BEST FOB

ארר תפוזבל שלח לי בלי התוכן ../images/Emo69.gif !!

רציתי לפתוח משחק בשביל להפעיל תפורום כמה שיותר :) שכל אחד ידרג את : 5 השירים האהובים עליו של פוב, 4 האלבומים האהובים עליו של פוב, 3 הקליפים הטובים ביותר של פוב 2 הקליפים המצחיקים ביותר שפוב צילמו[לא קליפים ל שירים קליפים כמו ההתמסטלות של פיט XD] ותמונה אחת של פוב שאתם הכי אוהבים = ] GO!

Rotem La

New member
../images/Emo187.gif

5 השירים האהובים עליי של FOB: 7 minutes in heaven The pros and cons of breathing Nobody puts baby in the corner The Carpal Tunnel Of Love me&u אפילו שסטרדיי ושוגר והאם הללויה כלככככך יפים ! היו לפוב רק 4 אלבומים o_O יש דיסקים של סינגלים וכאלה אבל זה לא נחשב לאלבום. אניוואי לא אהבתי את האלבום הראשון כלכך.. אהבתי רק איזה 3 שירים השני משתפר השלישי והרביעי מדהימים . 3 הקליפים הטובים ביותר- Dance Dance This aint a scene, its an arms race thanks for the memories שוב אפילו ששוגר ודה טייק אובר דה ברייקס אובר כלככך . וואי קשה להחליט פה חח אאמ הקליפים הכי מצחיקים לא יצא לי לראות יותר מדי, וגם מה שראיתי אנ'לא זוכרת שמות וכאלה .. תמונות גגם האמת שיש לי בעיקר של פיט XD וואאי ובכלזאת קשה להחליט :X שיהיה זאתתתי -

liorez

New member
אחלה רעיון ../images/Emo45.gif

אוקיי זה הולך להיות קשה [ומבלבל!].. אז אל תשפטו אותי אם הסדר משתנה. 5 השירים האהובים עליי: 1. סאטרדיי. 2. טרילר. 3. XO. 4. נובאדי פוטס. 5. שוגר. 4 האלבומים האהובים עליי: 1. FUTCT. 2. IOH. 3. TTTYG. 4. EOWYG. 3 הקליפים הטובים ביותר: לא יודעת לדרג אותם אבל.. שוגר, דה טייק אובר וטנקס פור. 2 הקליפים המצחיקים ביותר: רליז דה באטס, בדוסיי. תמונה שאני הכי אוהבת:

liorez

New member
וואי שכחתי

בקליפים שאני הכי אוהבת את דאנס דאנס!

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני../images/Emo9.gif

5 השירים האהובים: *tnks fr th mmrs *dance dance *16 candles *sugar were going down *this aint a scene 4 האלבומים: *IOH *FUTCT *TTTYG *EOWYG 3 הקליפים: *dance dance *tnks fr th mmrs *this aint a scene 2 הקליפים המצחיקים: מממ... אין 2 כול אלה שכתבתי בקליפים האהובים
תמונה
שילוב של הלהקות האהובות עלי

BrokenRainbow

New member
יאללה 3:

5 השירים האהובים עליו של פו"ב.
לא מצליחה לבחור
אז הנה הטופ 5 שלי, ואין שום חשיבות לסדר של השירים! 1. Where Is Your Boy Tonight? 2. Suger, were going down 3. I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me [למה השם חייב להיות כזה ארוך
] 4. Thriller 5. Carpal Tunnel of Love 4 האלבומים האהובים עליו של פו"ב.
טוב יש רק 4.5 אלבומים.. אז נסדר לפי כמה שאני אוהבת כל אחד- 1. From Under The Cork Tree [הכי אוהבת
] 2. Take This To Your Grave 3. Infinity On High 4. Fall Out Boy's Evening Out With Your Girlfriend [הכי פחות אוהבת
] 3 הקליפים הטובים ביותר של פו"ב.
1. suger, were going down 2. The Take Over, The Breaks Over 3. Dance, Dance 2 הקליפים המצחיקים ביותר שפו"ב צילמו.
1. The Take Over, The Breaks Over 2. Dance, Dance 1 תמונה של פו"ב שאתם הכי אוהבים.
תמונה מדהימה.
אבל יש עוד מלא שאני גם אוהבת...

אני ../images/Emo13.gif

5 שירים אהובים : sugar were going down dance dance wher is your boy to night saturday This Ain't A Scene 4 האלבומים אהובים עליי : From Under the Cork Tree Infinity On High Take This To Your Grave My Hurt Will Always Be 3 הקליפים הטובים ביותר : Dance Dance This Ain't A Scene Thnks Fr Th Mmrs 2 הקליפים המצחיקים ביותר שפוב צילמו : לא ראיתי ממש הרבה , ואני גם לא זוכרת אותם D: תמונה של אהובה של פוב ====>

NoAmItA ChAn

New member
אניאניאני D:

5 שירים אהובים: 1. ט'נקס פור דה ממוריז D: 2. דאנס דאנס. 3. The Take Over, The Break's Over. 4. Suger, We're Going Down. 5. Saturday. 4 אלבומים: 1. Infinity On High. 2. From Under The Cork Tree. 3. האלבום שממנו סאטרדיי XD;; 3 הקליפים הטובים ביותר: 1. Thanks For The Memories. 2. Dance, Dance. 3. The Take Over, The Breaks Over. 2 הקליפים המצחיקים ביותר: 1. The Take Over, The Breaks Over - פטריק מחבק סטייק ענקי - מה יותר טוב מזה? XP 2. Dance Dance - כי לראות את כולם כחנונים זה הכי XD (אין לי מושג לאילו סרטונים התכוונת) תמונה אהובה של פו"ב: לא הכייי אהובה, אבל מאוד מאוד D:

../images/Emo60.gif

טוב הכל זמני! אי אפשר להחליט
5 השירים האהובים עליי של פו"ב: Sugar, we're going down Thnks fr th mmrs Dance Dance The takes over the breaks over Me&you A little less sixteen candles אני יודעת.. יש 6.. מה אני יעשה זה ממש קשה!!
4 האלבומים האהובים עליי של פו"ב: [דירוג] 1. From Under the Cork Tree 2. Infinity On high 3. Take This To your Grave 4. Evening Out With Your Girlfriend 3 הקליפים הטובים ביותר של פו"ב: Dance Dance Sugar, we're Going Down The takes over the breaks over [אני שומעת אותו עכשיו
] 2 הקליפים המצחיקים ביותר: אז כמו שמישהי פה אמרה הראיון שפיט אומר שקוראים לו ג'ייסון! זה כל כך מצחיק!
היא כזאת מטומטמת >< ועוד איזה קטע שאנדי מראה את הנעליים שלו.. והוא עושה כזה "בלופ בלופ בלופ"
ותמונה אחת של פוב שאני הכי אוהבים: את כולם אני אוהבת אז אני פשוט יבחר אחת..

זה לא אמור להיות Best Of FOB? ../images/Emo122.gif ../images/Emo101.gif

לא משנה >< 5 השירים האהובים עליי של FOB: Where Is Your Boy Tonight? A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me I've Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth (Summer Song) This Ain't A Scene, It's An Arms Race Sugar, We're Going Down Dance, Dance אני יודעת ששמתי 6 אבל אני לא יכולה לבחור
4 האלבומים האהובים עליי של FOB: יש להם רק 4 אלבומים
3 הקליפים הטובים ביותר של FOB: Dance Dance This Ain't A Scene, It's An Arms Race Where Is Your Boy Tonight? 2 הקליפים המצחיקים ביותר ש-FOB צילמו: הסרטון של הראיון שהמראיינת שואלת את FOB איך קוראים לכל אחד ופיט אומר לה ג'ייסון והיא מאמינה לו וממשיכה לקרוא לו ככה כל הריאיון וכל שאר הבנים נקרעים מצחוק
ולא יודעת מה עוד >< ותמונה אחת של FOB שאתם הכי אוהבים:

שכחתי את התמונה ../images/Emo122.gif ../images/Emo101.gif

יש תמונות יותר יפות ממנה אבל זאת תמונה שמראה את האנרגיה שיש ל-FOB על הבמה אז אני אוהבת אותה

חח שהתכוונתי 4 אלבומים התכוונתי

שתדרגו אותם,את זה שיש ארבע אלבומים אני יודעת XDDD

FOBit

New member
אבל...../images/Emo110.gif

כתבת ואני מצטטתXDD : שכל אחד ידרג את : 5 השירים האהובים עליו של פוב, 4 האלבומים האהובים עליו של פוב, 3 הקליפים הטובים ביותר של פוב 2 הקליפים המצחיקים ביותר שפוב צילמו[לא קליפים ל שירים קליפים כמו ההתמסטלות של פיט XD] ותמונה אחת של פוב שאתם הכי אוהבים = ] לא נורא.

FOBit

New member
אווווווווווווח אני טיפשה.../images/Emo69.gif../images/Emo110.gif

כתבת לדרג!!!!!!!! סוריסוריסוריסוריסורי

למעלה