6x03 - Triangle

1Shir

New member
נראה לי שאת צודקת.

זה אולי תלוי בעיקר במה הצופה מתעניין, כי נכון שהפן המקצועי הוא הבולט בסדרה, אבל הם עדיין בני אדם, ולקשר ביניהם גם יש משמעות, וגם היו כמה וכמה פרקים שעסקו מאוד בקשר הזה. ומה זה IMHO?

LoLo16

New member
נכון, כמו "מומנטו מורי" לדוגמא.

(פרק מקסים..
) IMHO זה-In My Humble Opinion

scoutlavie

New member
למרות שהציטוט המדויק הוא..

mulder loves scully and scully loves mulder, its a baeutiful friendship, its just not a romantic one אבל זה היה ממזמן ומאז כמובן הוא שינה את דעתו, ע"ע ויליאם...או כמו שחברות שלי אומרות:יש להם ילד ?ממתי?

LoLo16

New member
מוזר.. ../images/Emo12.gif

אבל יכוליות שהוא אמר את זה פעמיים.. אני שמעתי ראיון איתו שבו הוא אמר- "Mulder loves Scully, and Scully loves Mulder. But not in a sexual way.." אני אנסה למצוא את הראיון...

LoLo16

New member
מצאתי- הציטוט המדוייק של כריס קארטר

"Scully loves Mulder, and Mulder loves Scully, it's a wonderful romance. It's just not a sexual romance, it's not a physical romance. It is a caring, tender respectful relationship. It's an ideal, and I would never want to do anything to threaten it, to change it." --'That TV Special', 1998​

orityemini

New member
שאלה טובה...:)

אני תמיד חשבתי שבאמת יש לו איזה בעייה עם מערכות יחסים קונבנציונליות (למרות שהוא נשוי!) בערך כמו שסביר להניח שלג'וס ווידון היוצר של באפי היו בעיות משפחתיות קשות (ההורים של כולם שם דפוקים!) אני מניחה שלפעמים תסריטאים שואבים קצת מחייהם הפרטיים :)

scoutlavie

New member
זה מזכיר לי שבצ'ט איתו

כשהתחילה העונה ה-8 כולם התחננו לדעת אם מולדר האבא , והוא אמר שהוא לא מגלה ובסוף גם אמר שאנו לא יודעים מה טוב בשבילנו. כמובן, הוא נשבר:)

1Shir

New member
נשבר בלשון המעטה.

סוף הסדרה, כמו גם סוף עונה 8, למעשה משדרים שהדבר שהיה הכי חשוב לאורך כל הסדרה זה בעצם מערכת היחסים בין מולדר וסקאלי. ושמת לב שרק שתינו כותבות מולדר ולא מאלדר? :)

למעלה