99

Seidman

New member
36 תמיד יהיה מנהל פורום

שיגיד שאם עוד פעם התגובה הזו הופכת לשרשור מיותר, תחסם.

T A L 123

New member
תמיד יהיו הדפוקים האלה שמתווכחים עם

עצמם ולא שמים לב לזה אפילו

see EMILY play

New member
תמיד יהיו דפוקים

לא משנה באיזה הקשר... אבל תמיד יהיו ואני יכולה להוכיח את זה

CaesaR3

New member
לא, תאמת לא יצא לי לראות בכלל

חתול שקפץ מפח.. תמיד יש ליד אבל

CaesaR3

New member
הממ אז

אני אמור להיות עצוב שהם לא אוהבים אותי? או להיות שמח שהחתולים הסמוראיים לא קופצים עליי ?

see EMILY play

New member
ברור שעצוב

אבל שמח שהם קופצים על מישהו אחר תמיד צריך להיות שמחים בשביל אחרים לא?

Seidman

New member
37.תמיד הלחם יפול על הצד שבו החתול

מרוח. 38. אתה נחשב גנב בצבא רק אם אתה נתפס. בכל שאר המקרים סידרת לעצמך ולחברים ציוד. 39. בכל פיגוע או אירוע חבלני תמיד יהיה את ההוא מערוץ 2 שיאמר "ככל הנראה אירוע קשה מאוד", גם אם מסתבר שבסוף מדובר רק על פצועים. 40. בכל אותם פיגועים תמיד יהיו אזרחים שיעמדו מאחורי הצלם (או עליו בחלק מהמקרים), עם הפלאפונים ביד ויחושו סלבריטים ל-2 דקות. בד"כ מדובר בשוורצע. 41. גם אם אתה היחיד שעוד מאמין בזה, אתה עדיין נחשב דיקטטור.

somebodddy

New member
42

תמיד כשתקלל מישהו בעברית במשחק רשת בינלאומי יתברר שהוא בעצם ישראלי

espada

New member
43.תמיד כשאתה בא לקנות משהו חדש

ויקר כמו פלאפון או נגן MP3 אתה תקנה אותו ואז תגלה שאחרי יומיים המחיר ירד ב-30% או שיצא דגם חדש שיכול להפוך לרובוט\ויברטור באותו מחיר.

espada

New member
#45-

תמיד כשאתה בא להתיישב אתה נזכר ששכחת משהו ואז אתה קם מהכסא\ספה מסתובב בבית כמו זומבי ולא זוכר מה רצית לעשות.

46

תמיד כשאתה יושב באמצע האוטובוס לבד, עוצרים בתחנה ועולות שתי כוסיות, אתה עובר למושב ליד החלון ומתפלל שאחת מהן תשב לידך, אבל תמיד אחת תמצא מקום בתחילת האוטובוס והשניה תשב ליד אלכוהוליסט בן חמישים משמאלך 47- בכל פעם שתבוא לשחק כדורסל במגרש השכונתי- יהיו על שני הסלים ילדים בני 10 שלא יהיה לך נעים להעיף אותם, אבל אתה תרגיש שזה הדבר הראוי ביותר לעשות... 48- אתה כל הזמן חושב שאפשר לעשות מאתרי פורנו הרבה כסף, אבל תמיד מוריד סרטים בחינם.. 49- אתה קורא תווים ומנגן בפסנתר ואתה חושב לעצמך "וואי איזה דבר מדהים אני עושה, אני מנגן כמו מוצרט.." כשבעצם אתה דיי מזייף והמנגינה שאתה מנגן- היא יונתן הקטן

misteranderson

New member
בקשר ל-49

49- אתה קורא תווים ומנגן בפסנתר ואתה חושב לעצמך "וואי איזה דבר מדהים אני עושה, אני מנגן כמו מוצרט.." אז זה כי אתה הומו.

למעלה