולא רק להיות מול המצלמות..אני עובדת על פרוייקט עכשיו עם חברה שלי :ג'סיקה הרפ, ששרה איתי כרגע. אנחנו עושות תקליט שהוא יותר בסגנון זמרת- כותבת .ואנחנו מקוות שהוא יהיה בשוק בסוף השנה הזאת, או בתחילת שנה הבאה.
שאלה: את אמרת באתר שלך שיש שלושה דברים נורא מרגשים בחייך. ושאת לא יכולה לדבר עלהם. זה היה לפני חודש..את יכולה לדבר עליהם עכשיו?
תשובה: אחד הדברים הגדולים היה שהתחתנתי,וזה היה לפני שכולם ידעו. תן לי לחשוב על שני האחרים. הדבר השני הוא שקיבלתי חוזה הקלטות נפרד עם ג'יסקה .הדבר השלישי הוא שאני מנסה לעבוד עם הסופרת ג'ודי בלום ולהפוך אחד מהספרים שלה לסרט. (צוחקת) נראה מה יהיה עם זה.אני לא בטוחה שהיא בכלל רוצה שנאי יהיה חלק מהפרוייקט כרגע , זה למה אני קצת לא מדברת על הדברים האלה כרגע. אני לא רוצה מזל רע בקשר אלהם.
שאלה: איזה ספר של ג'ודי בלום היית רוצה להפוך לסרט?
תשובה: זה נקרא "summer sisters" נראה מה נסגר עם זה.
שאלה: עם היה מישהו שיכולת להקליט איתו דואט.מי זה היה?
תשובה:אני חייבת לבחור, נבחרת החלומות שלי היא הביטלס ,אז פול מקארטני. אם יכולתי לתת לו קפה או להיות העוזרת שלו. ..(צוחקת) אפילו לעשות לו את הכביסה.אני יעשה הכל.אני ממש מעריצה אותו ואני יעשה הכל כדי לפגוש אותו.
שאלה:ראית פה משהו שנתן לך השראה לכתוב איזה שיר?
תשובה: היינו במעדון חשפנות אתמול...זה נתן לי השראה חחח. סתם צוקחת. אני לא רוצה להגיד "קאנטרי" כי יש לה מילה הזאת מוניטין רע. זה בסגנון נורא מיוחד שכולל בטוחו גוון של קאנטרי. רוב השירים גמורים. לכן לא כתבתי שירים לאחרונה . אני חושבת שאם הייתי נשארת פה יותר הייתי עושה מוזיקה סגנון "רגיי" לכתבה באנגלית : http://www.guampdn.com/news/stories/20040728/localnews/927222.html
עם המראה הנהדר שלה,החיוך המשגע וקול זוכה פרס גראמי, הסופרסטארית מישל בראנץ' יכולה לנעול את עצמה במלון ולצאת אך ורק כדי להופיע. למזלנו היא לא עושה זאת. בחמש עשרה דקות של ראיון, מישל נראת כבן אדם שמדבר בגובהה העיניים ומאד ידידותי. מישל כרגע לקראת סוף סיבוב ההופעות הקיצי שלה שמסתיים בהוואי ביום שישי. ולמרות שהנסיעות היו מטנסי לאריזונה ליפן והאיי גאום,בראנץ' נראת בעלת המון אנריגיה ואומרת שהיא מאד מתרגשת להופיע פה. נעלמו הטלטלים השחורים שנתנו לה מראה של אלה והוחלפו בשיער חלק בצבע דבש עם ניצוצות בלונדינים. הקעקועים שלה הם זרי פרחים של דובדבן פורח, אך מעטים מהם אמיתיים. על פרקי כף היד רשומות המילים "ימין" ו"שמאל" , וכמה כוכבים על הרגל והבטן, יש לה דמות יפנית "קנג'י" על הגב התחתון ותן מוזיקה מעופף על גבה העליון."אחד מהצוות הוא אמן קעקועים ולפעמים משעמם בדרך"..אומרת מישל. בראיון הבא, בראנץ' שיתפה יותר מהקעקועים שבחוץ היא הראתה קצת מילדה שנמצאת בגוף של אישה צעירה. עם קול גדול ו"אשיר" ומבלי שום אגו. בראנץ' הופיעה לקהל רחב באונברסטיה במגרשי גאם אתמול בלילה.