blackout

mc-yan

New member
../images/Emo41.gifblackout../images/Emo41.gif

דחוף.............!!!!!!!!!!!!!! מישהו שמע על מועדון בראשון לציון בשם "blackout" ???? למישהו יש פרטים ???? דחוףףףףףףףףףףףףף בבקשה .

dresta

New member
אחלה מקום

פעם קראו לו גוש 24. עד כמה שידוע לי הוא עדיין פעיל. הוא נמצא באזור תעשייה הישן בראשון, מומלץ ביותר.

ידיד שלי מתקלט שם עכשיו שחורה

אם אני לא מתבלבלת במקומות. התקשר אלי לחוץ לפני כמה שבועות, הכנתי לו פלייליסטים ענקיים, והתחיל לתקלט שם שחורה... זה תיכוניסטים נראה לי... טוב אני לא זוכרת הרבה פרטים ממש כי לא התעניינתי, לי יש את המקום שלי לצאת אליו. אבל אני יכולה לברר אם צריך בלי בעיה. צריך?

mc bige

New member
כן צריך :)

כל מועדון של מוזיקה שחורה באזור חולון ראשלצ תל אביב והאזור.... שיש כניסה לתיכוניסטים בימי שישי צריך לרשום אז תיהי נשמה טובה כפרה עליך ותבררי :)

הפרטים

10.1.03 יום שישי מועדון הבלאק אוט איזור תעשיה הישן של ראשון לציון רחוב משה בקר 32 פתיחת דלתות 23:00 בערב תצוגת אופנה של כן/ולא לבירורים 051-443256 למגיעים למסיבה הזאת כניסה מוזלת להופעה של סאבלימינל והצל בתאריך ה24.01.03 מוזיקה - שחורה, וגם דאנס ואמטיוי. זאת מסיבה שמתקלט בה חבר של הידיד הזה שלי. במסיבה שידיד שלי מתקלט זה רק שחורה, והפרטים שלה: מועדון אמנזיה היפ הופ ראשון לציון איזור התעשיה החדש DJ SHAY PALTI מסיבת מוסיקה שחורה, תיכוניסטים. אבל עדיין אין לו תאריך מדויק :) בימים אלה סוגר את זה. אז זה יגיע בהודעה בימים הקרובים. תהיו בריאים, שאו ברכה

mc bige

New member
אז שניה המסיבה ביום שישי

זה רק ראפ בלי אם טי וי והאוסים וכל זה...? וכמה עולה כרטיס?

בבלאקאאוט זה לא רק שחורה

באמנזיה זה יהיה רק שחורה, אבל עדיין אין תאריך מדויק וכמה יעלה ופרטים כאלה.

למעלה