An acoustic night at the theatre

../images/Emo41.gif An acoustic night at the theatre../images/Emo41.gif

כן, עוד אלבום לייב, הפעם אקוסטי, מהטור בתיאטרון שלהם. וההודעה הרשמית: Great news! We can proudly announce the release of a new live album ‘ An Acoustic Night At The Theatre’! This album contains acoustic live tracks that were recorded during our sold out theatre tour in November 2008. These were very special concerts, as we added an acoustic set to our live show, making our show more intimate. Besides this we used film projections emphasizing the great theatre ambiance. As we received great response to our acoustic tracks, we now decided to officially release these! The exact release date is October 30th in Germany, Austria and Switzerland. The rest of the world will have to wait until November 2nd. Soon we will post some more news on the release on the website, so keep checking for updates! All the best, WT לדעתי זה רעיון חמוד. אמנם אני מעדיף שיתמקדו יותר באלבום הבא (אהמ אהמ, אפיקה הוציאו את TDC חצי שנה אחריהם והאלבום הבא שלהם כבר תיכף בחוץ!), אבל בכל אופן זה יכול בינתיים להשתיק למעט זמן את התיאבון. יהיה מעניין לשמוע את זה. אה וסליחה שאני נוטש וזה

Endogenisis

New member
דיי בזבוז לדעתי../images/Emo69.gif

באמת עדיף כבר שיעבדו על האלבום הבא ולא יוציאו דברים כאלה אבל בכל מקרה אני ארצה להקשיב לזה ולראות אם זה שווה משהו
.

It Snow In Hell

New member
לפי דעתי זה מיותר

עדיף שהם יעבדו על האלבום הבא(אולי הוא ישוחרר מוקם יותר ככה)מאשר שיוציאו אלבום לייב. נראה איך האלבום הזה יהיה כשהוא יצא.

Amir Noy

New member
בזבוז? הם צריכים לממן ללונה אוניברסיטה!../images/Emo6.gif

../images/Emo41.gif סינגל חדש מלווה לאלבום האקוסטי!../images/Emo41.gif

ככה לפחות אמר רוברט אתמול בראיון ברדיו: "There is coming an new album late October, and there are 11 tracks on the CD, which were recorded November 2008, at some stages, acoustic. And on that CD is 1 very special song. It’s new and you don’t expect that song on this new WT album, but it’s going to be the first single, and it’s going to be released, I guess, one month earlier."

yael627

New member
../images/Emo207.gif אלה לא נטשה אותנו...

היא ביקשה ממני להגיד שתפוזבל עושה לה בעיות ובגלל זה היא לא כתבה מיליון שנה
בכל אופן, היא תחזיר את החוליה החלשה כשתפוז יפסיק להיות חרא... אגב, היא בטוחה שלא שמנו לב לזה שהיא לא פה אז אני מבקשת לשרשר לפה משהו על זה... תהיו יצירתיים

באמת שמתי לב שאין חולייה חלשה כבר מיליון

ושעלעוני לא כתבה איזה חיים בערך. :{ היום דיברתי איתה בטלפון והיא אמרה לי שתפוז לא עובד לה.

היויו

New member
מיותר...

הגיע הזמן שיעבדו על אלבום חדש ויתקנו את הרושם (הלא משהו) שנותר אחרי THOE

אני לא חושבת שזה בזבוז או מיותר../images/Emo3.gif

זה לא מפריע, לדעתי, לעבודה על האלבום הבא. כלומר, אלבום הלייב הזה (ולמה "עוד"? יש רק את האודיו של TSFT וBS לא?) הוקלט במהלך ההופעות שלהם לפני כמעט שנה. זה אומר שאין להם ספציפית עבודה עליו מבחינת הקלטות או כתיבה, זה רק מיקסינג וכו' ודברים פרסומיים. וזה לאו דווקא יעכב את העבודה על אלבום האולפן הבא. או ככה לפחות נראה לי, יכול להיות שאני ממש טועה. P: אבל זה מגניב שיצורף אליו שיר חדש. D: וזה כן אומר שיש עבודה על אלבום.

../images/Emo45.gif זה ממש לא אמור להפריע לעבודה על האלבום

הבא, שכבר בעיצומה, אלא רק כדי להשתיק את המעריצים חסרי הסבלנות (למרות שתכלס לא מגיע לנו כלום אחרי הBS). מעניין איך יהיה השיר החדש אבל.

למעלה