M Miss Independent New member 29/8/06 #25 תשמעי, אין לי שום בעיה עם זה שאתה מנצלשת. אבל קיבינימט!!! א. יש דברים שפשוט לא משרשרים אליהם! ב. אין שום קשר בין קלי קלרקסון לבין האלופה-מה שאומר,שאין לזה כאן מקום. אלא אם כן זה משורשר לשרשור ,והשרשור הנ"ל רחוק מאוד מלהיות כזה. תודה.
תשמעי, אין לי שום בעיה עם זה שאתה מנצלשת. אבל קיבינימט!!! א. יש דברים שפשוט לא משרשרים אליהם! ב. אין שום קשר בין קלי קלרקסון לבין האלופה-מה שאומר,שאין לזה כאן מקום. אלא אם כן זה משורשר לשרשור ,והשרשור הנ"ל רחוק מאוד מלהיות כזה. תודה.
I ICדרוש New member 29/8/06 #20 ../images/Emo80.gifשאלה קטנה../images/Emo3.gif וואי השאלות ממש קשות... רובן אני כבר עובדת על זה כבר יומיים {ואז אני מתעצבנת וסוגרת ומכריזה שסיממתי עם זה להיום ...} עד מתי אפשר לשלוח את התשובות
../images/Emo80.gifשאלה קטנה../images/Emo3.gif וואי השאלות ממש קשות... רובן אני כבר עובדת על זה כבר יומיים {ואז אני מתעצבנת וסוגרת ומכריזה שסיממתי עם זה להיום ...} עד מתי אפשר לשלוח את התשובות
M Miss Independent New member 29/8/06 #26 חחח מההההX: וואי,ממש הרבה אמרו לי שזה קשה זה דווקא שאלות קלות שדיי חרשנו אותם בפורום בכולופן, אפשר לשלוח את התשובות עד יום שבת בערב בהצלחה
חחח מההההX: וואי,ממש הרבה אמרו לי שזה קשה זה דווקא שאלות קלות שדיי חרשנו אותם בפורום בכולופן, אפשר לשלוח את התשובות עד יום שבת בערב בהצלחה
I ICדרוש New member 29/8/06 #28 ../images/Emo80.gifזה לא שכולנו פה תמיר../images/Emo11.gif אנחנו לא עד כדי כך גאוני קלי אוקיי, יש לי עד יום שבת... טנקס
../images/Emo80.gifזה לא שכולנו פה תמיר../images/Emo11.gif אנחנו לא עד כדי כך גאוני קלי אוקיי, יש לי עד יום שבת... טנקס
R R o t e m G New member 30/8/06 #29 גם אני ככה אבל לא נורא, זה לא שיש לי סיכוי גם ככה. וכמו שמישהו אמר פה איפהשהו: "מה לי ולהיות מומוחה הפורום?"
גם אני ככה אבל לא נורא, זה לא שיש לי סיכוי גם ככה. וכמו שמישהו אמר פה איפהשהו: "מה לי ולהיות מומוחה הפורום?"