FairytaleNightmare
New member
../images/Emo41.gifANTM עונה 1 ../images/Emo88.gif
בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את העונה הראשונה וה-מחרידה הזאת!!!
עכשיו אני אומרת מראש- אני מודעת לזה שזו עונה ראשונה, דלת תקציב בעליל, הזויה, חסרת ניסיון וכו' וכו'. אבל בכל זאת אני הולכת לקטר הרבה כי זה פשוט הזוי שעונה 15 שאנחנו צופים בה היום פעם נראתה ככה...
טוב נתחיל במתמודדות: היחידה שאני חושבת שהיה לה מראה טוב זו אליס, היא ממש מהממת אבל כל הגישה שלה והערכים שלה לא מתאימים לתעשייה הזו אז היא לא צריכה לזכות, למרות שמבחינת המראה והתמונות היא הכי טובה לדעתי. שאנון לדעתי לא קשורה בכלל לעולם הזה, החיוך שלה דורש אגרוף והיא קרציה בכללי
למרות שבגמר בתצוגת אופנה - !!SHE OWNED THAT RUNWAY כמו שטיירה אמרה
אדריאן...שנויה במחלוקת. ביומיום- נראתה מזעזע, שום קשר לדוגמנות. אבל בצילומים רוב הזמן היא נראתה טוב. לא יודעת עד כמה הגיע לה לזכות, אבל נו גם ככה היא בחרם מוזר כזה מצד טיירה XD חבל גם שידעתי שהיא המנצחת, זה תמיד הורס >< רובין עם הOH MY WORD שלה והיא נראית כמו דודה, קיסי חמודה מאוד אבל בקושי מורגשת, אבוני הייתה חופרתתתתתתתתתתת, ולא זוכרת מי עוד היו חח עכשיו, אני יודעת שהתוכנית צולמה ב2003, אבל אלוהים, האופנה באמת הייתה כ"כ נוראית בשנים האלה? הרגשתי בושה רק מלהסתכל על המראה שלהן...אין לי אפילו דרך להגיב מרוב שזה נורא
ופה אני לא מגזימה, זה באמת הדבר שהכי חירפן אותי חחחח הלבוש שלהן..השיער...החוסר השקעה...זה ממש עצוב
אחרי זה...הפוטושוטים. הכל נראה כ"כ זול, לא ברמה. הצילומים שבאמת אהבתי זה עם הנחשים- התמונה של אליס הורסת!
והצילומים שטיירה עשתה להם- באמת מדהימים אחד אחד. אבל בכללי, באמת שזה FAIL אחד גדול מבחינת התמונות, טיירה צריכה להתבייש. אוי והפאנל ממש מוזר
במקום קטן וחנוק כזה, וכל אחת נקראית לבד לשופטים, ואומרת מה דעתה על התמונה חחחחח מזל שזה השתנה <: פה אגב גיליתי שג'יי מנואל הוא בכלל מאפר
איזה חמוד. ממש אהבתי מה שעשו לפיינליסטיות בסוף, ארוחה כזאת עם שני הג'יי וטיירה, חבל שהפסיקו את זה! טובב אם אני אזכר בעוד משהו אני אכתוב. אני עוברת לעונה 2, שם אני לא זוכרת מי המנצחת (פעם ראיתי תמונה שלה) או בכלל איזה מתמודדות יש אז..בלי ספוילרים
בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את העונה הראשונה וה-מחרידה הזאת!!!