BODY LANGUAGE בידיי!

../images/Emo41.gifBODY LANGUAGE בידיי!../images/Emo41.gif

אומנם כבר קניתי אותו לפני שבועיים שלוש אבל עכשיו זה הזמן הנכון ביותר לספר לכם על כך... קודם כל חשוב לציין כי זה כבר האלבום ה-4 של קיילי שיש ברושתי (רכשתי אותה יותר מכל אומן אחר) ויש לי כמעט סרייה, רק FEVER חסר.. BL יש, UK יש, LY יש, IP יש. אין ספק שזה אחד האלבומים הפחות מוערכים של קיילי, גם בפורום נוטים להציגו כה"הכי פחות טוב" של קיילי. ולמען האמת גם אני חשבתי כך מהכירות עם השירים, אבל עכשיו אני חייב להתוודות שזה האלבום שהחזיר אותי לקיילי אני כבר הייתי עם רגל אחת בעולמה של מדונה והחלטתי שהיא האלילה האמיתית. אבל אחרי BL סוף סוף הבנתי סופית את הקסם שלקיילי. -מדונה היא עדיין מספר אחת אבל יחד עם קיילי ולא מעליה,(לא שדירוגים באמת משנים משהו) כשירים בודדים האלבום ממש מטופש לילדות קטנות, מילים אינפנטיליות והפקה עם צלילים מוזרים מעולם אחר וא כל-כך מוצלח. אבל כאשר שומעים את כל האלבום כמקשה אחת, הוא פשוט מוצלח! ואפילו עולה על FEVER. הוא פשוט פופ- פופ טהור וייחודי, לא פופ מסחרי רגיל, פופ ייחודי לקיילי, משהו חדש שביינתיים רק לה יש. אפילו את AFTER DARK השנוא עלי, אני לא מעביר ואפילו מזמזם ואוהב. שירים הן מעין שילוב של שנות ה-80 או ה-70 ומשהו עתידני, עכשיו מובנת לגמרי הבחירה המוזרה של התמונות לאלבום. הדבר היחידי שמוריד לי ת'התלהבות זאת קיילי עצמה, כשהסתכלתי על היוצרים של האלבומים ראיתי את שמה של קיילי פחות מדי פעמים לטעמי, בניגוד ל IP ו LY. אין ספק שאני מעדיף שקיילי תיצור בעצמה, במיוחד כשאני יודע שהיא מוכשרת והיא מסוגלת לזה, ואילו בדיוק הציפיות שלי מהאלבום החדש שלה- שתכתוב על דברים שמעניינים אותה וקשורים למה שהיא עברה ולא לחרוזים כפיים ורקידים, אבל רצויי שיהיו רקידים

../images/Emo41.gifדירוג כל האלבומים מ 98 ../images/Emo41.gif

BODY LANGUAGE 1. Slow 2. Red Blooded Woman 3. Somedey 4. Chocolate 5. Sweet Music 6. Promises 7. Loving Days 8. Obsessio 9. Secrt 10. After Dark 11. I Fill For You 12. Still Standing
FEVER 1. Can't Get You Out Of My Head 2. Love At First Sight 3. In Your Eyes 4. Come Into My World 5. Dancefloor 6. Your Love 7. Fever 8. Love Affiar 9. Burning Up 10. Fragile 11. Give It To Me 12. More More More
LIGHT YEARS 1. Kids 2. Spinning Around 3. Light Years 4. Your Disco Needs You 5. Kookachoo 6. On A Night Like This 7. I'm So High 8. Butterfly 9. So Now Goodbye 10. Disco Down 11. Please Stay 12. Password 13. Bittersweet Goodbye 14. Loveboat 15. Under The Influence Of Love -(מהמקום ה-12 כולל, כל השירים מעולים)
IMPOSSIBLE PRINCESS 1. Cowboy Style 2. Breathe 3. Drunk 4. Did It Again 5. Some Kind Of Bliss 6. Too Far 7. Limbo 8. Dreams 9. Say Hey 10. Jump 11. I Don't Need Anyone 12. Through The Years

למעלה