7x21 "Je Souhaite"

../images/Emo41.gif7x21 "Je Souhaite"../images/Emo41.gif

פרק נפלא, מקסים, מדהים ומצחיק במיוחד! נכנס אצלי מיד לרשימת 25 הטובים ביותר! מישהו יודע אם סטאר וורלד ממשיכים לשדר תיקים באפלה גם בשבועות הבאים? הם אומרים שהם משדרים פרקים נבחרים אבל בעצם הפרק של היום הוא הפרק האחרון של תיקים באפלה בפורמט הזה, לאחר מכן מאלדר עוזב וכל הסדרה מתחרבשת. אז מישהו יודע מה הולך לקרות בסטאר וורלד? נ.ב. מה אתם הייתם מבקשים אילו הוענקו לכם 3 משאלות?

LoLo16

New member
פרק נהדר ../images/Emo45.gif

כל פרק שסקאלי שמחה, אני שמחה.
אני לא יודעת מה יקרה שבוע הבא, אולי יראו את רקוויאם. אבל בקשר לעונה 8 אני ממש לא יודעת, למרות שתמיד רציתי לראות את אקזיסטנס ולא יצא לי. 3 משאלות... קשה מדי, אני צריכה לחשוב על זה

כן, סקאלי הייתה ממש חמודה

איך היא הייתה שמחה עם האיש הבלתי נראה הזה. היא ממש הצחיקה אותי כשהיא סגרה את הדלת של המקרר ואמרה לו "ביי".

הפרק מספר על

על אידיוט שמצא ג'יני מגולגלת בתוך שטיח והיא נתנה לו 3 משאלות. מסתבר בהמשך הפרק שבמהלך ההיסטוריה כל מי שמצא את הג'יני וקיבל 3 משאלות הפסיד בסופו של דבר כל מה שהיה לו. בסוף הפרק מאלדר מקבל 3 משאלות, מה הוא עושה איתן אני לא אגלה לך. Je Souhaite פירושו I wish אבל בעברית אני לא יודע איך קראו לו.

Ice Age

New member
לא תגלה לי?

נראה לך שלא ראיתי את הפרק? הרי ראיתי את כולם. דווקא את הפרק הזה ראיתי לא מזמן ב-DVD. פרק ענק. אהבתי את הקטע שבו הם רצו לבקש שיהיו להם עוד משאלות. זה בטח מה שכולם חושבים לבקש אם היו להם שלוש משאלות.

Ice Age

New member
מה לא ברור?

שאלתי כי לא זכרתי על מה הפרק לפי השם שלו. אבל את הפרק עצמו כמובן ראיתי. אפילו כמה פעמים.

1Shir

New member
3 משאלות

1. ראייה מושלמת עד סוף החיים 2. שיניים מושלמות עד סוף החיים 3. הסרת נקודת חן המשאלות שלי כולן מהתחום הפיזי, כי לגבי דברים כמו כסף והצלחה קל לי להאמין שהכול בין כה וכה גורל ודברים יסתדרו בסוף. בעיות פיזיות מעצבנות אותי יותר. לגבי סטאר וורלד, להערכתי הם ימשיכו לשדר את העונה השמינית באותה מתכונת של "פרקים נבחרים", שזה למעשה רוב הפרקים.

Ice Age

New member
את יודעת מה היית מקבלת, לפי הפרק:

1. היית רואה 6/6 למשך 2 שניות ואז מתה. 2. שיניים תותבות (אבל מושלמות) מגיל 20. 3. לא יודע, אם הנקודת חן על היד אז כריתת יד?

1Shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif נראה לי שהג'יני מהווה סתירה

בלתי פתורה, כי מצד אחד היא נותנת משאלות, ומצד שני היא אף פעם לא באמת ממלאת אותן לפי כוונת האדם, בטענה שבני אדם לא יודעים לבקש את המשאלות הנכונות... כנראה שהאמת היא שזה פשוט לא נכון להשיג דברים באמצעות הוקוס-פוקוס, שזה מוסר השכל לא רע בכלל. אני לא חושבת שיש ג'יני טוב וג'יני רע כמו שמולדר אמר, הג'יני הוא פשוט ערמומי ומשתמש בבני האדם עצמם כדי להפיל אותם בפח.

Ice Age

New member
נראה לי,

שאם את היית סגורה כמה מאות שנים בשטיח רק כדי למלא שלוש משאלות של איזה בן אדם, גם את היית דופקת אותו, לא?

1Shir

New member
האמת שאני מקווה שלא.

אבל אני מניחה ששאלת בציניות, כי הרי נקמה אישית של הג'יני זו לא השאלה המהותית בסיפור הזה.

למעלה